VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Fabrica de Staruri 3
 Descarcă
Mai 2012, Nr. 97

Fabrica de Staruri 3

Comentează   |   Cuprins

Dacă e primăvară înseamnă că e Fabrica de Staruri. Tradiţional şi la această ediţie, care este una internaţională, compania „Moldcell” este sponsor general al proiectului, oferindu-le participanţilor şi fanilor multe surprize plăcute. În această ediţie, „Moldcell” a ales cinci participanţi care să prezinte publicului larg un nou produs – Internet ca lumea cu cinci opţiuni, care depăşesc, la momentul actual, orice aşteptări. (Text: Irina Tribusean. Foto: www.fotoroom.md, Roman Canţîr. Stil: Aurelia Neider. Coafură şi machiaj: salonul „Dessange”)

Rodica Verbeniuc

Șefa secţiei Comunicări Corporative „Moldcell” 

„Fiind prima companie din Moldova care a adus practic în ţara noastră un reality-show muzical (pentru mulţi încă mai este vie amintirea „Moldstar”-ului din 2005), „Moldcell” continuă să fie perseverentă în a forma şi a lansa tinere talente.
Susţinem Fabricanţii pe parcursul a trei ediţii deja şi ne bucurăm pentru performanţele lor. „Moldcell” susţine tot ceea ce denotă creativitate, pasiune, talent şi muncă. Ne-am dorit ca ediţia curentă să fie nu doar internaţională, ci şi interactivă, oferind mai multe posibilităţi de comunicare între fabricanţi şi fanii lor. Cu acest scop, am lansat mai multe concursuri, prin care admiratorii, clienţi „Moldcell”, au plăcerea de a lua cina la „Moldcell Café” cu favoritul lor sau să vadă cu ochii proprii ce se întâmplă în casa de staruri, în care se „coc” noile vedete. A face un lucru ca lumea – calitativ, la timp şi neapărat cu Pasiune!”

Doina Popa

Prezentatoare Fabrica de Staruri

„Fabrica de Staruri din acest an este altfel, cel puţin pentru mine. Faptul că acest show este transmis simultan în două ţări vorbeşte despre progresul televiziunii din Republica Moldova. Muncim cu toţii pentru ca acest proiect să iasă bine. Desigur că este greu, însă mă bucur că lumea a crezut în mine şi mi-a oferit ocazia să fac un pas în faţă, să fac altceva. Sunt nişte emoţii greu de descris – atâta public, atâtea lumini, camere, un juriu exigent… Dar lucrez cu oameni de la care am ce învăţa şi asta îmi dă încredere şi forţă să merg mai departe. Marius este, în primul rând, un om cumsecade, iar asta vorbeşte despre uşurinţa de a lucra cu el – eşti în siguranţă lângă un profesionist.”

Marius Vizante

Prezentator Fabrica de Staruri 

„M-a atras formatul emisiunii – faptul că poate lansa tinere talente, că mă onorează colaborarea cu juriul, că am vrut să cunosc îndeaproape Moldova. Am şi acum aceleaşi aşteptări ca la început – să fie un spectacol atrăgător, să nu coboare nivelul calităţii şi să facă o „mică unire” românească, în faţa televizoarelor. Proiectul e mare, de durată, participanţii îşi dau măsura talentului, eu mă perfecţionez de la ediţie la ediţie... Cred că suntem pe drumul cel bun! Cea mai dificilă e lupta cu oboseala. Pentru că în weekend sunt la Chişinău, trag tare cu proiectele mele, în principal legate de teatru, în cursul săptămânii, dar mi-am planificat un concediu baban pentru această vară. Cred că pentru Moldova sunt uşor atipic, dar nu mă descurajez, vreau să-mi impun stilul.Vă doresc să aveţi parte de concerte frumoase, vesele, pline de calitate, iar la sfârşit să asistăm la naşterea unui star autentic!”

pentru
toată lumea

Acest pachet de internet este recomandat clientului modest, care utilizează internetul doar în scopuri informative, pentru e-mail sau reţele de socializare. Pachetul minim, de 1 GB, costă doar 80 lei lunar.

Cristina Baban
Data naşterii: 13.10.1985
Studii: Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Facultatea de Ştiinţe Economice
Ocupaţia înainte de la veni la Fabrica de Staruri: afacere proprie de organizare a evenimentelor.
Cine crezi că are cele mai mari şanse de a câştiga la Fabrica de Staruri? Toţi sunt buni, fiecare în felul său. Timpul şi publicul deja vor decide cine merită mai mult.
Cine este profesorul tău preferat? De ce? Nu am profesori preferaţi. Toţi au ceva special să ne ofere.
Cine dintre membrii juriului ţi se pare cel mai dur? Nu sunt duri, îşi fac doar meseria, iar noi devenim mai tari datorită criticilor lor. (zâmbeşte)
Ce înseamnă pentru tine expresia „a face un lucru ca lumea”? A face un lucru foarte bine.
Cum te ajută „Moldcell” să fii în rând cu lumea? Compania „Moldcell” îmi oferă posibilitatea să comunic cu prietenii mei!
Cine sunt interpreţii tăi preferaţi? O piesă preferată? Piesele mele preferate sunt „Adagio”, din repertoriul Larei Fabian, şi „Eventually” interpretată de P!nk.

lume

Pachetul „Lume” este opţiunea melomanilor. La simpla navigare pe internet şi e-mail se mai adaugă şi posibilitatea de a descărca muzică şi alte aplicaţii. Opţiunea costă 100 de lei lunar şi conţine 5 GB.

Vladimir Raeţchi
Data naşterii: 04.11.1989
Studii: Academia de Studii Economice din Moldova
Ocupaţie înainte de a veni la Fabrică: student, vocalist.
Cine crezi că are cele mai mari şanse de a câştiga la Fabrica de Staruri? De ce? Vladimir Raeţchi. (zâmbeşte) Pentru că am totul pentru asta.
Cine este profesorul tău preferat? De ce? Profesoara de canto, Cristina, pentru că mă ajută să mă perfecţionez şi are ochi frumoşi. Dar în general, toţi profesorii sunt foarte buni.
Cine dintre membrii juriului ţi se pare cel mai dur? Nu sunt duri, sunt severi. Doar vor să pară duri.
Ce înseamnă pentru tine expresia „a face un lucru ca lumea”? Să faci la maximum ceva, cel puţin… Dacă vrei să faci un lucru ca lumea, trebuie să te îndrăgosteşti de el în primul rând.
Cum te ajută „Moldcell” să fii în rând cu lumea? În fiecare zi, îmi oferă posibilitatea de a comunica cu persoanele dragi şi ne deschide permanent ceva nou. Şi au oferte super!
Cine sunt interpreţii tăi preferaţi? O piesă preferată? David Bisbal, „Esta ausencia”.

lume, lume

Opţiunea de 10 GB pe lună permite şi mai multe. Astfel, pe lângă navigare, e-mail, aplicaţii, se adaugă şi vizionarea de clipuri video. Pachetul este perfect pentru amatorii de jocuri online! Costul pachetului – doar
140 de lei lunar.

Alexandru Maţaev
Data naşterii: 14.03.1991
Studii: Academia Umanitară Modernă din Bălţi
Ocupaţie înainte de a veni la Fabrică: student şi interpret.
Cine crezi că are cele mai mari şanse de a câştiga la Fabrica de Staruri? De ce? Eu am cele mai mari şanse, pentru că am tot ce-mi trebuie pentru victorie: ambiţie, dorinţă şi curaj.
Cine este profesorul tău preferat? De ce? Profesoara de canto, pentru că te motivează să înveţi şi te ajută să-ţi pui în valoare vocea.
Cine dintre membrii juriului ţi se pare cel mai dur? Cred că toţi sunt adecvaţi. Trebuie să înţelegem şi să acceptăm faptul că toţi oamenii sunt diferiţi, inclusiv membrii juriului.
Ce înseamnă pentru tine expresia „a face un lucru ca lumea”? Pentru mine, această expresie este cea mai importantă în viaţă. Înseamnă că trebuie să faci totul până la urmă şi cu su-flet, ca nimeni să nu poată avea obiecţii.
Cum te ajută „Moldcell” să fii în rând cu lumea? „Moldcell” prezintă foarte des noutăţi – tarife noi, pachete sms sau internet etc. Pentru mine e foarte important să am acces la internet. Serviciile companiei „Moldcell” mă ajută să fiu în permanenţă disponibil.
Cine sunt interpreţii tăi preferaţi? O piesă preferată? „Aerosmith”, Chris Daughtry, „Viţa de Vie”, Bryan Adams, „Shinedown”, „Sixx:A.M.”, James Morrison. Piesa preferată: „Man in the Mirror” de James Morrison.

pentru
lume veselă

Nu te poţi despărţi de televizor? Această opţiune este pentru cei care iubesc lumea cinematografică, care nu pot scăpa niciun buletin de ştiri şi care descarcă jocuri sau filme. Toate sunt accesibile la 25 GB trafic inclus şi o taxă lunară de 240 de lei!

Irina Rîmeş
Data naşterii: 22.08.1991
Studii: Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice
Ocupaţie înainte de a veni la Fabrică: studentă.
Cine crezi că are cele mai mari şanse de a câştiga la Fabrica de Staruri? De ce? La începutul proiectului, nu aveam prea mare încredere în mine, dar, aflându-mă în casă şi învăţând multe lucruri, mi-am dat seama că am toate şansele. De aceea, răspund scurt, clar şi cuprinzător: eu!
Cine este profesorul tău preferat? De ce? Profesoara de canto, domnişoara Cristina, dar şi profesoara de dicţie, şi cea de actorie, şi mai ales coregrafii noştri. De fapt, îi iubesc pe toţi deopotrivă, pentru că sunt minunaţi.
Cine dintre membrii juriului ţi se pare cel mai dur? Sigur că este domnul Andrei Gheorghe. Sunt sigură că toţi vor fi de acord cu mine. Dar, cu toată severitatea lui, cred că la sfârşit va fi unul dintre oamenii cărora le vom mulţumi cel mai mult.
Ce înseamnă pentru tine expresia „a face un lucru ca lumea”? Înseamnă a te dedica total şi a depune tot efortul, şi mai ales a te implica emoţional în procesul de lucru. După ce ai dat totul din tine, poţi fi sigur de lucrul pe care îl faci.
Cum te ajută „Moldcell” să fii în rând cu lumea? În cel mai direct mod. Am un număr „Moldcell” de câţiva ani şi nu cred că o să-l schimb vreodată. Voi rămâne fidelă mereu.
Cine sunt interpreţii tăi preferaţi? O piesă preferată? Adele! Îi cunosc pe dinafară toate piesele şi îmi plac toate foarte mult.

cât lumea

Această opţiune este, practic, fără limite, fiind alegerea perfectă pentru utilizatorul „alintat”, care poate naviga chiar 24/24. este cel mai mare pachet de internet care există la ora actuală în Moldova! Opţiunea include 50 GB şi costă 300 de lei lunar.

Denis Latîşev
Data naşterii: 02.09.1987
Studii: Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Facultatea de Drept
Ocupaţie înainte de a veni la Fabrică: fondator şi director al AO „Clopotarul”, care se ocupă cu importarea clopotelor bisericeşti.
Cine crezi că are cele mai mari şanse de a câştiga la Fabrica de Staruri? De ce? Andi. Consider că e suficient de carismatic şi atrăgător, simte bine muzica şi publicul, e generos şi sârguincios, cu un trecut deosebit.
Cine este profesorul tău preferat? De ce? A fost profesoara de teatru – Margareta Pântea. Din păcate, ne-a părăsit din binecuvântate motive. Asta ne-a afectat… A fost cea mai bună şi mai aproape de noi. E un om adevărat!
Cine dintre membrii juriului ţi se pare cel mai dur? Domnul Andrei Gheorghe e dur, direct, sincer. Dar conştientizăm că o face pentru show.
Ce înseamnă pentru tine expresia „a face un lucru ca lumea”? Înseamnă să depui suflet, seriozitate, dăruire, să te implici total în ceea ce faci. Înseamnă responsabilitate şi angajament.
Cum te ajută „Moldcell” să fii în rând cu lumea? Mă bucur că fac parte din acest proiect şi că „Moldcell” este sponsor general. Sper ca acest proiect să dea rod bun, iar noi, cei promovaţi şi îngrijiţi, să ne revanşăm prin tot ceea ce prindem şi studiem.
Cine sunt interpreţii tăi preferaţi? O piesă preferată? Michael Bublé, Joe Cocker, Frank Sinatra, Engelbert Humperdinck, Robbie Williams, Dean Martin… Piesa preferată – „Feeling good”, Michael Bublé.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău