VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natalia Abaşchina. Femeia glamour
Mai 2005, Nr. 13

Natalia Abaşchina. Femeia glamour

Comentează   |   Cuprins

PATROANA MAGAZINULUI MEXX

Nu are un singur stil. Nu pentru că ar fi în căutare, dar admiră femeile care sunt altfel în fiecare zi, misterioase şi nu se tem să probeze mărci sau să-şi schimbe imaginea. E o adevărată artă ca o femeie să poate fi şic în diferite stiluri, să se poată transforma dintr-o prezenţă tulburătoare şi fascinantă, într-o elegantă doamnă de afaceri, consideră Natalia. O atrăgeau de mică modelele neordinare şi dacă i se cumpăra ceva ca la toată lumea, punea mâna pe foarfece şi maşina de cusut. Ca să le imprime un stil. încă de la facultatea de filologie, studentă fiind, a ştiut că o să se ocupe de modă. Doar că nu ştia cum anume se vor întâmpla lucrurile. Câţiva ani mai târziu, spre fericirea "fashion-victim"-elor de la Chişinău, şi-a realizat visul deschizând magazinul Persona, un magazin cu tot felul de hăinuţe de mărci europene. Mai recent, a adus şi MEXX la Chişinău. Pentru femeile de afaceri, dar şi casual. I se potriveşte perfect.

Stil
În fiecare zi altfel. Deşi soţul meu crede că mi-ar sta bine să abordez în fiecare zi acelaşi stil, al femeii de afaceri, solide şi elegante. Dar firea mea artistică mă predispune spre îmbrăcăminte îndrăzneaţă, nonconformistă, care însă e obligatoriu să mi se potrivească. Cum spun francezii, e la modă ceea ce-ţi corespunde.

Culori
Pastelate. Culori glamour - roz palid şi verde palid. Liniştite, dar expresive.

Marca
MEXX, evident. Altfel nu m-aş ocupa de această afacere. Din haute couture, prefer Christian Dior.

Shopping
În Moldova nu am unde face cumpărături. Când merg peste hotare ştiu ce vreau şi mă descurc foarte repede prin magazine. Dar pofta de shopping e ceva spontan şi îmi vine atunci când îmi fac şi ceva timp liber. Dar se întâmplă foarte rar. Dacă nu mă simt bine în pielea mea, prefer să mă regăsesc în cărţile filozofilor antici.

Accesorii
Sunt foarte importante. La o ţinută din două piese, aleg foarte multe accesorii. Ele fac orice model irepetabil.

Eleganţă
Este femeia care nu se aruncă imediat în ochi, dar care va fi observată într-un mod aparte - toţi vor remarca bunul gust cu care e îmbrăcată.

Şic
Şicul vine din interior, ajută femeia să fie înţeleasă corect. Nu e obligatoriu să poarte o haină scumpă. Se acceptă şi ceva mediu ca preţ, care o face să se simtă sigură pe ea.

Sexy
Nu trebuie să înţelegem sexy doar prin fusta scurtă sau buricul gol. Sexy este expresia feminităţii. într-un cuvânt, o femeie stilată.

Succes
Nu sunt o amatoare a acestui stil. Deşi în fiecare femeie trebuie să existe puţină sexualitate, dar nu e neapărat ca ea să se vadă de pe haine.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău