VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Gusturile lumii: Pegas
August 2016, Nr. 142-143

Gusturile lumii: Pegas

Comentează   |   Cuprins

Toate aromele bucătăriei europene fusion se regăsesc într-o formulă perfectă în meniul restaurantului de lux „Pegas”. Carnea, gătită după reţete sofisticate, se lasă „îmbrăţișată” de sosuri și condimente, oferind o adevărată plăcere gustativă; salatele conţin combinaţii unice de ingrediente, pastele sunt expresia bucătăriei italiene, micile dejunuri au aromă franceză, iar vinurile selecte sunt nelipsite din vinoteca restaurantului.

 

Impresionant la „Pegas” este și ritualul deservirii, aranjamentul tacâmurilor, modalitatea în care ajung preparatele pe masă, bunăvoinţa personalului și un interior relaxant ce îmbină jocul lemnului cu oglinzile și lumina. Veţi fi plăcut surprinşi atunci când veţi primi nota de plată. După cum afirmă managerul restaurantului, Irina Bespaliuc, plăcerea pe care o veţi primi la „Pegas” nu costă mult, dar merită.

All flavours of the European fusion cuisine can be found in the menu of the luxury restaurant “Pegas”.

Costiţă de miel în crustă de fistic

Usturoi – 8 gr • Condimente – 10 gr • Muștar – 15 gr • Fistic – 40 gr Pesmeţi măcinaţi – 30 gr • Mazăre verde – 100 gr • Frișcă – 20 gr

Ceapă tocată – 50 gr • Costiţă de miel – 200 gr

 

FOTOROOM-3287.psd

 

Olia tira, Interpretă

„Nu fiecare poate găti carne de miel. Atunci când aceasta este preparată bine, are un gust extraordinar. Am savurat astăzi o combinaţie superbă a cărnii de miel în crustă de fistic cu piuré de mazăre. Sosul este perfect. Totul este rafinat și combinat extraordinar de bine, carnea este foarte moale și chiar am o expresie potrivită pentru a reda starea pe care am simţit-o gustând această minunăţie – orgasm gastronomic. Pentru oameni, este foarte important să simtă plăcere trăind fiecare moment din viaţă, și mâncarea este încă o modalitate de a obţine satisfacţie. Mâncarea gustoasă.

Îmi place bucătăria europeană gătită profesionist și gustos. În ce privește mâncarea, pentru mine, contează totul – de la gust până la aranjare în farfurie și deservire. Ai mare noroc dacă ajungi în locaţii unde poţi găsi asemenea bucate. Iată că Pegas se încadrează perfect în această categorie”.


Adresa:

or. Chișinău, Str. Albișoara 20/1

Informaţii și rezervări: +(373 78) 800 600, +(373 22) 274 713 / +(373 22)270 480

FOTOROOM-3435.psd

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău