VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Pavel Stratan  în rolul lui  John Rambo
Februarie 2011, Nr. 81-82

Pavel Stratan în rolul lui John Rambo

Comentează   |   Cuprins

Un an pleacă, altul vine, dar atmosfera sărbătorilor de iarnă tot rămâne. Şi ce fel de sărbători fără bal mascat? Drept că „VIP magazin” a mai schimbat registrul şi locul personajelor istorice este luat de cele din filme celebre. Am comasat două rubrici în una singură şi voila! Iată ce a ieşit! Pavel Stratan a lăsat chitara preţ de câteva ore, umflându-şi muşchii, în rolul lui John Rambo din filmul „Rambo II”, interpretei Dianna Rotaru i-am oferit o cadă şi multe-multe petale de trandafir (scenă care rămâne în minte după vizionarea „American beauty”, dincolo de scenariul lui), iar şeful sportului de la PUBLIKA TV, Sandu Grecu, a îmbrăcat costumul mafiotului Michael Corleone din „Naşul 2”.

Interpretul Pavel Stratan nu a fost „nebun” după „boevice” cu Stallone şi Schwarzenegger, deşi a prins perioada filmelor rulate pe video în condiţii „pirat” tocmai înainte de armată, când fiecare se vroia în pielea lui John Rambo. Era măricel deja, ca să vrea să semene cu Rambo, dar a privit nu o singură dată filme din această epopee, mai ales partea a doua. Nu este şi nu a fost niciodată pasionat de filme cu bandiţi, tancuri şi mitraliere – a preferat comediile, mai ales cele franceze, deosebit de rulate în cinematografele săteşti pe timpuri. Totuşi, îi place personajul şi actorul, mai ales că, ani buni, a făcut sport şi a avut grijă de corpul său, aproape ca la Stallone, regretând că lipsa timpului nu-i permite s-o facă şi în ultima vreme. E modest omul…

Rambo: First Blood, partea II
Genul filmului – action. Producţie SUA, 1985. În rolul principal, Silvester Stallone. Continuarea filmului din 1982, „Rambo: First Blood”. Veteranul războiului din Vietnam, deţinutul John Rambo, pedepsit pentru devastarea unui orăşel american (în prima parte), este scos din puşcărie şi trimis în misiune pentru a observa prezenţa deţinuţilor americani într-un lagăr vietnamez. Cade pradă cursei pe care i-au întins-o ai săi şi este capturat, dar se descurcă în stilul filmelor de acţiune americane. Pe parcurs, mor 67 de persoane, dintre care 57 sunt terminate de Rambo. A fost primul film derulat concomitent în peste 2000 de cinematografe din SUA, cu un buget imens (pentru acele timpuri) de 44 de milioane USD şi un succes deosebit la box office (150 de milioane USD doar în America de Nord şi cam tot atât în restul lumii). Silvester Stallone a fost apreciat de către  preşedintele Ronald Reagan pentru că ar fi creat portretul ostaşului american.

Proiect de Sergiu Gavriliţă.
Coordonatori: Simion Ciochină, Irina Tribusean.
Text: Marcel Toma. Foto: Vadim Jantâc. Stil: Eugen Reabenikyi. Coafură şi machiaj: salonul MICUŞA STIL.
Locaţii: hotel CODRU, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Vestimentaţie: Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”.
Mulţumim pentru susţinere magazinului de suvenire ARBALET

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Draga Viorel. Noi nu ne-am gandit mult si am sters mesajul dvs. Asta pentru ca exista un obicei la unii oameni de a intra in casa si de a se urca cu picioarele murdare pe lucrurile mult mucite.

La acest proiect s-a lucrat mult. Pentru a realiza doua poze s-a lucrat mult timp. De asemenea, s-au investit si bani. E usor sa privesti totul critic de la distanta. Incercati sa realizati ceva mai bun si atunci vom discuta daca este sau nu bun proiectul nostru.

Sper ca am raspuns la intrebarea dvs ignoranta si cinica.
admin   -  
07 Februarie 2011, 11:25
Sus ↑
ffffffffffffffff tare, bravo la autori şi colaboratori, poate D-ul Stratan se lasă de muzică şi se apucă de actorie :)
veronika   -  
07 Februarie 2011, 20:06
Sus ↑
Are you serious ? really ... ARE YOU SERIOUS??!!
Bagpicioru   -  
13 Februarie 2011, 15:33
Sus ↑
foarte bine
jora   -  
24 Mai 2011, 22:07
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău