VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Moldcell. De şapte ani împreună
Mai 2007, Nr. 37

Moldcell. De şapte ani împreună

Comentează   |   Cuprins

Vârsta medie a managerilor din echipa MOLDCELL este de 31,6  ani. Ce poţi să faci la această minunată vârstă? Să ai experienţă acumulată, să continui să visezi şi să-ţi planifici succesele. Dar la vârsta de şapte ani, vârsta pe care MOLDCELL a împlinit-o la 28  aprilie? Abonaţi  - sub milion, acoperirea – în totalitate, deservirea – la cel mai înalt nivel, 24 din 24 de ore, angajaţii – dintre cei mai buni şi clienţii – dintre cei mai mulţumiţi. Toate acestea se datorează unei echipe extraordinare de manageri din fruntea Companiei „Moldcell”. Energici şi tineri (toţi proaspeţi tătici şi mămici), profesionişti, oameni dedicaţi meseriei. Sunt foarte prietenoşi. Calzi. Zâmbitori. Preocupaţi. Simpatici. Sunt domni şi doamne care apreciază cultura, comunicarea, nişte oameni cu care nu ai cum să te plictiseşti – nici la serviciu, nici în afara orelor de program. Sunt nouă: haideţi să-i cunoaştem. (R. T.)

Yusuf Baykan
director general, 37 de ani


Are o intuiţie extraordinară, de aceea acceptă ideile cele mai „trăsnite” şi mai creative ale managerilor săi în promovarea companiei – un semn că are suficientă încredere în echipă. Deseori, îi lasă pe manageri să ia de unii singuri anumite decizii. Directorul general posedă un spirit analitic extraordinar, fapt ce  se datorează şi studiilor sale în domeniul tehnic.  Până a prelua actualul post,  a lucrat câţiva pentru “Fintur Holdings” BV (acţionar „Moldcell”)  şi imediat după asta s-a aflat în fruntea Departamentului financiar în cadrul Companiei „K’Cell”, operatorul de telefonie mobilă din Kazahstan. Despre „Moldcell” ar putea vorbi necontenit, pentru că această companie înseamnă ultimii doi ani din viaţa sa, trăiţi cu intensitate într-o ţară nouă. Este foarte punctual, atent la detalii, deschis către noi colaborări pe care le doreşte de durată. Are o misiune grea de îndeplinit – cea de a menţine şi de a dezvolta poziţia de lider a „Moldcell” pe piaţa noastră de telefonie mobilă, de a implementa tehnologii moderne şi de a aduce produse noi pentru clienţi.

Carolina Bugaian
şef Direcţie financiară, 30 de ani


Fermecătoare şi delicată, nici n-ai zice că această femeie gestionează fluxuri financiare, elaborează planuri de afaceri, contribuie la dezvoltarea strategiilor companiei şi monitorizează cu rigoare controlul intern al companiei.  Iată un exemplu de îmbinare fericită a calităţilor de femeie cu cele de manager: Carolina este primul manager financiar selectat din mediul specialiştilor locali. De regulă, această funcţie era ocupată de străini, fiind considerată deosebit de importantă şi raportată direct la acţionarii companiei.  Este o perfecţionistă neobosită, mereu însetată de noi cunoştinţe şi competenţe: pe lângă cele două facultăţi, a mai studiat patru ani pentru a deveni membru al Asociaţiei Internaţionale a Contabililor Certificaţi (ACCA), lucru pe cât de prestigios, pe atât de necesar pentru a putea activa într-o companie străină, care îşi întocmeşte situaţiile financiare în conformitate cu Standardele internaţionale de raportare financiară (IFRS) şi implementează sisteme de control intern conform Actului Sarbanes-Oxley (SOX). În plus, este doctor în economie.  Preţuieşte integritatea, independenţa, buna planificare (astfel a reuşit să aducă pe lume doi băieţi, pe Radu şi Nicu, şi îşi mai doreşte încă un copil!) şi armonia în tot ceea ce face.

Chiril Gaburici
şef Direcţie vânzări, 30 de ani


Cine îl are pe Chiril în calitate de prieten este un om fericit. Aşa se spune despre el în companie. O personalitate deosebită, cu mult şarm şi un bun strateg, calităţi care l-au ajutat să fie printre liderii tineri, participanţi la Programul “Abilităţi de afaceri“, derulat de către “Telia Sonera“ în Suedia şi Finlanda. Chiril conduce direcţia vânzări de aproape trei ani. Şi-a început cariera la “Moldcell” ca reprezentant de vânzari în 2001. Nu-l sperie nici concurenţa şi nici lucrurile imposibile. Este o fire combativă: dacă e nevoie, se luptă cu oricine. Dar nu este sever şi-i plac lucrurile noi. Preferă să se întâlnească personal cu clienţii  şi pune mult suflet atunci când este vorba de servicii noi, de lansarea centrelor de deservire ori de campanii promoţionale regionale.  Petrece foarte mult timp în afara orelor de program şi, ca şi cei mai mulţi dintre noi, îşi trăieşte cu viteză maximă viaţa. Este pasionat de maşini, în special de cele sport, şi visează să se ia la întrecere cu Nikita, fiul său, un pici de doi ani şi jumătate.

Cristina Popa
şef Direcţie marketing, 28 de ani


Este una dintre puţinele câştigătoare ale Topului talentelor organizat de Compania „TeliaSonera” în rândul a 2000 de angajaţi din toată lumea. Proprietara unui farmec deosebit, este iubită de întreaga companie şi, mai ales, de colegii de la marketing. Venirea în „Moldcell” a fost pentru ea o aventură şi îşi aduce aminte cu ce doză de entuziasm a scris prima broşură despre serviciul roaming. Subliniază că entuziasmul echipei a rămas la aceleaşi cote, ca la început, că tuturor le place să aducă elemente noi, surprinzătoare şi utile pe piaţa telefoniei şi că, de fapt, colectivul „Moldcell” reprezintă un mecanism bine închegat. În această vară, „Moldcell” îşi va impresiona din nou abonaţii cu oferte atractive şi cu multe surprize. Creativă, calmă şi responsabilă, Cristina este exponentul noilor lideri ai generaţiei actuale. Îi place să călătorească şi în timpul liber urcă împreună cu soţul şi cu fiul  Dumitru în maşină ca să mai uite de Chişinău pentru câteva zile. Iar locurile preferate – lunca Prutului şi satele din părţile Hânceştilor – sunt imortalizate în aparatul ei de fotografiat.

Mustafa Donbaloglu
şef Direcţie tehnică, 32 de ani


Înainte de a veni în Moldova, a lucrat în două mari companii de telecomunicaţii mobile. „Moldcell” este cea de-a treia şi ne-a mărturisit că aici se simte cel mai bine, cel mai confortabil, exact ca într-o familie în care şi părerea lui contează. Este la Chişinău din 2004 şi a sosit din Kazahstan, unde, la fel, a activat în departamentul tehnic. Timp de trei ani, sub conducerea sa a fost dublat numărul staţiilor radio în ţară, s-a îmbunătăţit calitatea semnalului şi a serviciilor. „Titlul de glorie” al lui Mustafa este implementarea inovaţiilor tehnologice pe piaţa moldovenească, precum GPRS şi EDGE. Direcţia tehnică a companiei lucrează în prezent la o nouă tehnologie, CAMEL, un sistem on-line charging pentru abonaţii ALOCARD, ce va facilita utilizarea serviciului roaming  în afara ţării. De asemenea, noutăţile tehnice se referă şi la HLR, un registru de locaţie a abonaţilor operatorului ce permite deservirea unui număr de trei milioane de clienţi. Toate acestea s-au realizat nu fără aportul şi profesionalismul lui Mustafa, care se pare că este mai mult în teren decât în birou.

Olga Pavlic
şef  Direcţie servicii clientelă, 30 de ani


Îşi aduce aminte cu zâmbetul pe buze despre angajarea sa în companie, căci şi-a depus CV-ul tocmai la trei poziţii. Până la urmă, a fost aleasă în departamentul deservire a clienţilor în calitate de front-line operator chiar din prima zi de existenţă a companiei. Astăzi, Olga se află în fruntea a 86 de angajaţi, care se pare că au una dintre cele mai grele misiuni – cea de a dirija comunicarea cu clienţii, fiind la dispoziţia lor 24 din 24 de ore.  Indiferent de situaţie, Olga  ştie să aplaneze „diferendele” cu mult tact şi diplomaţie şi se pricepe la toate, inclusiv să-şi motiveze echipa care transpune în viaţă sloganul „Fiecare client contează!” cu mult succes.  Severă şi corectă în calitate de manager, ea este animatoarea spiritului de echipă ce domneşte în departamentul pe care îl administrează.  Cea mai mare mândrie a Olgăi este fiica Valeria care, graţie pasiunii părinţilor săi pentru călătorii, a reuşit să vadă multe oraşe ale lumii.  

Rodica Verbeniuc
şef  Secţie comunicări corporative, 34 de ani


Fascinează prin energia sa creativă şi prin talentul de orator ori de câte ori face declaraţii din partea companiei. În grija ei se află mai toate proiectele promovate şi susţinute de „Moldcell” şi tot ceea ce înseamnă comunicare corporativă. Gândeşte strategic, acţionează în funcţie de priorităţi, apreciază spiritul de echipă, construieşte parteneriate de încredere cu multă inspiraţie şi dăruire de sine.  Diplomată şi zâmbitoare, perseverentă şi exigentă, îi  place să  promoveze valorile culturale autentice şi să schimbe în bine viaţa copiilor Moldovei. Pasionată de tot ce înseamnă artă, cultură şi comunicare, visează să călătorească prin lume împreună cu familia, pentru a se îmbogăţi sufleteşte. Poate vorbi ore în şir despre munca pe care o desfăşoară la „Moldcell” şi despre fiica sa de trei ani, Andreea-Paula, o dulceaţă de fetiţă sensibilă, altruistă şi vedetă la fel ca mămica ei.

Natalia Belicova
şef Direcţie serviciul personal, 36 de ani


Prin mâinile ei au trecut sute, poate chiar mii de dosare depuse pentru angajare. Pentru a deveni angajat al Companiei, candidaţii au de parcurs trei etape de preselecţie, iar cerinţele faţă de ei nu sunt deloc de neglijat: studii superioare şi cunoaşterea limbilor străine. Desigur, fără talent, perseverenţă, loialitate, capacitate de a face faţă situaţiilor imprevizibile şi volumului de lucru nu ai cum să faci parte din echipa „Moldcell”. Şi Natalia are grijă să-i aleagă pe cei mai buni. Este diplomată şi foarte ataşată de munca ei, un manager extrem de respectat în companie – dincolo de imaginea ei de femeie serioasă, se ascunde o fiinţă romantică, pasionată de literatură, muzică, dans, arte plastice, broderie şi călătorii. Este o femeie Geamăn prin excelenţă – inteligentă şi ambiţioasă.

Ecaterina Dudorenko
şef  Secţie juridică, 29 de ani


Pe chipul ei scrie „primăvară”, pentru că este o prezenţă sclipitoare, radioasă, care emană lumină şi căldură. Un singur zâmbet al Ecaterinei ar putea topi gheţarii. Această femeie frumoasă este angajata companiei din primele zile de existenţă a „Moldcell”, fiind responsabilă de tot ce înseamnă contracte şi regulamente, comunicarea cu acţionarii principali şi elaborarea contractelor cu abonaţii. Este dedicată în totalitate meseriei sale şi chiar dacă volumul de muncă creşte pe zi ce trece, acest „amănunt” nu o sperie deloc, dimpotrivă: are o şi mai mare dorinţă să facă faţă situaţiei în cel mai onorabil mod. În pofida programului de lucru încărcat, acum trei luni, Ecaterina a adus pe lume un băiat pe care l-a numit Matvei. Aşa că, de astăzi, Ecaterina îmbină în mod reuşit rolul de mamă şi cel de şefă. Iar din toate hobby-urile sale a rămas constantă doar preferinţa pentru fotografie. Nu pierde nici un minut pentru a trece pe peliculă primele luni din viaţa băiatului său.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

draga echipa moldcell,sunteti o echipa super,bravo voua! drage doamne si domnisaore va felicit cu sarbatoarea de 8 martie! multa multa sanatate, prosperitate si succese!
cristea mihaela   -  
04 Martie 2011, 08:26
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°