VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Fetele din Fabrica de Staruri 2
Aprilie 2010, Nr. 72

Fetele din Fabrica de Staruri 2

Comentează   |   Cuprins

Cel mai popular show de televiziune din ţară nu putea să lipsească din cea mai populară revistă. Cu cele mai urmărite şi comentate femei ale momentului. Frumoase şi talentate, pe deasupra. Şi dacă-s tocmai şapte? Avem loc pentru toate, să se arate şi să ne arate ce ştiu şi ce pot, legat de proiectul în care sunt implicate, senzaţiile pe care le trăiesc pe scenă şi în Casă, să ne spună cum e să defilezi în lenjerie sub supravegherea camerelor, prezente şi în zone mai „delicate” (duşuri şi WC), pe cine îi plac şi pe cine nu prea… Şi să compare fiecare „fabricant” cu un animal sau animăluţ cărei i se asociază, inclusiv pe sine. Să facem prezentările de rigoare chiar dacă suntem siguri că le cunoaşteţi „de la degetele picioarelor până la vârful capului”: Victoria, Elena, Anastasia, Irina, Natalia, Aliona… Gata? Mai era una parcă… Aoleu! Da’ se poate?!! Am uitat de Mary!!!

Mary Boico

Dezinhibată şi firească, place şi enervează concomitent, nu a sărit din jakuzzi speriată de streeperii „fioroşi” ca alte „colege” care au şi taxat-o urât. A venit la Fabrică ca la şcoală – o şcoală a vieţii - să cânte şi să se arate, deoarece îi place să fie în centrul atenţiei, iubeşte Casa care i-a devenit temporar casă şi cu care s-a obişnuit. De camere a uitat din prima zi în Casă. Pentru ea, defilatul cu sau fără haine, sub urmărire „publică”, nu e o problemă – face ce vrea cu viaţa sa. Crede că e om independent, interesant, cu un corp foarte frumos. Nu e urâtă, grasă sau coşuroasă, nu-i este ruşine de cum arată, aşa că nu are de ce se sfii de ochiul publicului. Nu are probleme cu spaţiul închis. În schimb, sunt destule inconvenienţe cu oamenii din acest spaţiu: cu Nastea, de exemplu, pe care nu o înţelege, o consideră cea mai inadecvată femeie, una falsă de tot şi pe care nu o iubeşte, după o ceartă mare. În general, nu poate prieteni cu femeile, pentru că „sunt rele”. Cu băieţii e altceva: îi sunt mai aproape încă de pe când era mică, îi stimează şi, dacă este puternică şi deşteaptă, ei sunt „vinovaţii”.

Mary despre...
Mary – scorpion sau vulpe
Elena – pisică
Cristi – veveriţă
Aliona – şoarece
Alexandru – hamster
Broono – urs
Dragoş – cangur
Dorin – maimuţă
Dumitru – papagal
Irina – panteră
Anastasia – şarpe
Danu – motan
Sergiu – coala
Natalia – panda
Victoria – pasăre care strigă tare

Anastasia Denisiuc

Crede în şansa sa, dar mai tare crede în Dumnezeu care le ţine pe toate în mâinile sale. Inclusiv soarta Anastasiei. Dintre contracandidaţi, nu vrea să evidenţieze pe cineva drept favoritul concursului: toţi concurenţii îi vede cu talent şi carismă, iar diferenţierea se va face ceva mai târziu. Adică, cei mai puternici vor rămâne. Pentru ei, Anastasia are pregătite şi câteva scenarii de anihilare, dar pe care nu doreşte să le facă publice. Acum, cel puţin.

Până o va face, ne spune cum e să te simţi izolată de „mediul înconjurător”: foarte bine. S-a aşteptat la ceva mai dificil, dar din primele clipe trăite în Casă şi-a făcut „prietene” camerele care o urmăresc. Despre populaţie, vorbeşte mai cu chef despre băieţii din proiect, pe care îi consideră foarte talentaţi, chiar dacă unii au o experienţă în spate, iar alţii mai au mult de lucru. Dincolo de partea „creativă”, mai personală, nu se aventurează în a evidenţia pe cineva. Nici nu crede că aici, într-un reality-show, se poate întâmpla ceva „serios” şi că „aici” oamenii sunt niţel altfel decât „acolo”. Speră sincer să nu fie aşa, totuşi… Ar fi nişte persoane (băieţi, n.a.) care îi sunt interesante, dar Anastasia nu deschide cărţile şi ne ţine în suspans până când viaţa le va clarifica pe toate.

Anastasia despre...
Anastasia – panteră (şarpeluţă :) )
Alexandru – ursuleţ
Dragoş  – lemur (gen Julian din „Madagascar”)
Broono – tigru
Cristi – cangur
Sergiu – lup
Danu – hârciog :)
Dumitru – căţeluş :)
Elena – castor
Mary – veveriţă
Victoria – coala
Irina – vulpe
Natalia – veveriţă
Aliona – pisică

Aliona Munteanu

A avut parte de o bună oportunitate de a se adapta la camere: atât de pe platoul de filmare la concerte, cât şi cele din Casă. Cu gândul că o vede o lume întreagă, trebuie să evite paşii greşiţi. Toate, aici, la „Fabrica de Staruri 2”. Nu-şi ascunde gândurile şi vede în Alexandru principalul său contracandidat. Singura soluţie pe care o vede Aliona în a-l depăşi pe blondul cu ochi albaştri şi cu voce încântătoare este… să lucreze ea mai mult. Nu este singurul băiat din casă care-i place, chiar dacă şi pentru alte calităţi: cam toţi. Îi vede ca pe nişte frăţiori, dar la nici unul nu se uită ca la un bărbat cu care să lege ceva serios.

Cum se simte Aliona „sub microscop”? Cu excepţia aerului de afară de care duce lipsă, totul este ok! Se aştepta la ceva mai dificil până a intra aici… Nu se concentrează să dea bine la camere – doar se poartă foarte obişnuit.

Aliona despre...
Aliona – şarpe
Victoria – panteră
Irina – pisică
Natalia – hamster
Elena – pisică sălbatică
Anastasia – veveriţă
Mary – maimuţă
Alexandru – urs
Broono – panda
Dorin – iepure
Dragoş – cangur
Danu – şopârlă
Dumitru – leu
Sergiu – cârtiţă
Cristi - ponei

Natalia Marin

Se poartă firesc şi nu se sinchiseşte să umble prin Casă îmbrăcată „casnic” – îi place cum arată şi se mândreşte cu imaginea sa. Iar dacă apar ceva probleme, iar ele apar neapărat într-un colectiv limitat ca număr şi în spaţiu, scopul propus, de a rămâne în proiect până la final, o ajută să le depăşească.

Colectivul? Fenomen „tradiţional” întâlnit la fetele de la „Fabrica de Staruri 2”, se aşteaptă la rele mai mult de la persoanele de acelaşi sex. Pentru că şi ea este femeie şi cunoaşte de ce este în stare atunci când îşi propune ceva. Şi-a desemnat câteva persoane care nu-i inspiră încredere. Puţine, dar sunt. Fără personalizări, însă… Despre băieţi, în schimb, vorbeşte liber: îi place mult Alexandru, Broono şi Dorin – la capitolul voce. La alte capitole, fiecare dintre ei îi apar Nataliei cu calităţi specifice de caracter, care se şi manifestă în anumite situaţii. Pe Danu, de exemplu, îl vede impulsiv şi crede că i se potriveşte, Dumitru i se pare sexy şi enigmatic, dar, totodată, foarte inocent. La fel de inocent e şi Broono. Şi blând, paralel cu aspectul său brutal şi agresiv.

Natalia despre...
Natalia – lemur
Anastasia – veveriţă
Irina – vulpe
Aliona – maimuţă
Elena – castor
Mary – arici
Victoria – căprioară
Alexandru – panda
Broono – leu
Dorin – coala
Danu – tigru
Dragoş – pinguin
Dumitru – motan
Sergiu – lup
Cristi – cerb

Elena Buga

Aptitudinile artistice şi tăria de caracter o creditează cu 99% şanse de câştig la „Fabrica de Staruri 2”. Simţea din start că are toate şansele, dar e conştientă de faptul că rezultatul depinde de o sumedenie de detalii într-un proiect „simbioză” între muzică şi show. Se simte super în spaţiul închis cu camerele pe ea. Probleme au fost doar în primele trei-patru zile, uitând, uneori, de prezenţa camerelor şi a unor oameni din regie care o urmăresc. Spre deosebire de celelalte şase fete, simte pericolul venind de la un bărbat, cu referire concretă la „Fabrica de Staruri 2” – Alexandru, care încearcă să adune în jurul său şi să atragă de partea sa oamenii mai slabi dotaţi din punct de vedere al calităţilor vocale. Fetele sunt ok, doar Aliona parcă ascunde în sine ceva negativ, care nu iese la iveală dar în curând se va întâmpla şi asta. Cel puţin, aşa ne asigură Elena…

Elena despre...
Elena – şarpe cu clopoţei
Broono – urs polar
Sergiu – bufniţă
Natalia – purceluş vietnamez
Irina – panteră
Mary – pisică sălbatică
Dragoş – hârciog
Danu – leu
Alexandru – hamster
Dumitru – pudel francez
Cristi – căluţ de mare
Dorin – pasărea kiwi
Victoria – pisică persană
Anastasia – cobră sau struţ
Aliona – maimuţă

Victoria Frunză

I-a venit greu să se obişnuiască cu spaţiul închis şi cu obiectivele camerelor fixate pe ea, dar n-a avut de ales. Acum e ok la acest subiect, ba mai şi uită că se află sub camere 24/24, defilează sub privirea ţării chiar şi îmbrăcată sumar - a acceptat acest lucru  conştient… E un reality-show, totuşi, şi se conformează în a fi actor al acestui „teatru”. Doar că un spectacol durează câteva ore, iar ei îi vine greu să joace atâta timp.

Îi este mai uşor cu băieţii de la „Fabrică” care îi oferă posibilitatea de a discuta şi de a găsi un numitor. Fetele? Eh, aici situaţia e mai încordată, mai ales că nu a avut niciodată prietene adevărate şi până la proiect, cu excepţia mamei şi a surorii sale. Clar. Revenind la băieţi, îi place Alexandru şi Broono, prietenoşi şi buni la suflet, primul fiind considerat de Victoria cel mai puternic concurent şi contracandidat la trofeu. Mai departe, pe listă, Dragoş e apreciat pentru pozitivismul său şi pentru simţul umorului, Cristi, pentru Victoria, e un copilaş dulce. Dima e sexy, dar încă un copil. Pe nici unul dintre aceştia, însă, nu i-ar putea privi ca pe bărbaţi cu care să lege ceva – doar nişte colegi şi, să nu uităm, concurenţi!

Victoria despre...
Victoria – căprioară
Irina – vulpe
Aliona – pisică
Broono – câine
Alexandru – ursuleţ
Sergiu – măgar
Dumitru – leopard
Cristi – tigrişor
Natalia – veveriţă
Dorin – iepure
Elena – panteră
Mary – maimuţă
Danu  – ponei
Dragoş – şarpe
Anastasia – zebră

Irina Ceban

Pentru Irina, să fii artist înseamnă mai mult decât a cânta. Aceasta presupune talent, prezenţă scenică, dans şi multe, multe altele, iar într-un format ca şi cel al proiectului, are şansa să le dezvolte. Şi să se formeze ca personalitate.

S-a incomodat, pentru început, de camerele care o urmăreau peste tot, dar acum totul e bine la acest capitol. Nu are probleme, cu excepţia dozei mici de oxigen de care are parte într-un spaţiu închis. În rest, „zburdă” prin Casă, fără complexe. Dimpotrivă, este flatată şi satisfăcută de oportunitatea ivită - asta cam câţi bani ar urma să scoată ca să apară pe un post cu maximă audienţă în fiecare zi? Cu îmbrăcăminte sau… mai puţin, nu e o problemă pentru că nu o deranjează felul în care arată.

Vorbim şi despre „populaţia” Fabricii? Bon. Nici o schimbare: tot răul tot de la fete vine: sunt mai invidioase şi mai imprevizibile. Nu le scapă nimic, pe când bărbaţii – nişte indiferenţi. Şi se mai zice că indiferenţa ucide… Mai şi cântă frumos pe deasupra. Aşa ca Alexandru, care, spune Irina, cântă superb!

Irina despre...
Irina – tigroaică
Victoria – panteră
Aliona  – maimuţică
Natalia – pisică
Elena – pisică sălbatică
Anastasia – căprioară
Mary – oiţă
Danu – leuţ
Dumitru – iepuraş
Broono – panda
Dorin – tigru
Dragoş – şoricel
Alexandru – ursuleţ
Sergiu – măgar
Cristi – căluţ de mare
 
Text: Marcel Toma 
Foto: Roman Rîbaliov  
Stil: Aurelia Neider 
Coafură şi machiaj: salonul DESSANGE PARIS 
Vestimentaţie: magazinul BRAND  
Locaţie: NOBIL ENGLISH CIGARS CLUB.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

foarte frumoase fete si talentate dar cea mai superba e VICTORIA!!! in rosu e atit de sensuala!!!
fan   -  
28 Aprilie 2010, 13:04
Sus ↑
Da intr-adevar toate fetele sint frumoase,dar VICTORIA e SUPERBA,ea ar putea fi si o cintareata superba,si un fotomoxdel,si un manichin,dar in afara de aceste calitati,ea mai poseda de 4 limbi straine,desteapta,omanooasa,cu alte cuvinte are totul ce ar trebui sa aiba o vedeta.Ea neaparat v-a fi observata de o multime ,care cauta talente in domeniul sau.Bravo Victoria,iti mai ra mine sa iasi in finala si chiar printre primii,bafta tie si la toti concurentii!
prietenii de peste hotare   -  
30 Aprilie 2010, 17:53
Sus ↑
imi pare rau ca au nominalizato pe Aliona...merita 1loc...cinta bine ,e frumoasa,imi place.
fana   -  
01 Mai 2010, 11:23
Sus ↑
toate fetele sunt foarte frumoase!! nu degeaba se vorbeste ca la Moldova sunt cele mai frumoase fete! le doresk la toate succese!
KRISTINA!   -  
02 Mai 2010, 22:56
Sus ↑
cum sa nu fie frumoase? machiare,imbracate stilat....intr-o atmosfera f frumoasa si pe-deasupra pozate de un fotograf profesionist !!!!!! uitati-va la ele nemachiate..la mary,la natalia,aliona..toate....Nu zic sunt si ragutze,dar machiajul isi spune cuvintul ;p
adevar   -  
02 Mai 2010, 23:20
Sus ↑
DA Victoria e cea mai buna.E sexy si cinta foarte frumos.
fana   -  
03 Mai 2010, 08:19
Sus ↑
sustin ideea..fetele nu arata in realitate precum in poze...
deacord cu 'adevar" :)   -  
03 Mai 2010, 15:23
Sus ↑
mary soper poza place tare nu mai am cuvinte imi pare rau ca ai plecat
si tu irina ai fost tare super fara voi 2 ni4i nu mii interesant sa ma uit proectul :(
ljg   -  
05 Mai 2010, 20:27
Sus ↑
Toate sunt super de frumoase,dar de talentate mai lasa de dorit
SV   -  
06 Mai 2010, 11:32
Sus ↑
Dupa parerea mea cel mai reusit a pozat Mary si Victoria.. Parca sint super modele! In general toate sint dragute.. dar eu am apreciat doar poza.. :P
unknown   -  
06 Mai 2010, 14:03
Sus ↑
orice femeie e frumoasa daca stie sa iubeasca...imi place mult de Victoria,Broono, Alexandru..imi pare rau de duelul asta..nu merita nici unul sa plece din proiect...cea care trebuia sa plece e Anastasia...da..eea
oty   -  
07 Mai 2010, 15:29
Sus ↑
anastasia arata foarte sexy
samira   -  
09 Mai 2010, 13:03
Sus ↑
toti sint forte alintatisi nau sufletein trinsii......!!!! nici un om cum se cade,,,...
gyf   -  
11 Mai 2010, 19:31
Sus ↑
super poze imi plac toate 10
valia   -  
12 Mai 2010, 12:37
Sus ↑
nastea este cea mai suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper;
catea   -  
13 Mai 2010, 15:31
Sus ↑
fetele din casa sunt super de sexya
ana   -  
14 Mai 2010, 16:38
Sus ↑
numi place chiar de loc de Victoria e prea increzuta . si imi place ca Danu stie so astimpere ... e fitoasa ... cum sa nu stii ca J. Lo are cel mai frumos posterior si cai asigurat , sau de relatia ei cu M. Antony ... :( ... se crede importanta
non fan   -  
15 Mai 2010, 17:35
Sus ↑
Viktoria LADY IN RED e fenomenala si ce voce superba are e bravo!succes si sa mai auzim de ea..
admirator   -  
18 Mai 2010, 10:20
Sus ↑
da mie-mi place Toma:)Bravo baietselul meu chel, te iubesc!
paula   -  
18 Mai 2010, 15:22
Sus ↑
Non fan uitat-e mai atent la concert...ea a zis ca stie de J LO si de sotul...numai ca nerusinatul de d. Nergru ca intotdeauna nici n-a lasat-o sa spuna un cuvint....mai mai de critici sunteti buni....:(((
ha ha   -  
24 Mai 2010, 03:46
Sus ↑
Natalia!!!!!!!!!!!! Super, frumoasa, desteapta, educata......The Best! :)
john   -  
26 Mai 2010, 17:03
Sus ↑
Mary e cea mai superba!arata foarte sexy....vreau de ea!!cu ea!!nu pot fara ea!
Dyma   -  
31 Mai 2010, 19:42
Sus ↑
Bruno el e cel mai bum din fabrica de staruri 2,el merita locul 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marc   -  
20 Iunie 2010, 21:56
Sus ↑
toate fetele din fabrica de staruri 2 sunt frumase,dar c-ea ma-i frumoasa este elena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marc   -  
20 Iunie 2010, 22:04
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău