VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Orange prezintă. Mihaela Ojog
Decembrie 2009, Nr. 68

Orange prezintă. Mihaela Ojog

Comentează   |   Cuprins

Are 16 ani şi este un talent descoperit şi susţinut de Compania „Orange”. Mihaela Ojog de la Soroca. Cîştigătoarea concursului muzical din Anapa şi deţinătoarea premiului II al Festivalului de muzică din Istanbul şi al premiul I de la Soci. Ultima distincţie a cîştigat-o acum cîteva zile – Premiul Mare al Concursului tinerilor talente „Colibri” de la Hollywood.

 Nu este uşor să devii vedetă la Soroca.
Dar cînd îţi doreşti ceva foarte mult şi depui toată dragostea în ceea ce faci, tot Universul conspiră. Cred că rezultatul efortului meu este ceea ce am devenit.

 Am de muncit mult pînă a ajunge pe scena mare.
La cinci ani am trăit prima experienţă muzicală, s-a întîmplat la grădiniţă, la un matineu. Am cîntat, era şi de aşteptat, o piesă din repertoriul Allei Pugaciova. Din acel moment muzica mi-a fost mereu aproape. Îmi aduc aminte că odată, la o serată, nu a mers negativul, iar eu nu am observat acest lucru. Pînă la urmă, am cîntat piesa acapello şi a fost bine.

 O carieră depinde de munca depusă.
Muzica e tot ceea ce-mi place şi să mă străduiesc să muncesc din răsputeri la visul meu. Mi-aş dori foarte mult să cînt în duet cu Dan Bălan – ar fi pentru mine o nouă treaptă în cariera mea muzicală şi o experienţă foarte interesantă.

 Îmi place Andreea Bocelli şi Lara Fabian pentru calităţile lor vocale şi suf letul depus. Piesele lor mă fac mereu să zîmbesc şi să fiu încrezută în puterile proprii, chiar şi atunci cînd sînt tristă.

 Nu aleg concursurile la care să merg, invitaţiile vin din partea organizatorilor. Fiecare competiţie sau festival de muzică este pentru mine o experienţă nouă, care mă ridică cu o treaptă mai sus.

 Eroul meu din viaţa reală este mama. Aş vrea să fiu o persoană bună la suflet ca ea, încrezătoare în propriile forţe, să am scopuri şi mereu să le ating. De fapt, de la părinţii mei am învăţat să respect lumea din jur şi să nu uit de cei şapte ani de acasă. Un alt erou pentru mine este Alchimistul lui Paulo Coelho, care mi-a dat multe răspunsuri la întrebările care mă frămîntau.

 Ca să mă simt bine în scenă, la acest moment aş avea nevoie de un impresar. Întotdeauna am fost susţinută de părinţi, atît în plan financiar, cît şi spiritual. Dar toate ajung la o limită şi acum e foarte greu să merg mai departe. E dif icil în ziua de azi să te lansezi fără un impresar.

 Sinceritatea şi simplitatea mă caracterizează. Îmi plac oamenii sinceri şi urăsc minciuna. Sînt o f ire romantică, de aceea am şi ales să interpretez melodii în limba franceză. Îmi place muzicalitatea acestei limbi şi romantismul din f iecare cuvînt.
 Visul meu cel mare e să devin o vedetă mondială.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Super!
Doar inainte!
Diana   -  
23 Decembrie 2009, 15:03
Sus ↑
Frumos shi din toate inima.....o shtiu pe fata aceasta,o stimez mult shi ma bucur foarte mult pentru ea. Bafta in continuare shi LA mai mult shi la mai mare!!!!!:)
S.I   -  
23 Decembrie 2009, 15:07
Sus ↑
:) imi amintesc clipurile muzicale de la canalul local SOR-TV, e soroceanca noastra ce sa mai, o fata educata, desteapta si talentata.
Morena   -  
23 Decembrie 2009, 22:33
Sus ↑
Bravo, scumpa!!! mult succes in continuare shi realizare a viselor! eshti o mindrie pentru noi! :*:*:*
Cristina C.   -  
24 Decembrie 2009, 18:39
Sus ↑
eh...frumoasa... :*
Ion   -  
24 Decembrie 2009, 18:51
Sus ↑
Mihaela,nu doar o interpreta de succes la ai ei 16 ani,ci si un model foarte bun daca observati cu cit profesionalism pozeaza.Ii urez doar succese pe viitor,si sa o vedem cit mai des pe marele ecrane.
winehouse   -  
25 Decembrie 2009, 20:53
Sus ↑
Mihaela daca te invideiaza cineva dar asta poate sa o faca doar nishte prosti care sunt zero in viatza shi nu le ramine decit sa invidieze
Asta inseamna inversul :esti CEA MAI DESTEAPTA CEA MAI FRUMOASA SI CEA MAI TALENTATA NU UITA DE ASTA!!
mereu ai fost eshti shi vei fi printre primii shi sa shtii ca Toata Moldova e cu tine!!
iar acesti microbi singuri se vor autodistruge )))))
Mult succes!
de la Elena Chisinau ;)
Elena   -  
26 Decembrie 2009, 20:19
Sus ↑
..Fata asta e demna de tot respectul din partea noastra... Macar ca are doar 16 ani, dar e pur si simplu extraordinara! Imi place de ea din toate punctele de vedere..Si dea Domnul sa ajuna acolo unde'si doreshte..poate si mai sus!!! O vom sustine intotdeauna!!!...:P...pup. Mihaitsa!:)
P.S...pu Doina...nu e secret pentru nimeni care a citit mesajele tale de mai sus ca ai probleme...poate nu la nivel psihic, ci o boala grava ce se numeshte "INVIDIA"...esti asha de prostutsa, ca nici nu poti argumenta ce nu'ti place anume la Mihaela...fraze de genu "hriu-hriu" n'am mai auzit din clasa a II-a, deci presupun cam in virsta asta te afli! Sfatu meu, cata'tsi de treaba..ori cu mesajele tale, ori fara ele, Mihaela o sa ajunga om mare, shi tu tot asha o sa ramii...CUM? nu vreau sa ma exprim aici..:)
Alina   -  
01 Ianuarie 2010, 17:41
Sus ↑
Buna Seara tuturor...eu sunt stundenta la conservator...ultimul an...shy sa shtiti ka am auzit-o pe Mihaela cintind...mi-a plakut comportamentul ei pe scena shi imbracamintea care i se potriveshte de minune...este o fata foarte frumoasa.Unicul minus al ei este ca ea nu cinta profesional....sa nu spuneti ca asta e invidie va rog...dar eu spun la moment ce aud...da...fata are capacitati...dar nu profesionale...bravo ei ka are 16 ani....dar am auzit shi copii mai buni ca ea.

Mihaela...mai putine note false shi mai multa munca...asta este tot ce pot sa iti spun....Succese in continuare
Mariana   -  
02 Ianuarie 2010, 21:35
Sus ↑
Haideti mai bine sa incetam toate aceste discutii.. si sa facem niste concluzii...
pina la moment nimeni nu se interesa de aceasta fetita cistiga premii mari la concursuri nationale cit si internationale dar nimeni nu vorbea de faptul cum cinta,ce interpreteaza,cum arata...
Si acum uite a adus PRemiu MAre in tara de la concursul din Hollywood si s-a inceput un pic de piar.....Si poftim draga fata devine cit de putin cunoscuta si desigur creste concurenta si nu in ultimul rind INVIDIA.Draga Mariana bravo ca termini consrvatorul dar parerea mea e mai bine sa o incepi din nou din cauza ca nu stii elimentarul.Nu tzi-ai pus intrebarea in juriu la konkursuri cine stau?? ciobenii sau personalitati,valori perene care sunt competenti in muzica .Si ce crezi ei nu inteleg ce e nota falsa sau profesionala? kiar imi pare rau...ca ai spus ca esti de la conservator..pakat..fiindca acolo intradevar sunt copii talentati si profesori competenti...dar ma pui pe ginduri...nu vreau sa ma exprim mai departe..Si plus la asta ash adauga nu ca o laud am auzit-o cintind shi m-a impresionat.
Mihaelei ii doresc mult succes si multa munca si sunt sigura daca a a aparut aceasta invidie inseamna ca deacum este o personalitate .
Mult curaj si doar inainte!
Cu mult respect-Victoria M. (Stefan-Neaga)
Victoria   -  
02 Ianuarie 2010, 23:52
Sus ↑
Am avut ocazia sa o ascult pe Mihaela de 2 ori cum cinta in cadrul unor concerte de anvergura mai mica si pot sa spun ca m-a impresionat. spre deosebire de cei care au scris mesaje mai sus eu nu fac parte nici din categoria celor care o invidiaza si nici din categoria prietenilor care au postat comentarii...parerea mea este obiectiva si neutra: esti super tare!!! nu numai ca cinti bine dar esti si super dragutza si ai un zimbet extraordinar! P.S. un mic sfat ar fi sa mai exersezi cu pronuntia in engleza dar in rest doar BRAVO!!!!!
Anette   -  
17 Ianuarie 2010, 03:09
Sus ↑
Nu inteleg de ce atita Tam-Tam.. nu am auzit-o niciodata cantind, acum o vad pentru prima oara.. o fi vreun alt copil de bani gata. Prea multa atentie, nu merita!
Eu   -  
22 Ianuarie 2010, 10:32
Sus ↑
Anette nu sunt de aceeasi parere....daka nu ai auzit-o niciodata ...mai bine nici nu zi ,,O fi vre'un kopil de bani gata"
ea kiar kinta ft frumos...si e talentata! :P
Mihaela...succese si bafta!!!
Stefany   -  
28 Ianuarie 2010, 19:23
Sus ↑
Draga fetito, nu-ti pare ca prea-i mare lauda de sine si trintesti minciuni cu caldarea la virsta doar de 16 ani??????
Se stie prea bine unde si ce locri ai ocupat, datorita cui!!!!!!!!
Ne-a convunge, daca ai avea macar vrun locusor cit de cit la careva concurs din Moldova...
Cunoastem ca in Moldova, Romania, Rusia s.a. la multe concursuri n-ai trecut nici preselectia.
Rusine, esti al doilea Pavel Turcu!!!!!!!!!
Dinu   -  
31 Ianuarie 2010, 14:45
Sus ↑
Mihaela! Am mai citit si articolul despre Hollyvood. ..Lauda goala in farfurie desarta!!!!!!! Fu, minciuni cu duiumul!!!!!
Edi   -  
31 Ianuarie 2010, 14:57
Sus ↑
Mihaela, nu doresti sa cinti in duet cu Pavel Turcu? Aata noapte a mai tusit o melodie noua pentru EUROVIZION 2011? Isi cauta partener. Am inteles ca cu Dan Balan ai cintat deja? Mari succese!!!!!!!
Nadin   -  
31 Ianuarie 2010, 15:05
Sus ↑
Nadin,Edi si Dinu hai mai chiar de la o posta se vede ca sunteti aceeasi persoana=)))))))))
Acum dragut-o fa niste concluzii1.esti bolnava psihic
2.e scumpa si stimata ta invidie care mereu te insoteste de aceea si turbi=))))))))))
si TREI cum a ajuns ea la PAris?(sa trecem tema Hollywoodului uite atent cum se scrie ca degeaba inveti engleza=))) deci sa revenim la PAris=)) cum putea ea sa ajunga acolo la concurs daca nu lua premiul mare la festivalul francez la noi in Moldova ???
Si un sfat prietenesc priveste televizorul si o sa te informeze la ce concursuri in moldova a participat si ce locuri are;)
Pe Mihaela am cunoscut-o la un festival la Chisinau,si mi-a placut foarte mult Mihaela SUCCESE in cariera ta muzicala!
IAr invidioasei puuupici=))))))))
Felicia Chisinau   -  
31 Ianuarie 2010, 16:37
Sus ↑
Revolutie anti Mihaela Ojog.Nu shtiu cine o fakut profil fake pe odnoklasniki tot ku Mihaela.Aici una si aceeasi persoana skrie lukruri urite despre ea.De ce una shi aceeasi persoana?Se observa dupa vocabularul de tzaran kare mai mult de un abecedar nu a citit nimic in viatza.De ce nu participa la concursuri in Md?Pai pt k are potential si participa la concursuri internationale.Acum de preselectie.Stiu orice concurs la care a participat Mihaela si cele la care va participa.Nu are nicio mentiune ci doar locuri premiante si Granduri.
Daca te crezi mai competent decit juriul din Hollywood,pai la siiiigur vei avea o cariera impresionanta.Da invidia e pacat mare.
Si sa stiti ca fiind prietena cea mai buna a Mihaelei,frazele tale o amuza doar.
Stii cum se zice"Ce nu ma omoara ma face mai puternic".
Nna pt tine sunt bucuroasa edi nadin dinu doina.Macar odata in viata eshti kit de kit in centrul atentiei,vezi ce campanie buna de PR tziai kreat?
Mihaelei doar succese si noi realizari,si te vedem pe marele scene Foaaarte fooaaarte curind.
winehouse   -  
01 Februarie 2010, 18:55
Sus ↑
Mihaela, te-am ascultat atent. Si-mi pare ca te-a nascut mama ta in camasa... Sa ai atitea succese..... Sa devii vedeta mondiala, e bine, dar aceasta e o utopie, iti dai seama cita munca si ce bani trebuie sa investesti?
Da mi se pare ca ai prea mult negativ in jurul tau. Si asta nu intimplator. Probabil ai si tu careva greseli. A fi bine sa le vezi....
Lily   -  
14 Februarie 2010, 12:49
Sus ↑
Mihaela, mor dupa vocea ta.... Unde-ti pot gasi CD-rile tale? Cred ca ai 10 deja?
Lilian   -  
14 Februarie 2010, 12:56
Sus ↑
Уж извините, что на русском, знаю, что обязательно найдутся недовольные этим :) Прочла материал и комментарии, и не смогла сдержаться... Удивительно, сколько завистливых людей... я писала с ней интервью для двух изданий, и когда эта девочка прислала мне запись своей песни, я слушала ее на "рипите" целый день, и до сих пор часто включаю. Почему талантливых людей, которые прославляют Молдову по всему миру так ненавидят в этой самой Молдове? Не удивлюсь, если через пару лет она станет звездой не молдавской, а, скажем, американской. Вот тогда все завистники будут качать ее песни в интернете и говорить: "О! Вот какие таланты из Молдовы!"
Оля   -  
24 Februarie 2010, 02:54
Sus ↑
tare levaia estiii
eu   -  
25 Martie 2010, 19:40
Sus ↑
Defapt eu vreau sa spun altceva de mai bine 10 ani scriu versuri si am peste 7000mii de poiezii scrise locuiesc in Or Ungheni dar nimenea nu ma ajuta eu nu inteleg un lucru oare in tara asta sunt oameni sa ma ajute sau nu scriu versuri si pentru fete eu cred ca pe mihaela nu o face talentul fericita dar baniieu de fapt nu am bani dar imi doresc sa cint cautatimi pe cineva care ar dori sa ajute un om siplu
anatol Cozma   -  
26 Martie 2010, 06:42
Sus ↑
O Cunosc destul de bine pe aceasta fata, am inceput sa ne ocupam de muzica in acelasi timp si am vazut cu ochii mei cum a crescut dintr-o fetitsa cu fundite si o voce slabutsa intr-o fata cu o voce de cit de mult efort si munca s-a depus, cita munca si efort a depus aceasta fetita si cita energie pozitiva emana cind cinta si nu numai! Pe scena este o actrita superba - ma fascineaza pe zi ce trece! La mine "cariera"muzicala nu a mers - fiindca am avut alt drum, dar aceasta fata e destinata scenei - MUZICA e viatsa EI! Cinta oriunde, oricind, am participat personal la un concurs impreuna cu ea - si chiar daca nu exista persoane care cinta mereu ideal - ea mai emana lumina, vrei mereu sa o privesti, sa o asculti - a fascinat publicul, a cucerit juriul si a luat premiul mare - este o piata pretioasa pe care merita sa o slefuiesti! Pentru a deveni artist e putina numai vocea - trebuie artistizm, dorintsa, licarire in ochi chiar daca dormi decit o ora(am vazut nu o data cind dupa citeva zile de filmari incontinue aceasta fata arata excelent si se comporta de parca ar avea inca energie pentru inca 2 saptamini e lucru! iar cind disparea de pe ecran era moarta de oboseala - dar MUNCESTE!!!!)
Este o eleva excelenta si ii lucreaza creierii destul de bine, de la ore fuge la canto, de la canto la dans si iar de la inceput in urmatoarea zi! Pe Bune - LASATI INVIDIA k nu are sens - ceea ca i-a mers cu parintii si o pot ajuta destul de serios nu ar insemna nimik daca ei nu ar avea ce promova - citibani credeti ca trebuie pt a cumpara premiul mare la un concurs international???? sunteti nebuni sa presupuneti ca asta ar putea fi facut de ea - au parintii, nu neg - dar nici nu sunt miliardari - FATA E O ARTISTA DE NOTA 10 - SI E DECIT INCEPUTUL - Dumnezeu i-a dat, parintii o ajuta - dar repet si pot sa repet inca de o sumedenie de ori - FATA ASTA DEPUNDE ENORM EFORT SI VREA, SE STRADUIE, NU ASTEAPTA MANA CEREASCA CUM O SCRIU INVIDIOSII - NU FITI RIDICOLI!
MIHAELA, surioara - ESTI CEA MAI BUNA SI VEI AVEA SUCCESE INCA MAI MARI NUMAI DACA MERGI IN RITMUL IN CARE AI PORNIT - SI SA STII CA MEREU ESTE CINE SA TE SUSTINA - ORIUNDE SI ORICUND!!!!
WhiteLady S.A.   -  
02 Aprilie 2010, 23:25
Sus ↑
of :)))) Au parintii bani si isi promoveaza copilul. E ... na ca doar sunt din sectorul SOROCA :)))))) au de unde.
Anonim   -  
11 Mai 2010, 16:04
Sus ↑
Draga Mihaela! Noi cei care tinem la tine si la ceea ce faci sunteti multi. Din pacete mai sunt si care te-ar manca. Mi-e mila de ei pana in adancul sufeltului pentru ca stiu ca nu sunt in stare sa faca macar 5% din cat muncesti tu.
Obisnueste cu asta si nici macar nu le atrage atentia, pentru ca chiaresti bravo in toate.
Soroca se mandreste cu tine!!!

Cristina Ursachi   -  
08 Noiembrie 2010, 19:52
Sus ↑
Mihaela ce imi plac ochi tai si buzele tale
Anton Zama   -  
13 Februarie 2011, 06:38
Sus ↑
Nu-mi vine sa cred cata prostie si invidie se afla printre oamenii care au scris aici. Nu obisnuiesc sa fac astfel de comentarii, dar de aceasta data imi rezerv dreptul de a va numi analfabeti, frustrati si incompetenti (ca sa nu folosesc un alt adjectiv). Faptul ca exista o sectiune pentru comentarii la acest articol, faptul ca nu sunteti nevoiti sa infruntati live aceste sustineri nu va da dreptul sa vorbiti in halul asta, sa va varsati frustrarile personale fata de aceasta solista, de altfel minunata in opinia mea. Nu inteleg de ce atatea discutii despre cum, ce datorita cui a reusit sa ajunga in acest punct. Indiferent de asta, are o voce foarte buna si este o prezenta minunata pe scena, iar lucrul asta nu o sa puteti sa il luati sau stirbi in niciun fel. Felicitari draga mea si incearca sa ignori aceste comentarii, sunt in primul rand nejustificate, incoerente si incarcate cu rautate! Acesta este feedback-ul folosit de oameni incapabili si limitati in toate sensurile!
Diana A   -  
05 August 2011, 17:41
Sus ↑
Sunt deacord...:) mishelle eshti soQper shi nu atrage atentzia comentariilor care nu te carizeaza delok. Ai o mutzime de fani printre care sunt shi eu! :*:*:* YoU're ThE bEsT!
Adriana B   -  
28 Februarie 2012, 19:57
Sus ↑
Poate au si parintii bani poate si ea e buna,dar orikum banii is bani dar daca are fat voce ce vorba sa fie nu am vazuto vriodat chiar daca sint din Soroca,dar orikum Mihaela tu nui asculta pi toti tu fii desteapta si increzuta orikum esti bravo in viziunea mea succese mari
2na   -  
28 Mai 2012, 02:58
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°