VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nuntă la bis. Adriana şi Corneliu Botgros
Septembrie 2011, Nr. 89

Nuntă la bis. Adriana şi Corneliu Botgros

Comentează   |   Cuprins

după 16 ani de căsnicie (nuntă de cristal)

De când s-au cunoscut, Adriana şi Corneliu sunt mai tot timpul împreună. Dincolo de dragoste, pe cei doi îi leagă şi o relaţie profesională: el este violonist şi compozitor şi lucrează la repertoriul ei. Mai mult decât atât, şi fiul lor, Cristi, este un violonist în devenire, elev la liceul „Ciprian Porumbescu”.

E fapt, Adriana e considerată o norocoasă pentru că a intrat în familia Botgros, dar a reuşit să demonstreze în repetate rânduri că o merită din plin şi că este o interpretă de valoare şi pe cont propriu. Pe de altă parte, şi Cornel este un norocos, cu o soţie atât de frumoasă şi talentată.

Data nunţii: 4 mai 1995
Locaţie: Palatul Republicii
Naşi: Natalia şi Gheorghe Străisteanu

S-au găsit şi s-au căsătorit foarte tineri – ea avea 17 ani, iar el – 20. Au trecut peste 15 ani de atunci, dar sunt şi acum la fel de fericiţi şi îşi amintesc despre nuntă cu plăcere. Nunta a avut loc într-o zi de joi. În acea perioadă, era ceva absolut neobişnuit să faci nuntă în toiul săptămânii. „Ţin minte, când ne-am dus să depunem flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, toţi trecătorii se opreau şi se uitau la noi uimiţi”, îşi aminteşte Adriana. Nunta a avut loc în incinta Palatului Republicii şi a fost într-adevăr o petrecere regală, cu oaspeţi mulţi şi diferiţi –  artişti, scriitori, poeţi, politicieni. Printre ei s-au numărat Nicolae Sulac, Nicolae Glib, Serafim Urechean şi mulţi alţii. S-a cântat numai muzică populară, iar printre interpreţi au fost mai mulţi lăutari, Ioana Căpraru, Ionuţ Dolănescu, Cristina Turcu, Paula Lincan şi Marian Mecsicanu. Până al urmă, a fost o nuntă moldovenească tradiţională, cu masa mare, cu despodobitul miresei şi multe alte tradiţii şi obiceiuri de nuntă. „Cea mai interesantă fază a nunţii a fost atunci când am ieşit împreună, mire şi mireasă, şi am cântat în faţa invitaţilor noştri”, îşi amintesc Adriana şi Cornel. Dacă ar face nunta astăzi, ar „înlătura” din program tradiţia cu masa mare, care ocupă prea mult timp şi de multe ori devine obositoare. Ar prefera, în schimb, să primească darurile invitaţilor la început de nuntă, când mirele şi mireasa îşi întâmpină oaspeţii. „În acest fel, am avea mai mult timp pentru dansuri şi chefuri. Am văzut la mai multe nunţi această nouă «tradiţie» şi mi-a plăcut”, spune Adriana.

Oxana Constantinova:
Modelul purtat de Adriana se numeşte „Dayton” şi face parte din colecţia Blue by Enzoani din 2011, pe care o găsiţi la salonul „Amadeus”. Este din dantelă şi tul, împodobită cu cristale învelite în mătase naturală, cu trenă. Voalul este tivit cu aţe de mătase naturală. Rochia are un colier care înlocuieşte orice alte accesorii şi care i s-a potrivit perfect Adrianei, subliniind firea ei optimistă şi energică.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super familie dar adriana e foarte frumoasa
natalia   -  
28 Septembrie 2011, 15:23
Sus ↑
O familie talentata si implinita!Felicitari!!!!!!!
Kristina   -  
07 Octombrie 2011, 13:53
Sus ↑
Foarte frumosi !!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari pentu familia Ochisanu
mona   -  
08 Octombrie 2011, 22:52
Sus ↑
Foarte frumosi toti trei, o familie exemplu. Sa fiti sanatosi!!! Succese mari!!!
Lilia Ciubotaru   -  
09 Octombrie 2011, 14:50
Sus ↑
O familie foarte frumoasa si talentata. Succese mari in continuare!!!!!
Ruslan Radu   -  
12 Octombrie 2011, 22:10
Sus ↑
sa fiti sanatosi si sa fiti tot asa frumosi si la nunta de aur!!!
elena   -  
17 Octombrie 2011, 16:21
Sus ↑
super de frumos. o nunta de vis . multa sanatate dragii mei si multa fericire sa aveti, si binecuvabtarea lui dumnezeu sa fie pace in casa voastra si a familiei voastre. va iubesc mult. mai ales ca o cunosc pe adriana,ca fiind un suflet frumos atat fizic ,cat si sufleteste.
rodica grosu   -  
20 Noiembrie 2011, 18:25
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău