VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natasha Gordienko. Artistul anului 2011
 Descarcă
Decembrie 2011, Nr. 92

Natasha Gordienko. Artistul anului 2011

Comentează   |   Cuprins

Munceşte, impresionează, caută, reuşeşte, este peste tot în spaţiul public şi pe scenă. Nu se mulţumeşte cu un locşor comod şi caută mereu perfecţiunea, schimbând stilurile muzicale şi oraşele în care munceşte – principalul este să ajungă la produsul final calitativ pe care îl expune în public deosebit de atent.

„Mi-aş dori ca o lume întreagă să afle de Moldova nu doar datorită emigranţilor”

>> Ai lansat un album de muzică populară stilizată. De ce ai ales acest stil muzical? Chiar dacă sunt vorbitoare de limba rusă, îmi place foarte mult folclorul nostru bogat. A fost şi o aventură pentru mine, şi un experiment, care, cred eu, mi-a reuşit. Mă simt bine în muzica asta. E un proiect la care voi continua să lurez, pentru că este primit bine şi de public.

>> Eu, în locul tău, decât să investesc o sumă enormă în lansarea unui album cu piese din folclor stilizate, aş fi preferat să comand 15 melodii la 15 compozitori diferiţi. Şansele ca măcar una din ele să devină hit ar fi fost mult mai mari. Restul banilor i-aş fi investit în videoclip şi în promovarea potenţialului hit. Nu, în 2011 eu mi-am dorit anume acest proiect, cu o lansare aşa cum nu a mai fost, chiar dacă cu aceşti bani mi-aş fi putut cumpăra o maşină sau un mic apartament. Am realizat acest proiect pentru a promova folclorul, tradiţiile şi spiritul de patriotism, şi pentru a-i atrage pe tineri spre această muzică.

>> Nu era mai bine totuşi să-ţi cumperi un apartament sau o maşină?
Un proiect muzical îmi aduce mai multă satisfacţie decât oricare alte bunuri materiale. Deşi, recunosc, aş fi avut mai multă nevoie acum de un apartament, pentru că locuiesc cu bunica.

>> Şi dacă ar fi să optezi pentru o maşină nouă? Visez la un Bentley GT, dar deocamdată e ireal. Sau poate un Mercedes CL AMG 63, care de fapt costă tot atâta. Înseamnă că tot e ireal (zâmbeşte). Mai real ar fi un Range Rover Evoque.

>> Unde te simţi mai bine – într-o casă sau într-un apartament?
Cât sunt singură, în apartament. Când voi avea familie şi copii, mă voi simţi mai bine într-o casă cu o curte decorată cu figurine de pitici şi personaje din basme, cu o peluză verde şi multe flori. Îmi doresc foarte mult să se întâmple acest lucru.

>> Am auzit că vrei să participi la Eurovision. De ce? Eurovision pentru mine e ca un Everest neatins. Sunt ambiţioasă, am experienţă, pentru că am mai participat la concursuri, am obţinut premii şi ştiu că aş putea reprezenta ţara la acest concurs prestigios. Sunt conştientă că nu e posibil ca Moldova să obţină locul I la Eurovision, dar în primii 5 se poate clasa, de ce nu? Mi-aş dori ca o lume întreagă să afle de Moldova nu doar datorită emigranţilor.

>> Lumea de fapt a aflat de Moldova – „O-Zone”, „Zdob şi zdub”.  Lumea a aflat de formaţii şi interpreţi, dar de o tânără interpretă încă nu (zâmbeşte). Mi-ar plăcea ca Moldova să se mândrească cu mine aşa cum pe timpuri se mândrea cu Sofia Rotaru. Nu sufăr de boala stelară, sunt realistă, dar vreau să-mi încerc norocul şi să fac ceva bun pentru ţara asta. Dacă sunt în stare, de ce să nu încerc?

>> Când filmăm un videoclip? Avem deja două duete şi al treilea ne „calcă pe coadă”. Anul viitor, sigur.

>> Cu ce frază trebuie să te abordeze un bărbat ca să te impresioneze? „Vreau să am copii cu tine”.

>> E o surpriză şi pentru mine că îţi doreşti atât de mult copii şi o familie acum. Şi totuşi, cine ar trebui să fie el, în ce domeniu ar trebui să activeze?  Nu contează domeniul. Contează emoţiile, sentimentele reciproce şi vreau să simt fluturaşi în stomac.

>> Unde ai vrea să locuieşti? Chişinău sau…? Chişinău sau Cannes.

>> De ce Cannes? Am fost de multe ori acolo. Îmi place enorm acest oraş din multe motive. Cel mai important e că acolo mă simt ca acasă.

>> Preferi odihna pasivă sau activă? Pasivă, pentru că obosesc zilnic din cauza unui program încărcat. Îmi place să stau la soare pe plajă, fără telefon mobil, cu un „Robinson Crusoe”, preferabil pe o insulă. Ador stradelele pietruite ale oraşelor vechi europene, arhitectura lor. Fac foarte multe fotografii, cumpăr suvenire şi privesc oamenii deosebiţi de cei de la noi.

Foto: Dragoş Cojocaru
Locaţie: „Casa Sărbătorii”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Arati superb!!!!!!!!
Este ceva extraterestru in fiinta ta.
Ce simbolizeaza cheia?????
Dumitru   -  
26 Ianuarie 2012, 08:20
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău