VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Metamorfoze - „Free Blonde”
Septembrie 2014, Nr. 123

Metamorfoze - „Free Blonde”

Comentează   |   Cuprins

Continuăm șirul de metamorfoze prin alte trei transformări, de această dată lansând provocarea pentru trei interprete blonde din showbizul autohton. Le-am invitat să adopte pentru câteva ore stilul și atitudinea a trei interprete blonde din showbizul internațional.
Nu e un război al blondelor și nici nu mizăm pe comparații, e doar o experiență frumoasă, născută din faptul că am sesizat cu adevărat anumite asemănări dintre personajele noastre. Mai mult, ne-am propus să selectăm câteva întrebări din interviurile starurilor internaționale pentru a le pune alor noastre ca să le putem citi în paralel răspunsurile.
Libertine, talentate și mereu pregătite pentru noi provocări, Olia Tira, Karizma și Dianna Rotaru au dat curs inițiativei „VIP magazin” și a prietenilor noștri de la salonul de frumusețe „Mes amis”, oferindu-ne, prin intermediul sesiunii foto, o atitudine sexy, dar și posibilitatea de a descoperi asemănările ce le leagă de Lady Gaga, Madonna și Gwen Stefani.

Lady Gaga

Nu e deloc simplu să fii Lady Gaga, mai ales în ultimii ani – atitudine irepetabilă şi deseori manifestări exagerate, dar cu puternice mesaje nobile, ţinute ce ies din orice tipare. Ea poate fi numită fără ezitări drept cea mai extravagantă interpretă din showbizul internaţional, interpretă ce a dat naştere unui întreg curent Gaga. Câștigătoarea a cinci premii Grammy, Lady Gaga numără peste
50 de milioane de albume, 100 de milioane de discuri single vândute în toată lumea şi peste 67 de milioane de fani pe Facebook, pe care, de multe ori, ea îi numeşte „Micii Monștri” şi pentru care şi-a făcut un tatuaj special.


Madonna


Mulţi au vrut să fie ca Madonna, i-au adoptat stilul vestimentar, au învăţat mişcările ei de dans şi i-au însuşit pe de rost versurile, dar, de fiecare dată când a fost întrebată, „regina muzicii pop” s-a împotrivit acestui fenomen. Madonna a stârnit multe strigăte de admiraţie, se află în topuri de la vârsta de 20 de ani, „Una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor“, discipolă a celebrei Marilyn Monroe, „nimfă disco“, militantă antirăzboi şi bisexuală exhibiţionistă – sunt doar o parte dintre imaginile cu care Madonna şi-a obişnuit fanii. A stabilit un record la premiile MTV Video Awards, câştigând 20 de premii, mai multe decât oricare
alt artist, cântecul său „Hung up” a intrat în Cartea Recordurilor fiind pe primul loc în 43 de ţări, are peste 18 milioane de fani pe Facebook şi de zeci de ori mai mulţi în întreaga lume.

 

Gwen Stefani


De la interpreta de un blond platinat, extravagantă şi sexy din „No doubt”, la mamă a trei copii, jurat al show-ului „The Voice” şi designer vestimentar cu renume, Gwen Stefani nu a încetat să atragă privirile reprezentanţilor sexului puternic şi să emoţioneze femeile îndrăgostite. Piesele sale au devenit adevărate embleme pentru fani, care pe Facebook depăşesc cifra de 7 milioane, iar stilul său inconfundabil i-a inspirat. Albumele lui Gwen Stefani s-au vândut în milioane de exemplare, iar povestea ei de dragoste cu ex-membrul „No Doubt” i-a marcat pe toţi.


Text: Doina Popa, Imagine: Fotoroom.md, Make-up: Marcela Chironda, Coafură: Lilia Sobuleac

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău