VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
MC MIKE. A început marea „Тусня”!
Septembrie 2005, Nr. 17

MC MIKE. A început marea „Тусня”!

Comentează   |   Cuprins

„Salut! Sunt MC Mike! Vă mulţumesc că aţi intrat aici, un respect şi un mulţumesc din partea mea. Acum faceţi parte dintr-o mare „Tysnea”! Este un proiect de autor, ce vă va povesti şi va arăta cum e să fii tânăr şi activ…” – aşa şi-a prezentat în Internet noul proiect MC Mike. El a revenit pe micile ecrane la „Muz TV” cu cel mai mare proiect de divertisment de la noi. „Tysnea”!

Deconspirare MC Mike.  Mai întâi, a fost ziua lui de naştere, 12 aprilie 1980, apoi a existat elevul de la Şcoala medie nr. 3 din Chişinău. Trei ani şi jumătate la Facultatea de jurnalistică, un an şi ceva la Institutul de arte. Reporter la „Nezavisimaia Moldova”, „Kişinevskie novosti”, Radio d’Or, „Serebreanîi dojdi”, „Europa plus”, prezentator al emisiunii „3 top meniu” la Canalul-1 în Moldova. Fost dansator în „Codreanca”. Cu sprijinul lui Teodor Rădulescu nimereşte în lumea night-cluburilor. Lucrează mai întâi chelner, iar într-o seară este botezat MC Mike, devenind cel mai solicitat DJ al Chişinăului. De atunci nu se desparte de muzică, de oameni, de emoţii pozitive, doar este MC Mike, marele Maestru de Ceremonii!

Dragă Mike, ca întotdeauna eşti foarte ocupat. Ce se întâmplă acum în viaţa ta?

Viaţa de astăzi e foarte dinamică şi intensă, abia de reuşesc să dorm vreo patru-cinci ore, după care merg la serviciu, la diverse întâlniri, filmări, pregătiri pentru filmări, scenarii. Abia după asta urmează casa şi familia. Muncesc, muncesc şi încă o dată muncesc…Încerc să mă ocup de propriul proiect muzical, dar asta ceva mai încolo…

În ce constă proiectul „Тусня”?

E un show pentru toţi cei care se simt tineri şi activi. Proiectul constă din patru etape. Prima se desfăşoară la Radio „Europa plus”, unde tinerii trebuie să se manifeste cât mai bine şi mai gălăgios, pentru a fi selectaţi, după care finaliştii participă la emisiunea „Тусня” de la Muz-TV Chişinău. Pe site-ul www.tysnea.md, toţi doritorii au posibilitatea să comunice, să-şi trimită mesaje. O dată pe lună are loc marea Тусня într-un night-club din Chişinău, unde ne aşteaptă muzică, gălăgie, cadouri şi bună dispoziţie.

De ce „Тусня”?

E un cuvânt deosebit. „Tusa” e ceva mai mic decât „Тусня”. „Тусня”-ua poate fi diferită şi să includă multe-multe lucruri interesante. Are o arie mare de acţiune şi înglobează în ea tot ce e interesant pentru oameni.

Pe ce contezi în acest proiect?

Să arăt tinerilor că au posibilitatea de a fi activi şi de a face ceva interesant în viaţă. După cum se ştie, o mare parte dintre cei tineri n-au ce face, caută distracţie şi ceva cool. Sper să găsească în acest proiect ceva extraordinar pentru ei (e doar un joc, dar...).

Alte paranteze despre proiectul tău...

E greu să începi. Acum fac totul cu ajutorul soţiei mele, Nadejda. Eu sunt responsabil de partea creativă, ea – de management. E greu să găseşti susţinere financiară pentru început, sper ca în continuare EVERYTHING WILL BE OK!!! Nu mă tem de greutăţi.

Cine sunt partenerii, sponsorii emisiunii?

Firma ADIDAS este sponsor general. Partener - BIO COSMETIC. Susţinere informaţională – Allmoldova, iar coorganizator  - „Alert&Co”.

Vei apărea fără ochelari în proiect? Cât de important este acest accesoriu pentru tine?

Ha-ha…e o întrebare bună. De şase ani lucrez şi trăiesc noaptea. Îmi place foarte mult soarele, dar e greu să arăţi bine în timpul zilei după o noapte de lucru. Ochii sunt prea obosiţi, arată de parcă beau în fiecare seară (eu nu beau, se întâmplă foarte rar). Pe de altă parte, ochelarii parcă mă relaxează. Poate renunţ la ei peste vreo doi ani, atunci când am să termin de plătit creditul şi o să mă ocup doar de tv, radio şi cluburi... Acum trebuie să lucrez pentru trei (am un fiu care creşte). Deocamdată, e un stil, e ceva deosebit.

Ştim că nu e uşor să te apuci să faci ceva. Ai crezut în... steaua ta norocoasă?

Sunt sigur că poţi face orice lucru, trebuie doar să crezi în puterile tale, să nu te temi de greutăţi. În cazul meu, fac ceea ce-mi place foarte-foarte mult! Şi le doresc tuturor să-şi găsească locul în viaţă.

Cum arată o seară reuşită pentru tine?

Când vin acasă zâmbind după zece ore de muncă, pentru că am avut plăcerea de a lucra şi a transmite oamenilor o parte din energia mea. Îmi place să fac ceva bun pentru oameni. Uneori chiar şi gratis.

În general, cum vă distraţi în familie?

După cum spuneam, nu avem timp pentru aşa ceva. Faptul că suntem împreună acasă e deja foarte bine.

Câte ore pe zi râzi?

Foarte des. E o dispoziţie minunată. Caut mereu ceva care să mă facă să zâmbesc.

Atunci când se întâmplă să fii trist, cum ieşi din această stare?

Am nevoie mai puţin de o oră. Trebuie să fiu singur. Plec la Net-Cafe sau ascult muzică în căşti. Dar când ai un copil minunat, e destul să te uiţi la el ca să-ţi dai seama că viaţa merge înainte.

Pe ce notă ai vrea să se încheie acest interviu?

Iubesc viaţa, oamenii, îmi iubesc familia. Nu ştiu cât de lungă va fi viaţa mea, dar încerc în fiecare zi să fac ceva bun…Viaţa  e minunată, credeţi-mă!

Rodica Trofimov

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău