VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
International Language Training Center
Noiembrie 2015, Nr. 136

International Language Training Center

Comentează   |   Cuprins

Сentrul Internaţional de Limbi Moderne ILTC este primul centru de studiere a limbilor străine din Moldova, care a implementat metoda comunicativă în predare, ceea ce a condus, prin îmbinarea fericită a unora dintre cele mai eficiente tehnici şi modalităţi de predare-învăţare, la revoluţionarea întregului proces de studii. Pe parcursul a 21 de ani de activitate, ILTC a depăşit cu mult obiectivele stabilite iniţial. În tot acest răstimp, aici au studiat peste şaizeci de mii de studenţi, iar în prezent numărul acestora este de 10 ori mai mare decât în primul an de activitate a Centrului. Iniţial, la ILTC se studia doar limba engleză, iar în prezent oferta include şapte limbi. Dacă la începuturi aici veneau doar maturii, astăzi Centrul și-a creat în mod accelerat departamente de instruire a copiilor şi adolescenţilor.

ILTC a format zeci de profesori de limbi străine, a căror instruire în domeniu corespunde tuturor standardelor internaţionale, dintre aceștia circa 80 de profesori fiind vorbitori nativi de limbă engleză. Cea mai mare realizare a Centrului însă este formarea familiei ILTC, care este formată din cei care și-au adus contribuţia la dezvoltarea sa, precum și cei care până în prezent îşi dedică procesului de instruire profesionalismul, sufletul şi atitudinea lor pozitivă.

Boris Covali

Interpret, Absolvent ILTC

„Am ales ILTC pentru că aici am găsit o echipă cu adevărat unită şi profesionistă. Pe lângă toate acestea, am fost impresionat de atmosfera caldă ce domnește în școală. Procesul de învăţare a fost unul foarte accesibil, fapt care se datorează profesorului minunat pe care l-am avut, tehnicilor de învăţare, dar şi atmosferei de lucru. Mai mult decât atât, colegii de grupă s-au dovedit a fi binevoitori și foarte prietenoşi. Îi doresc acestui centru ca, mai devreme sau mai târziu, să ajungă să-i înveţe pe toţi locuitorii din Moldova să vorbească în diferite limbi străine.

Victoria Galii,

Director ILTC

„A cunoaşte multe limbi înseamnă a avea mai multe chei de la uşa unui castel” – spunea Voltaire. Această afirmaţie, actuală în secolul al XVIII-lea, reflectă cu aceeași precizie şi realitatea de astăzi. Orice om de afaceri de succes, fie că este din domeniul medicinei, al economiei sau un oarecare altul, nu-şi poate imagina activitatea sa fără accesul la informaţie. În lumea modernă, surse de informare precum internetul, televiziunea, radioul, publicaţiile periodice etc. oferă posibilităţi nelimitate pentru a ne îmbogăţi cunoştinţele în domeniul de activitate ales și predispune astfel la comunicare. Este cert faptul că o bună parte a fluxurilor informaţionale sunt într-o diversitate mare de limbi străine. Cunoaşterea limbii engleze, germane, franceze şi a altor limbi oferă posibilitatea utilizării pe deplin a acestor surse, deschizând uşa spre lumea succesului.

International Language Training Center (ILTC)
43 Petru Rareş str., Chişinău, MD-2005
Tel.: (+373 22) 29 29 88. Mob.: 0 79 88 29 88, 0 67 29 29 88
www.iltc.md
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău