VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Mishelle. Descoperirea anului 2011
Decembrie 2011, Nr. 92

Mishelle. Descoperirea anului 2011

Comentează   |   Cuprins

Are 18 ani, ochii negri, părul lung, cu cârlionţi naturali rebeli, 1,75 m înălţime, o voce caldă, o modestie de copilă şi un super-hit la activ, „Only You”. Acum doi ani, Mihaela Ojog, adică Mishelle, îmi trimitea de la Soroca pe mail câteva piese cântate de ea în franceză.

A apărut pe coperta „VIP magazin” în decembrie 2009, alături de cunoscuţi cântăreţi de la noi, înfruntând stoic privirile colegilor mai mari de scenă. Featuringul lansat cu Randi din România în aprilie 2011 i-a adus popularitatea mult visată şi premiul „Descoperirea Anului” şi multe alte nominalizări în România şi Rusia.

„Am păşit cu dreptul, acum mă gândesc la un album”

>> Mishelle, dacă tot ai devenit descoperirea anului, spune-ne ce lucruri ai descoperit pentru tine în 2011? M-am descoperit pe mine însămi. Am realizat că trebuie să fac bine ca să primesc bine. Am învăţat să fiu pozitivă, că greutăţile şi eşecurile trebuie să mă întărească, să mă facă mai puternică. Am învăţat că cea mai importantă hrană este cea a sufletului şi, nu în ultimul rând, am învăţat lecţia răbdării, „totul vine la cel care ştie să aştepte”.

>> Ştii câte Mishelle mai sunt în lume? Multe, dar cu „sh” numai una. Mishelle only one (râde).

>> Cât de mult ţi s-a schimbat viaţa după succesul piesei „only you”? Foarte multe lucruri s-au schimbat în viaţa mea după lansarea acestui proiect şi a piesei „Only You” – au apărut multe cerinţe, am mult de lucru şi puţin timp liber. Merg des la Bucureşti, am fost invitată la diferite concerte din Rusia, unde piesa s-a bucurat de mare succes. Am evoluat, acum câteva luni, pe o scenă imensă la un open air organizat de „Europa Plus Live”, la care erau peste 200 de mii de oameni. Am fost foarte fericită că, la acest post de radio, piesa noastră a fost de trei ori la rând pe locul 1. Am participat şi la alte concerte importante ca la cel din Dushanbe şi Sochi. Duetul cu Randi m-a ridicat pe o nouă treaptă în cariera muzicală, e un nou început şi sper că am păşit cu dreptul. Deja am înregistrat câteva piese noi, ne gândim şi la un album, Randi fiind producătorul muzical al proiectului Mishelle-Randi.

>> Îmi pari întotdeauna prea drăguţă. Sau pisica blândă zgârie rău? Nu. În general sunt foarte calmă, timidă, am încercat tot timpul să le fac tuturor pe plac – ca toţi să fie fericiţi. Dar sunt momente când pisica blândă chiar zgârie rău, în sensul că mă enervez şi eu uneori şi o fac cu bah-bah, când totul zboară în jur.

>> Eşti de acord cu toate punctele din contractul semnat cu managerul tău? Datorită acestui contract a devenit posibilă colaborarea mea cu Randi, piesele mele sunt în topurile din Rusia şi România. Este un document ce nu conţine lucruri bizare, de genul interzicerea căsătoriei sau schimbarea culorii părului, dar este funcţional. Sunt mândră că Vlad Costandoi a avut încredere în mine şi mi-a oferit această şansă.

>> Văd că mai tot timpul stai cu nasul în iPad. Nu te întreb dacă te mai şi desparţi de el, dar spune-ne ce fel de muzică ţi-ai stocat pe el? De toate genurile, muzică clasică, pop, populară, jazz, blues, rock, căci în fiecare stil de muzică, melodie, găsesc ceva aproape de suflet. Idolii mei sunt Beyonce, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong.

>> Mulţi îţi reproşează faptul că nu ai studii muzicale… Unii pot să studieze o viaţă întreagă, neavând în suflet acel har dumnezeiesc şi plăcerea de a cânta şi a simţi fiecare piesă. Ştiu că am o viaţă de muncit, dar, atâta timp cât trăiesc cu dorinţa de a cânta, voi merge doar înainte. Şi la reproşurile altora voi răspunde foarte frumos, cu un zâmbet.

>> Ce te întreabă cel mai des jurnaliştii? „Aveţi o relaţie cu Randi?”… Păi, e şi normal să avem, una pur profesională, îmi este ca un frate mai mare, de la care cer mereu sfaturi.

>> O fată frumoasă ca tine nu poate fi singură... Există cineva căruia îi spui în viaţa reală „only you”? Mersi frumos pentru compliment. Nu am pe nimeni acum, deşi îmi scrie foarte multă lume. Nu am găsit încă acel suflet-pereche pe care aş vrea să-l văd mereu aproape. Sunt de fire foarte fidelă şi dacă am să găsesc acea persoană, voi fi cu ea la infinit, pentru că există doar o singură jumătate şi eu nu vreau să o împart în mai multe jumătăţi.

>> Şi totuşi, Moscova sau Bucureşti? Chişinău, deocamdată. Pe viitor, doar Dumnezeu ştie unde voi fi. Sunt sigură că mereu o să mă întorc în Moldova, acasă e cel mai bine.

Foto: Dragoş Cojocaru
Locaţie: Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Mishelle nicidecum nu are 1,75...
Nu scriţi ceva ce nu corespunde cu realitatea.
Sau...poate de anul trecut pînă acuma a crescut cu 5 cm, sau poate a-ţi măsurat-o încălţată pe tocuri?!
Oricum, e bravo şi-i urez multe succese!
Ana   -  
27 Ianuarie 2012, 16:04
Sus ↑
Ei şi ce , dacă nu are 1,75, oare asta contează, în schimb are o voce superbă... Nasc şi la Moldova oameni, cu excepţia celor invidioşi...
Maria   -  
20 Februarie 2012, 11:30
Sus ↑
Bravo Mishelle! Tine-o tot asa!
Sergiu   -  
06 Martie 2012, 15:47
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău