VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Ina Vieru. Pur şi simplu femeie
Mai 2005, Nr. 13

Ina Vieru. Pur şi simplu femeie

Comentează   |   Cuprins

PATROANA PATISERIEI „DELICE DANGE"

Şarmantă. Are un zâmbet larg, a la Julia Roberts. Ina Vieru este o doamnă extrem de sociabilă, iar moda pentru ea nu este un subiect necunoscut. îşi schimbă garderoba o dată la jumătate de an, pregătindu-se astfel de sezonul cald şi de cel rece. Pe lângă noile achiziţii, are şi haine preferate, cumpărate de mult, pe care le poartă cu plăcere. Ultima cumpărătură a făcut-o la Londra - o fustă de in cu broderii (a şi îmbrăcat-o pentru copertă). Preferă pantalonul, în primul rând pentru comoditate, şi în cel de-al doilea, nu întotdeauna poţi ieşi pe stradă purtând fustă. Evident, nu renunţă la o rochie de seară cu spatele gol - îi place eleganţa, mai ales în cazul în care vrei să arăţi tot ce ai mai frumos. Ne-a mărturisit că moldovencele se îmbracă mult mai frumos decât femeile din Europa şi acordă mai mult timp aspectului fizic. La retorica întrebare: „Ce îmbrac astăzi?", Ina are întotdeauna un răspuns: „Dispoziţie bună". Poţi avea un milion de haine, dar dacă nu eşti în apele tale, într-adevăr nu ai ce îmbrăca. Buna dispoziţie este un element-cheie în alegerea reuşită a unei ţinute.

Stil
Clasic şi sportiv. îi place şi stilul avangardist, dar crede că nu i se potriveşte.

Culori
Tot ce ţine de cafeniu - de la maro închis la bej. îi place negru şi roz.

Marca
Câteva mărci franceze "Promod", "Etam".

Shopping
Peste hotare. Şi nu din cauză că este ceva mai frumos acolo, ci pentru că deservirea este mai plăcută. „Doar nu mă plimb prin magazine îmbrăcată într-o rochie de gală, - zice Ina. -Te simţi foarte prost în magazinele noastre. Nu avem o cultură a deservirii, nu ai unde proba hainele şi dacă te duci la cumpărături în blugi, gata, nu se uită nimeni la tine..."

Accesorii
Este o artă ca să ştii să le potriveşti. A observat că în oraşele mari - Paris, Londra, sunt foarte multe buticuri cu accesorii şi doamnele le frecventează cu plăcere. Are un ceas preferat, de marca „Bertier" - un ceas romantic, foarte frumos, incrustat cu pietre. Poartă cercei, îi plac şi lănţişoarele.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău