VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nuntă la bis. Alla şi Pavel Zingan
Septembrie 2011, Nr. 89

Nuntă la bis. Alla şi Pavel Zingan

Comentează   |   Cuprins

după 25 de ani de căsnicie (nuntă de argint)

Alla şi Pavel formează un cuplu cu totul deosebit, foarte carismatic şi de succes. Când Pavel a decis să facă afaceri în domeniul IT, nimeni nu credea în reuşita lui. Pe Alla a convins-o să i se alăture şi au construit, împreună, imperiul on-line allmoldova.com, care se dezvoltă în permanenţă.

Fiica lor, Ana, are 16 ani şi este elevă în clasa a zecea la liceul „N. V. Gogol”, îi plac la nebunie filmele „anime” şi nu poartă decât blugi. Deşi sunt fericiţi şi arată foarte bine împreună de mai bine de 25 de ani, Alla şi Pavel nu au avut, de fapt, o nuntă adevărată şi, oficial, sunt divorţaţi, iar Alla nu şi-a schimbat niciodată numele de familie.

Data nunţii: 12 decembrie 1986
Locaţie: acasă
Naşi: nu au

Se cunoşteau deja de doi ani, se iubeau şi au decis că Pavel cheltuieşte prea mulţi bani pe taxi când pleacă acasă noaptea, aşa că ar fi mai bine să stea împreună. Ea avea 20 de ani, iar el era cu un an mai mare. Mama ei a spus că aşa ceva nu se poate fără nuntă, aşa că au mers a doua zi şi au depus o cerere la oficiul stării civile. Peste două luni s-au înregistrat şi au jucat „nunta” – două petreci în două zile consecutive, una pentru prieteni şi alta pentru cele mai apropiate rude şi prietenii părinţilor. În total au fost vreo 40 de oameni. Alla nu şi-a dorit niciodată să fie mireasă şi să facă o nuntă mare, şi nici fiica lor, Ana, nu are aşa vise. Îşi aduce aminte că îşi cumpărase un costum pentru nuntă, iar mama ei a complotat cu o prietenă bună ca s-o facă să-şi închirieze, totuşi, o rochie. „Nunta pe care am organizat-o este caracteristică stilului de viaţă pe care îl avem. Noi am rămas mulţumiţi”, spune Alla. „Dacă ar fi să ne căsătorim astăzi, nu am face o nuntă – doar ne-am înregistra şi atât”, completează Pavel.  

Oxana Constantinova:
Alla poartă o rochie din prima colecţie lansată de Alena Goretskaya, brand pentru care suntem distribuitori oficiali şi pe care îl găsiţi la „Amadeus”. 90% din aceste rochii sunt lucrate manual, la fiecare din ele s-a lucrat între 100-120 de ore. Sunt confecţionate din stofe foarte scumpe de la fabrica italiană „Ruffocolli”, cu dantelă Shantili, pietre semipreţioase şi mărgeluşe japoneze autentice. E prima rochie probată de Alla, dar în momentul în care a îmbrăcat-o, toţi cei care erau în salon au înţeles că i se potriveşte perfect.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ruffo Coli si nu "Ruffocolli"...
corector   -  
04 Octombrie 2011, 12:44
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău