VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Nicu Timofti: Mă simt bine în direct
August 2009, Nr. 64-65

Nicu Timofti: Mă simt bine în direct

Comentează   |   Cuprins

Divertismentul pe care-l făcea cu plăcere la PRO FM i-a oferit încrederea că poate fi bun şi la ceva mai greu, mai responsabil. Ambiţios şi hotărît, a ajuns în acest an, partenerul prezentatoarelor de la ştiri. (r.c.)

>> „În familia PRO am înţeles că visele pot deveni realitate. La PRO TV s-a împlinit visul meu – am ajuns să prezint ştirile din sport. Încă vreo 6-7 ani în urmă îmi doream să ajung aici. Mă uitam la ştiri şi aveam impresia că aceşti oameni muncesc de o viaţă în această televiziune. Pentru început am lucrat la PRO FM. Eram student la drept şi radioul era un hobby pentru mine. Dar îi spuneam şi fratelui mai mare că vreau să prezint ştirile din sport la PRO TV. Că îmi place enorm decorul, studioul şi tot ce înseamnă PRO TV. Cînd am ajuns la PRO TV am înţeles că aici îmi este extrem de interesant şi că deja jurisprudenţa rămîne un hobby. În prima perioadă nici nu realizam unde mă aflu şi cum am ajuns eu aici.

>> Foarte repede am ajuns să mă simt bine şi în direct. În special, cînd sînt prezentat de frumoasele mele colege. În această echipă am învăţat să gîndesc şi mai liber, deoarece, cred că am gîndit liber tot timpul. Să gîndeşti liber înseamnă să spui lucrurilor pe nume, să nu te laşi influenţat de nimeni şi de nimic şi să faci ceea ce simţi.

>> La Pro Tv am înţeles ce înseamnă responsabilitate, muncă, punctualitate şi că cei slabi nu au ce căuta aici, din simplul motiv că PRO TV înseamnă putere. Acum mă întreb unde aş fi ajuns dacă nu ajungeam aici... Sper şi cred că voi rămîne aici pentru o perioadă lungă de timp şi asta pentru că avem de făcut lucruri mari împreună cu colegii mei…”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

sa stii ca esti bravo in ceea ce faci!!!
tatiana castravet   -  
21 Februarie 2011, 10:53
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău