VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Pe culoarele căsniciei. Tatiana și Anatol Melnic
Iunie 2015, Nr. 131

Pe culoarele căsniciei. Tatiana și Anatol Melnic

Comentează   |   Cuprins

Tatiana și Anatol Melnic

EDUCAȚIA COPIILOR

Venirea unui copil într-o familie aduce schimbări majore în viața acesteia. Pentru că mai des femeile se ocupă de creșterea copiilor, tot ele sunt și cele a căror viață se schimbă considerabil. „Nu-i deloc ușor să fii părinte, uneori e foarte greu, dar e ceva ce dă sens, frumusețe și echilibru vieții tale. Oricât de greu ar fi, merită!”, ne spune Tatiana.

Polițistul „bun” în familia Melnic e tata, pentru că, indiferent de situație, o alintă. Mamei îi revine rolul „negativ”, îndeosebi atunci  când nu-i permite Kameliei să facă anumite lucruri. Uite atunci tata vine cu replica: „Mama e rea” (zâmbește). Și chiar dacă mama uneori e mai severă, Kamelia e mai atașată de ea și așa va fi întotdeuna, ne spune Tatiana, „între noi există o relație specială”.

Atunci când lui Kami îi reușește să o ducă pe mami cu nervii pe culmi nebănuite, aceasta încearcă să-și păstreze calmul, promițându-i s-o alinte cu ceva dulcișor. „Atunci e BINGO!”

BUCĂTĂRIA CUPLULUI

O dimineață obișnuită în cuibușorul familiei Melnic începe cu... „deșteptătorul” Kamelia. Urmează un ritual de dezmierdare pentru ea și un „Te iubesc tare-tare, mami și tati” de la ea. Tata se trezește la amiază și are parte de un prânz gustos, așa că micul dejun îl ia mama împreună cu Kami, ca între fete.

Tatiana și Anatol știu sigur care sunt ingredientele unei căsnicii fericite și au avut grijă să ne dezvăluie și nouă secretul lor. „Hrăniți-vă admirația și pasiunea, faceți complimente cât mai des, să aveți întotdeauna un cadou pregătit pentru zilele dificile, neapărat să mergeți la culcare împreună și nu uitați de cireașa de pe tort: declarați-vă dragostea în fiecare zi, însoțită de un sărut fugar și o îmbrățișare caldă.

TIMP LIBER

Atunci când erau singuri, aveau tot timpul din lume să-l petreacă în doi. Acum însă, de când zilele lor sunt completate de poznele Kameliei, multe dintre activitățile de atunci s-au schimbat. „Anatol are un serviciu solicitant, iar eu îmi petrec 99% din timp alături de fetița noastră! O iau cu mine peste tot: la cumpărături, coafor, evenimente, repetiții pentru prezentări, ieșiri cu fetele”, mai spune Tatiana.

Pentru ei, un respiro între parteneri e bine-venit, dar nu mai mult de câteva zile! O dată sau de două ori pe an, Tatiana și Kamelia pleacă în Spania în vizită la bunica. În rest, mai apar niște escapade, în funcție de programul de muncă al lui Anatol, acestea aducând prospețime și culoare în viața lor de cuplu.

ÎN DORMITOR
Dormitorul rămâne mereu același, uneori cu scene mai tandre, alteori mai fierbinți. „El, dormitorul, știe totul despre noi: uneori se plictisește, iar uneori ne roagă să mai dormim”, spune, mai în glumă, mai în serios, Anatol. Iar dacă „șeful” în casă e Anatol, atunci în dormitor Tatiana își ia revanșa!

CARIERA

„Responsabilitățile au crescut, dar de mână cu hobby-urile lui Anatol. Nu s-a lasat de niciunul, ci încă le-a mai adăugat”, se amuză Tatiana. Singurele ei escapade sunt ședințele foto și prezentările pentru câteva ore. „E greu și să muncești, și să fii cu familia, însă am marele noroc pentru că soția încearcă să mă înțeleagă. Revanșa trebuie să ți-o iei seara, când vii de la muncă. Vrei, nu vrei, asta e lege!”, recunoaște Anatol. Spre ușurarea lor, Kamelia va merge în curând la grădiniță, așa că ambii părinți vor putea să-și construiască o carieră care să-i mulțumească pe deplin.

BANII

Banii în familie sunt responsabilitatea lui Anatol. Așa s-au înțeles ei de la început, tata face bani, iar mama face educație! Toți banii care intră în casă sunt destinați în primul rând pentru comoditățile copilului.

SHOPPING

Tatiana și Anatol fac shopping fără restricții, cumpărând tot ce le place, indiferent unde se află. Profită de vacanțele în afara țării, ca și toată lumea. Ca orice familie modernă și din lipsă de timp, cei doi soți mai practică shoppingul online. Dar nu-și pierd capul la cumpărături: „e bine să cheltuiești chibzuit și să te întorci acasă cu ceva bani în buzunare”.

Text: Olesea Buianovscaia

Foto: Victor Buzu


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău