VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Rebecca, vulcanul cuminte
Septembrie 2015, Nr. 134

Rebecca, vulcanul cuminte

Comentează   |   Cuprins

Are 21 ani şi dacă ar trăi în America, ar putea să se bucure din plin de majorat. Dar, cum trăieşte pe plaiurile mioritice, această euforie a maturităţii a simţit-o mai devreme. Dacă tot e majoră, iar fiecare acţiune din viaţa ei îi este dictată de propria inimă, nu s-a dat în lături de la o şedinţă foto echivalentă cu un incendiu ce ar mistui orice suflet inert. Așa că iubitorii de senzații tari au ocazia să o descopere pe Rebecca, noua solistă a orchestrei „Tharmis”, într-un pictorial vulcanic. 

Nu greşeam dacă invitam o autospecială a pompierilor pentru a stinge buchetul focos de emoţii de pe platoul improvizat al camerei de hotel. Cu priviri şi mişcări de felină, Rebecca asculta instrucţiunile fotografului, executându-le liniştită, pe alocuri improvizând, ca, într-un final, să se aleagă cu o colecție fotografică demnă de o arhivă fierbinte.  

De un an şi jumătate, vocea Rebeccăi îndulcește acordurile orchestrei „Tharmis”, fiind studentă în anul II la AMTAP, unde studiază asiduu managementul artistic.

Este genul de fată cuminte, care îşi caută de viaţă şi de carieră, chiar dacă tatuajele îi împânzesc discret corpul. Recunoaşte că viaţa e plină de surprize, indiferent că azi eşti pe treptele gloriei, mâine – poate mai sus decât atât. 

Ne-a spus că poate mânui strunele viorii, instrument care a cucerit-o de la primul acord. Aşa cum plimbă arcuşul pentru a scoate melodii incredibile, aşa îşi cântă şi propria viaţă, în tonuri şi semitonuri de veselie, emoţii, dorinţe ascunse ori planuri de cucerire a celor mai mari scene.

E abia la început de drum în viaţa matură, o aşteaptă sute de uşi ale destinului ce încă urmează a fi descoperite. 

Text: Iuliana Mămăligă. Foto: Vadim Jantîc. Locaţie: Hotelul „Prezident”. Ţinute: Lux Lingerie

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău