VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Orange prezintă. Cleopatra şi Pavel Stratan
Decembrie 2009, Nr. 68

Orange prezintă. Cleopatra şi Pavel Stratan

Comentează   |   Cuprins

Anul acesta se încheie pentru Cleopatra şi Pavel Stratan cu două concerte minunate de Crăciun la Chişinău şi Bucureşti. Noutatea cea mai mare este faptul că micuţa Cleo a mers anul acesta la şcoală, unde se descurcă de minune. Pavel are în faţa sa noi şi noi provocări muzicale, inclusiv un proiect  pentru băiatul lui Cezar.

  „Ghiţă” în limba rusă l-am făcut în glumă, nimic important. Doar am făcut piesa şi-n engleză, am filmat un videoclip chiar şi nimic nu s-a întîmplat. De ce ar trebui acum să se întîmple ceva? Vă spun eu: nimic nu se va întîmpla, atîta timp cît n-o să-mi doresc să plec cu Cleo în ţara în care se vor promova melodiile ei. 

 Cu siguranţă în anul care vine, fanii vor avea în colecţia lor un album sută la sută Pavel Stratan. Ştiu şi cum se va numi (probabil), „Fără refren”. Mă gîndesc la un proiect pentru Cezar, din această cauză şi are de suferit cariera mea. Pentru că niciodată nu-mi mai ajunge timp pentru mine. 

  Idolii mei în muzică sînt Viktor Ţoi şi Vladimir Vîsoţki.
Nu cred că prin cîteva cuvinte aş putea explica de ce atît de mult îmi plac. Despre Vîsoţki aş putea spune că în această lume nu cred să fie cîntăreţ care să reuşească într-o viaţă să înveţe pe de rost doar ca să cînte toate piesele lui, darămite să le mai şi compună. Ţoi pentru mine este cîntăreţul care l-am înţeles perfect ce-a cîntat şi totodată niciodată nu l-am înţeles. Poate că aici şi se af lă secretul. 

 Unicul om de pe acest pămînt care ar avea dreptul să mă judece, peste ani, în privinţa „copilăriei furate”, dacă am făcut bine ce-am făcut ori ba, este Cleopatra. 

 Dacă ar fi să vorbesc după copiii mei despre fericirea unui copil, ar f i de ajuns să aibă pe acei părinţi pe care îi are.  

Am dat-o pe Cleo la Liceul „Literarum”
pentru că e plin de profesori buni şi e gol de f iţe! 

 Nu ţin minte care a fost cel mai frumos cadou din copilăria mea. Ori din motiv că prea multe primeam ori că n-am primit nici unul. Dar cu siguranţă îmi amintesc care a fost cel mai emoţionant: cînd aveam şase ani, un vecin mi-a dăruit un ac de pescuit. Pentru care am luat multă bătaie de la tata, deoarece lipseam zile întregi de acasă. 

 Lumea crede că atunci cînd ai mulţi bani, nu poţi să te opreşti.
De fapt, MULŢI BANI nu există, ori cel puţin la mine n-au ajuns. Voi putea răspunde la întrebarea despre mulţi bani numai atunci cînd vor veni, dacă... De cînd a apărut Cleopatra şi acum mai nou - Cezar, mă gîndesc numai la viitorul lor. Şi voi munci fără încetare pentru ei şi numai pentru viitorul lor! 

 Cu „Orange” ne-am cunoscut încă de la primul nostru spot publicitar. Ne-a plăcut foarte mult atitudinea lor profesionistă faţă de tot ce-i înconjoară şi mai ales faţă de noi. Sper ca această colaborare s-o prelungim încă mulţi, mulţi ani! 

 Nu m-a interesat niciodată politica şi niciodată nu mă va interesa. Dar nici nu pot să zic că mi-i indiferent cine conduce ţara. Oamenii care stau deasupra unui vers săptămîni întregi, niciodată n-o să se gîndească şi la politică. De ce am cîntat anul acesta în campania electorală a PCRM? Sînt un artist care a cîntat şi cîntă cu suflet în faţa oamenilor cu suflet, indiferent că e campanie electorală, ori e lansarea propriului albumul. Dar, pentru că am cîntat celor care m-au invitat şi n-am cîntat celor care nu m-au invitat, deja nu mai e problema mea. 

 În primăvara lui 2010 am programat un mare turneu în America şi Canada
. Mi-i greu să mă gîndesc că o lună voi sta departe de familie, dar asta e. De 5 ani, organizatorii duc tratative ca să mă poată face să trec oceanul şi-n sfîrşit au reuşit.

Mă odihnesc atunci cînd muncesc, cînd scriu versuri, melodii şi cînt. De aceea nu voi obosi niciodată.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

bravo sa o tineti asa mereu
rodi   -  
29 Ianuarie 2010, 21:57
Sus ↑
Suuuuper....
Malvina   -  
17 Aprilie 2010, 19:16
Sus ↑
Bravo,v-am apreciat inca de la inceput!!!S'o tineti tot asa si in continuare!!!
Nina Bors   -  
04 Mai 2010, 12:26
Sus ↑
bravoo sa o tineti asa va iubesk
mihaela   -  
19 August 2010, 18:30
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău