VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Orange prezintă. Pasha Parfeni
Decembrie 2009, Nr. 68

Orange prezintă. Pasha Parfeni

Comentează   |   Cuprins

Trofeul de la Brăila, locul I la „Slaveanski Bazar”, premiul I la Mamaia. Pe toate le-a „acaparat” Pasha Parfeni, un tînăr foarte talentat şi ambiţios. În acest an, a participat în peste 150 de concerte. Vocalistul de la „SunStroke Project” va continua să cînte cu trupa, dar şi de unul singur.

 Anul acesta se încheie pentru mine cu mutarea mea la Bucureşti. Acest lucru deloc nu înseamnă că nu voi lucra şi concerta în Moldova. În muzică, spre deosebire de politică, nu sînt hotare.

 În ceea ce priveşte show-business-ului moldovenesc, am o părere aparte. Avem foarte multe talente. Dar acest lucru nu e suficient pentru show-biz. Nunţile şi cumetriile nu fac parte din show-biz... Cu toate acestea, ceremoniile de familie reprezintă piaţa noastră muzicală de bază. Care impun, într-un fel sau altul, stilul muzicii moldoveneşti. De nuntă. Este bine sau rău? Nu eu trebuie să judec, ci ascultătorii.

 Ca să obţii succes în muzică, trebuie să ai multe calităţi. Desigur, trebuie să ai şi un pic de noroc. Norocul şi fortuna contează ca şi în toate celelalte. Dar eu prefer să mă bazez pe mine. Nu am timp să aştept cînd îmi va surîde norocul să devin popular şi cunoscut.

 Muzica este munca şi hobby-ul meu. Mulţi îmi spun că nu au un hobby. În schimb, eu nu am timp  altceva. Îmi iubesc meseria!

 Aş fi vrut să cînt în duet cu mai mulţi oameni. A cînta în duet este o chestie tare interesantă. În primul rînd, aş vrea să cînt cu Stewie Wonder – e timpul să-i arăt cum se cîntă! (glumesc).

 Am ales să învăţ la Tiraspol, pentru că şcoala de muzică de acolo avea secţiunea de jazz. Fiind student, am început să lucrez în ansamblul instrumental-vocal al renumitei Uzine de la Tiraspol, „Electromaş”. Am fost vocalistul ansamblului  - aşa mi-am cîştigat primii bani. De Tiraspol este legat şi primul meu premiu, cîştigat la concursul „Otkrîtie” – un magnetofon, pe care îl folosesc şi acum.

 La primele concursuri aveam emoţii îngrozitoare! Mă îmbolnăveam imediat. Cu o zi înainte de concurs, cu febră 39,8, învăţam melodia.

 Nu-mi place să vorbesc despre viitor. Pentru că nu-mi va fi interesant pe urmă. Cu toate că planurile mele de viitor sînt grandioase! Îmi rămîne doar să le realizez.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bravo Pashka! Orheian de-al nostru...se vede! :D
Annette   -  
17 Ianuarie 2010, 03:12
Sus ↑
ai " zviozdnoea bolezni" si te crezi cel mai tare....dar nu-i deloc asa...fii mai simplu si nu uita de unde ai pornit.
...vip...   -  
04 Februarie 2010, 23:55
Sus ↑
PASHA esti cel mai TARE,BRAVO,NERITI DIN PLIN SA AI O CARIERA DE SUCCES ,PACAT CA R.M NU-TI OFERA SANSA SA TE DEZVOLTI PE PLAN PROFESIONAL,SUCCESE SI MULTI PUPICI
ADRIANA   -  
14 Februarie 2010, 21:04
Sus ↑
kiar nu vad nici un pik de "boala stelara" in komportamentul lui Pasha..apeciez sinceritatea si simplitatea modului sau de a fi... dar si puterea de a crea ceva ku adevarat european, modern si artistik, de bun gust!!!Succese Pasha
P.S. ideia superba la "You should like"
marcela   -  
29 Martie 2010, 00:43
Sus ↑
ai tot respectul meu! iatr piesa you shoul like ruleaza non stop in castile mele. Succes in continuare
iuliana21   -  
06 Aprilie 2010, 19:55
Sus ↑
il admir si il respect )) e supeer
Cristina   -  
30 Aprilie 2010, 16:23
Sus ↑
Pasha, esti un barbat frumos si talentat, ai o voce de invidiat, eu îți urez tot succesul din lume și să ți se îndeplinească toate visele.......meriți.
ALIONA   -  
23 Septembrie 2010, 12:42
Sus ↑
Jos palaria in fata a astfel de talente ! E un tanar de tot respectul pentru ravna si ambitie.
Esther   -  
25 Octombrie 2010, 16:07
Sus ↑
pasha tineo tot asa.....
iepuras   -  
24 Februarie 2011, 20:32
Sus ↑
pasha esti un baietel foarte frumusal shi atragator.
iepuras   -  
24 Februarie 2011, 20:36
Sus ↑
Pasha are talent si piesa lui ar trebui sa cistige la eurovision!
Vladislava   -  
25 Februarie 2011, 23:25
Sus ↑
Pasha esti cel mai tare.Meritai să pleci la eurovision.
yoda   -  
16 Martie 2011, 16:38
Sus ↑
bravo Pasha! esti un baiat ft frumos si talentat... tineo tot asa;)
anonim   -  
30 Mai 2011, 21:43
Sus ↑
Adorrr....place mooLT !!! niciodata no sa kred ca am stat cu tine si am vorbit in realitate!!!si pina akum numi vine sa kred !!! Я в ШОКЕ !!!лЮ**))))
Valeria Burlac   -  
02 Noiembrie 2011, 21:14
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°