VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Linguata, centrul de limbi moderne
Noiembrie 2015, Nr. 136

Linguata, centrul de limbi moderne

Comentează   |   Cuprins

Este cea mai mare reţea de școli de limbi străine din Moldova ce face parte dintr-un sistem educaţional internaţional, care cuprinde școli și centre din Grecia, Albania, Bulgaria, România și Serbia. De la înfiinţarea primei școli „Linguata” în Moldova, din 1996, aceasta a dobândit toate caracteristicile unui lider pe piaţă: experienţă, profesionalism, dorinţa de a deschide noi orizonturi, încredere în potenţialul tinerei generaţii. Astăzi, centrele de studiu „Linguata” pot fi găsite în cinci sectoare ale capitalei, dar şi în oraşele Bălţi, Ialoveni, Orhei şi Cahul.

În cadrul acestei instituţii de învăţământ sunt identificate şi promovate calităţile și aptitudinile de comunicare ale fiecărui elev sau student într-o limbă modernă pentru a fi capabil să-și aleagă viitorul cel mai potrivit pentru integrarea activă și cu succes în viaţa socială, atât în ţară, cât și peste hotare. Pe lângă aceasta, „Linguata” oferă un cadru coerent și flexibil, adecvat și transparent pentru toţi cursanţii, propune un climat de siguranţă fizică și psihologică favorabil dezvoltării, încurajând disciplina, care duce la dezvoltarea unei minţi active și sănătoase.

Una din strategiile de dezvoltare a reţelei „Linguata” este formarea cadrelor didactice pentru eficientizarea metodelor europene de predare, activ participative și îmbinarea lor cu cele tradiţionale într-un mod optim, urmând creșterea calităţii de predare a limbilor străine prin accesul la informaţie și utilizarea noilor tehnologii. La „Linguata”, profesorii sunt selectaţi riguros şi, an de an, sunt instruiţi de specialiști în managementul educaţional din Grecia, Marea Britanie și SUA.

Nu mai puţin importantă este pregătirea de calitate și la un nivel înalt a cursanţilor pentru a obţine rezultate foarte bune la examenele internaţionale, pentru obţinerea unui post de lucru prestigios şi schimb de experienţă în Republica Moldova şi în alte ţări.

Karizma

InterpretĂ, absolventă „Linguata”

A învăţa la „Linguata” înseamnă a te lăsa pe mâini sigure şi a evolua pe zi ce trece. Sunt foarte satisfăcută de calitatea serviciilor prestate aici şi recomand cu încredere cursurile şi prietenilor mei. Nu exclud faptul că mă voi întoarce la „Linguata” să studiez noi limbi moderne, nu doar engleză, poate că revenim să învăţăm împreună cu micuţa mea Daria. Dacă ar fi să caracterizez în trei cuvinte centrul, zic: eficienţă, profesionalism, atitudine

Sediul Central „Linguata” Republica Moldova

Chisinau, str. Vlaicu Pîrcălab
Telefon: 22 21 11 81, FAX: 22 21 11 81
E-mail:linguata@linguata.md, Web: www.linguata.md 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău