VIP Magazin
22 Noiembrie 2019
Print
Print
Print
Print
Gabriela Antocel şi Lili Lozan. Prieteni buni la terasele Chişinăului
August 2013, Nr. 110

Gabriela Antocel şi Lili Lozan. Prieteni buni la terasele Chişinăului

Comentează   |   Cuprins

Gabriela Antocel & Lili Lozan

Cele două prezentatoare TV au un program încărcat, că e vorba de „Canal 3” sau „Publika TV”, dar din puţinul timp liber mereu găsesc vreo oră pentru a ieşi cu prietenii şi iubiţii. Cu Gabriela, de exemplu, Lili se vede în zilele de luni, cu Cristina Moldovanu obişnuieşte să iasă după emisie şi dimineaţa, la micul dejun, iar cu iubitul iese mai mult în weekend. Merge la terasă pentru a socializa cu oamenii dragi, a se simţi bine şi nu iese niciodată singură – i-ar fi trist să mănânce în singurătate. Nu s-a gândit niciodată să agaţe bărbaţi, deşi fetele mai obişnuiesc să o facă stând la un suc. Vine la „Cactus” pentru că aici găseşte linişte, intimitate şi profesionalism, iar deserturile sunt fantastice, având unul preferat pe care poate să-l mănânce numai aici, descoperit recent. La „Cactus” Lili are obiceiul să iasă anume cu Gabriela, cea care îşi începe fiecare dimineaţă cu un latte. Câteodată şi cu un croissant, savurat împreună cu iubitul ei. Deseori ia masa doar o dată pe zi, de aceea prânzul este foarte important pentru ea. O face deseori la unul dintre locurile sale preferate din oraş, „Cactus”, a cărui clientă fidelă este de foarte mult timp. Aici, apreciază cel mai mult bucătăria care şi-a păstrat calitatea în toţi aceşti ani. Fiind o „fană” a teraselor, pentru Gabriela este important ca un restaurant să aibă o terasă, unde poţi să-ţi petreci timpul cu prietenii la un pahar de vorbă. Aşa că ea întotdeauna va alege un loc mai liniştit şi mai dosnic decât o terasă cu multă lume, „Cactus” încadrându-se perfect în parametrii preferinţelor sale, chiar dacă se află în centrul capitalei. În plus, este şi un local cu tradiţie şi calitate verificată în timp.

Restaurant „Cactus Saloon”

Data înfiinţării
15 mai 1996

Capacitatea terasei
Aproximativ 70 de persoane

Specificul localului
Bucătărie europeană

Specialitatea casei
Chili con carne, salată colorată, somon cu chipsuri de castravete

Cea mai consumată băutură
Cocteilurile de sezon, cafeaua

Aspecte ce diferenţiază terasa de altele
Delivery service, catering service, „to-go service”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Place revista voastra :)
cititoare fidela   -  
02 Octombrie 2013, 12:21
Sus ↑





* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-3°