VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
MAZDA 6. UN NOU STANDARD DE EFICIENŢĂ ȘI DESIGN
Mai 2015, Nr. 129-130

MAZDA 6. UN NOU STANDARD DE EFICIENŢĂ ȘI DESIGN

Comentează   |   Cuprins

Marca „Mazda” a sfidat din nou convenţionalul şi a creat o maşină cu performanţe avansate în ceea ce priveşte sistemul de siguranţă a mașinii, consumul de combustibil, dar și protecţia mediului, păstrând în același timp performanţele de conducere intacte. Noua Mazda 6 oferă o putere şi un consum de combustibil impresionante pentru o experienţă palpitantă la volan, în vreme ce designul „KODO – Sufletul mișcării” îi conferă noii Mazda 6 în varianta sedan şi combi un aspect puternic şi musculos. Motoarele şi transmisiile eficiente cu tehnologie SKYACTIV, sistemele i-ELOOP şi i-stop se armonizează cu o caroserie SKYACTIV, uşoară şi foarte rigidă, pentru a face din acest model unul dintre liderii pieţei auto cu cel mai scăzut consum de combustibil şi cele mai scăzute emisii de CO2. (Text: Daniela Caraiman. Foto: Vadim Jantîc. Loc: Drive Club)

MZD Connect

Datele de navigaţie, comunicare şi divertisment figurează pe noul display de 7”, care este controlat cu ecranul tactil, prin comenzi vocale sau cu unitatea de comandă multimedia. Se află pe tabloul de bord, deasupra blocului central (şi nu integrat în el), având un unghi de vedere de 16°. Astfel, distrage mai puţin atenţia, fiind mai vizibil şi mai accesibil, şi te conectează pe tine şi pe pasageri la şosea, la mediul ambiant şi la lumea din jur.

Tehnologia i-stop

Sistemul „i-stop” face maşina mai prietenoasă cu mediul, oprind motorul atunci când staţionezi în trafic. Aproape că nu vei observa acest lucru, fiindcă i-stop va reporni motorul mai rapid şi mai silenţios decât majoritatea sistemelor stop-start existente, aşa încât motorul tău va fi oricând gata să demareze. Sistemul „i-stop” este disponibil indiferent de tipul de transmisie (manuală sau automată).

Gama i-ACTIVSENSE

Mazda 6 este un lider şi la capitolul siguranţă activă, mulţumită gamei inovatoare „i-ACTIVSENSE”, care reacţionează atunci când e nevoie. Asistentul de frânare inteligent pentru oraş simte când te apropii prea tare de vehiculul din faţă şi acţionează frânele în locul tău. În acelaşi timp, farurile adaptive (AFLS) se rotesc pentru a focaliza lumina pe viraje pentru un condus mai sigur pe timpul nopţii. i-ACTIVSENSE îţi conferă liniştea de care ai nevoie la volan. 3480593.jpg

Igor Stribiţchi

Mazda 6 inspiră vitalitate și dinamism de la prima vedere, iar în timpul condusului oferă senzaţii maxime la volan. Interiorul luxos asigură confortul de care ai nevoie, iar inovaţiile în materie de izolare transformă cabina mașinii într-un loc liniştit şi confortabil, astfel încât chiar şi călătoriile mai lungi pe care le poţi face cu familia sau prietenii vor deveni o adevărată plăcere.

DAAC HERMES

Str. Calea Ieşilor, 10

Tel.: 022-509-490

www.mazda.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău