VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natalia Barbu. Stil de vedetă
Mai 2005, Nr. 13

Natalia Barbu. Stil de vedetă

Comentează   |   Cuprins

INTERPRETĂ DE MUZICĂ UŞOARĂ

O admirăm şi pentru faptul că este întotdeauna originală şi stilată - ne plac ţinutele ei scenice sclipitoare (amintiţi-vă de costumele superbe purtate la „Jurmala", realizate de Irina Coloscov de la „Zukko"). Până la urmă, stilul ei de scenă poate fi o rochie de seară, sau o pereche de blugi îmbrăcaţi la o rochie, sau două cosiţe şi o rochie de pânză de sac cu broderii naţionale... Important e să fie cât mai natural. Ne-a recunoscut că în această primăvară nu prea are timp să urmărească ultimele tendinţe ale modei, pentru că munceşte la un proiect şi abia de reuşeşte să tragă cu ochiul la „Fashion TV". Dar, ca orice femeie, nu a fost scutită de „microbul" magazinelor şi, o dată la câteva săptămâni, îşi face timp pentru cumpărături. în viaţa de zi cu zi, preferă să poarte pantaloni, fie blugi (trăiască blugii!), fie alte stofe. Nu poartă fuste scurte. „Îmi place să mă îmbrac confortabil. Şi, cel mai important - în viaţa cotidiană şi în scenă - totul trebuie să fie armonios".

Stil
Nu neapărat sport şi nici foarte clasic, poate fi combinat. îi place să „se joace", să experimenteze.

Culori
Roşu.

Marca
Roberto Cavalli - original, cu spirit de joacă şi dragoste de viaţă.

Shopping
Merge la centrele comerciale din Chişinău. Se bucură când găseşte vreun butic cu vestimentaţie mai specială. Când merge la festivaluri, printre primele lucruri pe care le face acolo, ia magazinele la picior (bineînţeles, dacă are timp liber).

Accesorii
Nu prea poartă, dar ne-a promis că va lua atitudine vizavi de această problemă. îi plac mărgeluţele, cerceii mai trăsniţi, tot felul de brăţări. Are ceas, pe care îl uită în permanenţă acasă. Tine foarte mult la un medalion şi o brăţară din aur vechi - un dar de nepreţuit de la nişte prieteni foarte apropiaţi. Adevărat anticariat - e de părere Natalia care crede că bijuteriile poartă în ele suflarea timpurilor de cândva.

Eleganţă
Armonia caracterului unui femei cu ceea ce poartă.

Şic
O femeie super. Interesantă, enigmatică.

Sexy
O femeie sexy şi atât, pe care nu poţi s-o treci cu vederea; o femeie frumoasă la corp, atrăgătoare, cu vino-încoace şi cu sclipire în ochi.

Succes
O ţinută frumuşică, nu exagerat de elegantă, poate fi ceva sport - why not? -, sau poate ceva clasic. Nu contează stilul în cazul ei, e mai important vocea să-i fie în formă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău