VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Marina Baban. Extravaganţă cu gust
Mai 2005, Nr. 13

Marina Baban. Extravaganţă cu gust

Comentează   |   Cuprins

DIRECTORUL TEATRULUI DE DANS "SPACE"

O interesează moda în măsura în care are nevoie de ea. E de părere că o femeie modernă trebuie să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniu. Este un om de artă şi evită stilul clasic, dând preferinţă celui extravagant care o caracterizează cel mai bine. Poate fi vorba de o fustă asimetrică, care nu încape în tiparele unui gust clasic, ori de orice altă haină ce atrage atenţia sau de combinaţii neaşteptate de culori. „Dacă în interiorul meu ceva se schimbă, începe o perioadă de viaţă mai intensă sau, din contra, mai liniştită, atunci, în funcţie de starea mea psihologică, îmi schimb garderoba", ne-a mărturisit Marina. Dar nu o face atât de des. Merge la cumpărături cu fiica (16 ani), deoarece îi place să-i audă părerea. Regretă că multe femei se îmbracă caraghios şi apar în stradă cu toate culorile posibile şi imposibile pe ele. „Este foarte important să ştim ce cu ce combinăm şi când şi cum ne îmbrăcăm".

Stil
Stilul oamenilor mereu în căutare, care niciodată nu se liniştesc în interiorul lor. Stilul celor care vor să atingă noi şi noi culmi.

Culori
Alb şi verde.

Marca
Nu este persoana pentru care contează marca. Dacă îi place o haină - poate fi cea mai ieftină şi cusută în Moldova - o va cumpăra neapărat.

Shopping
Când este la Chişinău - le face la Chişinău, când e peste hotare - acolo.

Accesorii
Îi plac foarte mult şi le poartă cu plăcere. Accesoriile constituie ultima tuşă de condei la ţinuta unei persoane. Pentru ea, cele mai valoroase sunt bijuteriile oferite de soţ, de copii.

Eleganţă
O femeie sigură pe sine, o femeie care ştie când, unde şi cum să se îmbrace, o femeie care este în armonie cu sine însăşi.

Şic
O femeie şic este precum parfumul scump pe care, atunci când îl miroşi, exclami că a adunat în el toate nuanţele primăverii, de exemplu. Aşa este şi femeia şic - când o priveşti, zici că totul la ea e perfect.

Sexy
Această femeie se vede imediat în stradă. Este atrăgătoare prin mersul său, prin faptul cum ţine capul, cum priveşte...

Succes
Toate trebuie să fie în armonie, pentru că niciodată nu poţi spune câte procente din succesul unei afaceri depind de felul în care te îmbraci. Atunci când o femeie este ea însăşi în hainele pe care le poartă, în afacerile pe care le gestionează şi în tot ceea ce o înconjoară - înseamnă că este o femeie împlinită şi are succes.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°