VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai stilate femei
Mai 2005, Nr. 13

Cele mai stilate femei

Comentează   |   Cuprins

În ordine fotografică - Lucia Berdos, Elena Voloveţcaia, Marina Baban, Natalia Abaşchina, Sanda Filat, Natalia Barbu, Ina Vieru şi Angela Gonţa. De ce tocmai ele? Pentru că, deşi au succes, vedetismul le-a ocolit, ruşinat. Cu şapte ani de acasă nu te pui. Pentru că sunt etaloane de modă şi rafinament. Pentru că nu se tem să experimenteze când poartă ceva. Stil, în opinia noastră nu înseamnă doar a ţine cursul culorilor şi croielii sau a fi studentă cu pantofiori şi fustiţă după ultimul trend. Stil mai înseamnă a fi femeie, o femeie după care vrei să întorci capul. Un pic de celebritate. Dacă vreţi, şi talentul de a arăta de 25 la 37. Sau de 20 la 27.

Ştim că se va comenta. Şi e normal. Sigur că sunt multe femei stilate pe kilometru pătrat, dar noi le-am ales pe acestea. Unele conduc nonşalant geep-uri puternice şi nu aşteaptă tandreţuri din partea bărbaţilor care vor să le depăşească, altele îşi gestionează discret afacerile, iar celelalte, fără maşini de lux şi fără afaceri prospere, au o celebritate locală care le face şi deservicii, fiind mereu în vizorul critic al invidioaselor.

Dar, dacă se bârfeşte, înseamnă că nu sunt palide şi neinteresante. înseamnă că sunt. Iubite sau neiubite, le vom urmări tot timpul şi ne vom compara cu ele.

Proiect de Rodica Ciorănică şi Rodica Trofimov
Foto de Gulnara Vâşcu
Mobilă Natuzzi Stil Cristis şi Jazz Effect


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

VIP-ule, gratie carui fapt a numerit si doamna Filat in acest top, caci toate celelalte, le va d de cand va stiu si in tot acest timp domna Filat era vie si la Chisinau, sau cum era vorba ceia "glavnoe vovremea orientirovatisea..! hai, ca chiar vreau sa vad cum va enervati si-mi puneti comentariul la capitolul 'atac la persoana'
lori   -  
17 Martie 2010, 18:18
Sus ↑
bravo,lori!!!!
t im   -  
11 Ianuarie 2011, 01:05
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău