VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nata Albot. Femeia anului 2010
Februarie 2011, Nr. 81-82

Nata Albot. Femeia anului 2010

Comentează   |   Cuprins

31 de ani, Jurnalist tv şi Radio, blogger

De unde atâta energie vulcanică într-o făptură atât de delicată, firavă, fragilă?! O fiinţă care degajă vocea cea mai feminină şi mai tulburătoare din Moldova!

Alţii nu reuşesc să creeze un produs tv ca lumea în ani buni de zile. Ea a izbutit într-un singur an să gândească şi să pună în practică tocmai două din cele mai interesante şi mai profesioniste producţii tv de la noi – programul matinal „Deşteptarea” şi emisiunea de seară „Sare şi piper” la JURNAL TV! Între acestea două, la miezul zilei, face o admirabilă emisiune de radio, unde ia prânzul împreună cu invitaţii ei.

Nata Albot ştie totul pe lumea asta – ştie să ne trezească cu blândeţe dimineţile, ştie să ne umple amiezile şi să ne îndulcească serile. Mai ştie să adune echipe din nimic, să stea cu talent în spatele camerelor de luat vederi, dar cu şi mai mare talent în faţa lor! Tot de ce s-a apucat Nata, a ieşit cu brio. Există o vorbă biblică ce o defineşte: unde pune Nata mâna, pune şi Dumnezeu mila.

Moldova are doar trei-patru profesionişti de televiziune de valoarea Natei Albot. Ai impresia că ştie să facă absolut tot în televiziune şi singurul lucru care i-a mai rămas este să-şi deschidă propria televiziune.

Toate astea sunt la vedere. Ceea ce nu se vede este efortul supraomenesc cu care a învăţat să treacă peste provocări şi drame. Iar mai presus de toate acestea - imensa dorinţă de a le împărtăşi altora din experienţa sa, de a-i ajuta să treacă mai uşor prin întâmplări prin care ea a trecut teribil de greu.

La ea dragostea pentru viaţă şi pentru oameni nu este un teatru, ea nu poate trăi fără această conştiinţă, ea crede cu toată fiinţa în valorile pozitive, în ideea că binele învinge întotdeauna răul. O fascinează lumea, oamenii, viaţa.
Este poate cea mai sinceră bloggeriţă din Moldova. Câte femei şi câţi bărbaţi s-au eliberat de complexe şi frustrări, citindu-i blogul!

În anul care s-a încheiat, dar şi în toţi anii vieţii ei, a înnobilat şi a omagiat ceea ce defineşte noţiunea de FEMEIE. Este un model pentru atâtea femei din ţara aceasta. Iar pentru noi este, fără îndoială, FEMEIA ANULUI!


Cum a votat internetul (www.vipmagazin.md)

Nata Albot - 44%
Natalia Abaşchina - 44%
Sanda Filat - 6,6%
Alla Vengher - 5,4%

Proiect de
Sergiu Gavriliţă.
Coordonator:
Simion Ciochină, Irina Tribusean
Text: Constantin Cheianu. Marcel Toma. Rodica Trofimov
Foto: www.fotoroom.md, Vadim Jantâc

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

O fi femeia anului !!!
Dar nu prea o consider eu pe EA, femeia anului, energia ei atit de vulkanika, uneori pliktiseste....
De cate proiecte sa apucat, si pe cate lea dus la bun sfarshit...?
Cea facut cu emisiunea aia Work and Travel, cate emisiune..? 7-8 atit..!!!!!!!!
Fabrica de staruri 1...doar atit, a urmat si fabrika de staruri 2, unde a disparut energia ei vulkanika...?
si inka multe, multe proiecte incepute si parasite la un moment dat, pentru ca Ea se pliktiseste foarte repede de orice , e bine , e rau? ????? Un lucru e cert, ca plictiseste publicul cu ideiile ei spontane, si tot atit de usor dispar ...
Eu:   -  
17 Ianuarie 2011, 15:57
Sus ↑
mai da rea mai eshti
pt Eu   -  
17 Ianuarie 2011, 18:50
Sus ↑
@ Eu :
Daca imi era permis sa votez de 10 ori tot pe ea o alegeam ca fiind femeia anului!!!
O merita din plin poti sa-ti strig cu gura mare la ureche(stiind ca o sa te irite rau).
Nu stiu cit de bine urmaresti TV, dar cu siguranta ceva ai scapat.
Nata, daca ai urmarit proiectul cu Aventura Americana., a finisat la episodul 10. Si daca ai mai ascultat si conferinta de presa, unde clar s-a spus, ca acest proiect nu a fost initiat de ea, ea a fost doar rugata sa prezinte. I-au dat intructiunile si ea a finisat cu brio. 10 episoade trebuiau, 10 au facut, foarte interesante si frumoase si gata! Ce mai vrei. Poate le palteste alta companie vara asta si mai merge odata daca trebuie.
Cu Fabrica de staruri la fel, ce vrei sa faca daca sa finisat sezonul? A fost in primul sezon capul proiectuluim, si ea si-a vazut de treaba mergind cua lte proiecte noi, intre timp cei de la prime s-au trezit ca le-au mers bine cu Fabrica 1 hai sa faca si 2.
Lumea care critica, doar din ura sau nu stiu din ce motiv o fac. Eu nu sunt fana a Natei, nu am facut scoala cu ea si nu lucrez cu ea la aceiasi companie, nu-mi e ruda, sau cumatra, dar atrag atentia la ceea face, imi place ceea ce face, cu toate ca mai inainte nici nu-mi pasa.
Vezi detalii, urmareste si apoi iti faci impresii.
Nata you are the BEST!!!
Cristina   -  
17 Ianuarie 2011, 20:46
Sus ↑
Nu o consider femeia anului.Cred,ca postul de televiziune Jurnal.md are numai de pierdut cu asa emisiune ca" Sare si piper'.Nimic nou si nimic interesant.
Dana   -  
18 Ianuarie 2011, 09:16
Sus ↑
Sunt si eu absolventa a jurnalismului :) si eram cindva inebunita de felul de a fi a Natei, auzeam de ea multe prin presa, laude, birfe, critici. Am prins a intelege mai multe cind oameni din anturajul Natei imi povesteau despre adevaratul ei fel de a fi... aici, sa ma credeti pe cuvint, mi s-a taiat o parte din respectul pe care il purtam pentru dnei. Desi merita sa recunosc... in fata camerei de luat vederi este foarte deosebita de alti actori jurnalistici de pe piata noastra media :)
Catalina   -  
18 Ianuarie 2011, 11:04
Sus ↑
Nata, eu te sustin!
I.G.   -  
18 Ianuarie 2011, 20:35
Sus ↑
Bravo Nata! Cu siguranta femeia anului, unul dintre putinii jurnalisti din Moldova care inspira respect si de la care "noile fete" care au implut micile ecrane au mult de invatat
M   -  
18 Ianuarie 2011, 22:00
Sus ↑
Birfa practica de toate zilele a moldovenilor...
Pentru moldoveni   -  
18 Ianuarie 2011, 22:41
Sus ↑
Citind comentariul de mai sus cu nimic nou si nimic interesant chiar nu aveti dreptate.Cati oameni pregatesc in direct bucate in Moldova?Cati dintre jurnalistii nostri sunt gata sa faca asa ceva si sa prezinte atita informatie pe care multi din noi nu o cunosc?Si daca unii nu au respectul care il aveau pentru ea,e problema lor,nu cred in birfele spuse de oamenii care sunt concurenti cu ea ,asa ca.......nata ramine a fi una dintre putinele femei talentate din Moldova,si nu numai talentata dar si tare..........Draga Nata ramii asa cum esti,mult noroc tie si familiei tale
eu,noi   -  
27 Ianuarie 2011, 17:42
Sus ↑
nu stiu ce sa zic de Nata, dar ar fi bine ca sa fie sustinere intre moldoveni si sa faca fiecare lucruri cat mai bune, sa se ajute, sa incerce macar, sa fie mai multa concurenta si mai putina birfa.critica constructiva e buna, ajutati oameni buni , nu fiti rai.hai sa ne demonstram capacitatile la maxim si in loc sa vorbim de rau mai bine selectam,culegem si ne axam pe ce e bun.Nata iti urez sa ai concurenti cat mai puternici si sa fie o goana mare la capitolul BRAVO
elena   -  
05 Februarie 2011, 11:50
Sus ↑
Nata Albot e super!!!
Cei care nu intzeleg acest lucru nu le am ce face!!!
Fie care ce gustul sau,dar daca vretzi ceva bun,ieshitzi va rog cei care o critica pe Nata shi face mai bine!!!
Bravo Nata!
Ioana-Victoria   -  
12 Martie 2011, 16:42
Sus ↑
Sare si Piper - great idea!!! Indubitabil! Normal ca unde si unde se poate mai bine, insa per ansamblu - bravo Nata pentru asa emisiune! Deseori retetele Natei ma salveaza in bucatarie, macar pt asta mersi. Cum o fi ea in realitate nu cred tre sa ne preocupe. Prin cite a trecut fata asta si ea tot mai zimbeste oamenilor, fie si din sticla! Bravo Nata!
Lima   -  
15 Martie 2011, 10:55
Sus ↑
O apreciez foarte mult, cu toate ca imi dau bine seama ca are, ca orisicine dintre noi, cateva minusuri, doar nu suntem ideali! E persoana care spune lucrurilor pe nume, si nu se rusineaza nici de un punct al calitatilor sale, merita acest titlu, si ar merita si multe altele! Sunt sigura ca daca in RM ar exista macar 25% de femei ca ea atunci aceasta tara ar fi cea mai performanta din intreaga Europa!
Ana   -  
27 Iunie 2011, 17:45
Sus ↑
pentru DANA....care a spus ca :,,pentru canalul jurmal.md"...draga mea.....daca jurnal.md e canal de televiziune eu sunt mitraliera atunci..paote JurnalTV....
DA...DA....moldoveni cand la criticat is buni..dar sa de-a dovada de intligenta ,,slabo"...rusine ,,marilor" nostri critici moldoveni
buburuza   -  
17 August 2011, 15:48
Sus ↑
falsa... :) mereu vrea sa para...ceea ce nu este.
ciocanitoarea   -  
27 Ianuarie 2012, 23:36
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău