VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Marian Lupu, în vizită la „VIP magazin”
Mai 2007, Nr. 37

Marian Lupu, în vizită la „VIP magazin”

Comentează   |   Cuprins

Pentru că nu a reuşit să fie prezent la evenimentul dedicat celor trei ani de „VIP magazin”, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu,  şi-a programat o vizită informală la redacţia noastră. În ediţia  aniversară a revistei, Marian Lupu declara: „Sunt onorat să fiu unul dintre prietenii revistei „VIP magazin”. Eram şi noi onoraţi, flataţi, emoţionaţi că ne vizitează un oficial atât de important.

Marian Lupu este unul dintre cei zece premianţi ai revistei. Votingul de pe site a arătat că preşedintele Parlamentului rămâne unul dintre cei mai simpatizaţi şi populari politicieni moldoveni la această oră. Iar faptul că a  venit personal să-şi ridice premiul, i-a mărit nota pentru popularitate şi accesibilitate.

Sigur că am fost în primul rând emoţionaţi. Am pregătit trofeul şi diploma de onoare şi, evident, am verificat dacă avem suficientă cafea. După ce s-a salutat cu fiecare dintre membrii redacţiei, Marian Lupu şi-a oprit privirea asupra galeriei de coperte cu semnul „VIP magazin”, pe care au apărut, de-a lungul anilor, cei mai controversaţi politicieni, oameni de afaceri şi vedete din lumea muzicii. Dar nu a fost nevoie să-i povestim dlui spicher despre ultimele noastre realizări. Era la curent.

I-am înmânat Trofeul „VIP magazin” şi diploma pentru prestanţă şi popularitate. Dar şi un VIP certificat, nominal, în valoare de 10.000 de dolari la procurarea unui apartament în complexul „Coliseum Palace” – un certificat acordat de compania „Coliseum Palace”, unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri la evenimentul aniversar. Astfel, la darea în exploatare a blocurilor de elită ridicate de „Coliseum Palace”, dl Lupu ar putea fi vecin cu ceilalţi premianţi ai revistei din acest an - Gabriel Stati, Lorena Bogza, Victor Miculeţ şi, de ce nu, poate şi cu Traian Băsescu. Cu siguranţă, vor avea ce discuta în calitate de vecini.

Cât ne-am savurat cafelele, am fost curioşi să aflăm şi ce vânturi suflă la piscurile puterii. Dl preşedinte al Parlamentului s-a arătat optimist în ceea ce priveşte atât vara şi toamna politică, cât şi evoluţia economică şi politică a Moldovei. Cu siguranţă, ne aşteaptă evenimente interesante.

Întâlnirea a fost condimentată pe ici-colo cu bancuri, şampanie şi prăjituri. Am vorbit şi despre copii. În puţinele clipe de odihnă, Marian Lupu preferă să meargă cu copiii săi la bunei sau la cinema, iar când are „inspiraţia” să-şi ajute soţia, face  shopping şi merge la alimentara nr. 1. Reacţia este ca în filme... În pofida „reacţiilor”, noi ne-am simţit confortabil la această întâlnire neformală cu dl preşedinte al Parlamentului. Şi dumnealui s-a simţit bine la noi. Ora rezervată vizitei la „VIP magazin” a ţinut exact două ore.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+21°