VIP Magazin
21 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Oxana Iuteş: Aş face orice la PRO!
August 2009, Nr. 64-65

Oxana Iuteş: Aş face orice la PRO!

Comentează   |   Cuprins

Nu face parte din primul detaşament „racolat la datorie” de Cătălin Giosan, dar a reuşit să se contopească cu masa liberă de aici.  Este de 7 ani în echipă şi, vă asigur, e venită pe mult timp. (r.c.)

>> „Eu, de fapt, fusesem angajată iniţial la PRO FM, dar munceam în aceeaşi redacţie cu colegii de la TV. Treptat, mi-am pus la încercare aptitudinile de reporter pe teren... Iată după asta mi-am spus: „mda, asta da muncă: probabil nu mă voi menţine mult aici”. Mi-a fost greu de la început, pentru că nu „mîncasem” pînă atunci televiziune, acum însă i-am simţit adevăratul gust!

>> Sînt în Pro Tv exact de 7 ani  şi pot spune, cu siguranţă, că prin venele mele curge sînge „liber”. Mă comport aşa cum îmi place, arăt aşa cum vreau, vorbesc ceea ce simt, am posibilitatea să merg acolo unde mă pot simţi liberă, îmi fac meseria fără ca cineva să-mi sufle în ceafă, iubesc fără inhibiţii şi prejudecăţi.

>> Vreau să cred că şi oamenii din jurul nostru vor să fie aşa. Deocamdată, ştiu sigur că şi-au schimbat atitudinea. De fapt, performanţa e că au început să aibă atitudine. Probabil, mulţi au înţeles urmărind ştirile şi emisiunile noastre, că dacă au ceva de zis, dacă ceva îi deranjează sau dacă sînt în culmea fericirii, au un post de televiziune care le oferă şansa să o spună. Pe mine PRO TV m-a învăţat nu numai să gîndesc liber, dar şi să lupt pentru asta.

>> Aş face orice la PRO... hmm, orice atît timp cît voi fi alături de echipa PRO TV!”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

bRAVO
lINDA83   -  
22 Ianuarie 2011, 03:57
Sus ↑
esti super,,,as vrea sa fiu in locul tau si cred cA sa muncesti la TV e foarte ok
natasha   -  
13 Februarie 2011, 18:44
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+18°