VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nuntă la bis. Sorin şi Victoria Bucătaru
Septembrie 2011, Nr. 89

Nuntă la bis. Sorin şi Victoria Bucătaru

Comentează   |   Cuprins

după 11 ani de căsnicie (nunta de oţel)

În luna nunţilor, am ales trei cupluri de oameni frumoşi, împliniţi şi mondeni şi ne-am imaginat cum ar arăta ei astăzi în rol de mire şi mireasă, cu copiii lor alături. Pentru doamne şi domnişoare am ales rochii şi accesorii de la saloanele „Papilio” şi „Amadeus”, iar salonul de frumuseţe „Dessange” s-a ocupat de coafură şi machiaj. Salonul de mobilier şi accesorii din fier forjat „Still Ferro” ne-a găzduit pentru şedinţe foto, iar între click-urile fotografului Florin Tăbârţă, eroii noştri ne-au povestit ce fel de nuntă au avut şi cum ar fi acest eveniment dacă l-ar organiza astăzi. (Text: Irina Tribusean)

În cei 12 ani de când sunt împreună, Vica şi Sorin au crescut fiecare în domeniul său de activitate şi împreună, formând o familie model. Ea a devenit director la unul din cele mai populare posturi de radio, Prime FM, după ce a mai restructurat şi altele câteva (Plai, Nova, Fresh FM), iar el este regizor şi producător TV cunoscut pentru munca depusă la PROTV (Bucureşti), EuroTV, Muz TV, Jurnal TV, iar acum pe cont propriu, în propriul studio. Fiica lor, Nina-Raluca, este elevă în clasa a cincea la liceul „Spiru Haret” şi ia lecţii de călărie în timpul liber. Dacă ar fi acum mire şi mireasă, Vica şi Sorin ar organiza nunta pe o insulă exotică – aceasta este principala şi cea mai importantă condiţie. „Am închiria un Airbus 380, ca să încapă de două ori mai mulţi prieteni şi oameni dragi”, mărturisesc ei.

Data nunţii: 4 martie 2000
Locaţie: Teatrul Naţional de Operă şi Balet
Naşi: Raisa şi Adrian Tănase

Vica şi Sorin s-au cunoscut în vara lui 1999, prin intermediul unui prieten comun. Relaţia lor a evoluat foarte rapid şi cererea în căsătorie a venit în aceeaşi toamnă. De fapt, Sorin mai mult „a luat-o” decât „a cerut-o”. Vica era acasă, la părinţi, şi tocmai spusese „Da” unui alt băiat, când a apărut Sorin la poartă, i-a pus un inel pe deget, a urcat-o în maşină şi a adus-o la Chişinău. După ce s-au liniştit spiritele, a venit şi vremea petrecerii – au avut parte de o nuntă foarte veselă, alături de 360 de oameni dragi. Le-a cântat orchestra „Amihalachioaie”, una dintre cele mai bune pe atunci, iar „securitatea evenimentului” a fost asigurată, oarecum, de paza Preşedintelui Petru Lucinschi, invitat şi el la nuntă. Îşi amintesc astăzi că oamenii la costum negru cu căşti în urechi le-au „asigurat şi bătăi de cap”, pentru că se „asimilau” cam greu în „mulţime”. Sorin vroia să facă nunta la Circul de Stat, dar naşii i-au coborât cu picioarele pe pământ - nu-şi închipuiau cum vor „primi colacii” în centrul arenei. Aşa că au ales o altă locaţie, la fel de specială – Teatrul Naţional de Operă şi Balet, la parterul căreia a avut loc şi căsătoria civilă. Au respectat câteva tradiţii fără de care nicio nuntă nu e nuntă – primul dans al mirilor, un vals pentru care au repetat câteva zile, furatul miresei, care a fost plimbată cu maşina prin oraş până a căutat-o mirele, masa mare şi despodobirea miresei. Restul, zice Victoria zâmbind, rămâne după cadru. S-a dansat mult şi au avut parte de multe flori, tone de veselie şi voie bună. Şi de nişte lacrimi – a plâns mireasa nu doar de fericire: pe final, pantofii au devenit neîncăpători şi o rodeau până la lacrimi.

Oxana Constantinova, patroana saloanelor „Papilio” şi „Amadeus”: 
Rochia pe care am ales-o pentru Victoria o găsiţi la „Papilio” (www.papilio.ru). Este o creaţie Blue by Enzoani (www.bluebyenzoani.com), din dantelă lucrată manual, combinată cu elemente din stofă de şifon natural, cu trenă care se desface şi se strânge foarte simplu. Accesoriile pentru păr, purtate de Vica şi de Raluca, sunt din colecţia designerului Alena Goretskaya. Această rochie îi scoate în evidenţă silueta de invidiat, iar accesoriul din păr creează imaginea unei mirese în stil retro, foarte actual în acest sezon.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău