VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Elena Voloveţcaia. Eleganţă în negru
Mai 2005, Nr. 13

Elena Voloveţcaia. Eleganţă în negru

Comentează   |   Cuprins

PATROANA SALONULUI DE BIJUTERII „BRASCO"

Orice anotimp o găseşte pregătită. Urmăreşte moda stilului clasic care o reprezintă. Ultimele achiziţii făcute sunt o pereche de pantofi, o rochie neagră şi o fustă. îi place ca hainele să stea bine, mulat, dar să nu constrângă. Este o doamnă foarte elegantă şi faptul că se află în fiecare zi în preajma bijuteriilor, îi face privirea mai strălucitoare. Este patroana unuia dintre cele mai originale magazine cu bijuterii din Chişinău, deschis acum cinci ani. A pornit în business alături de frate-său care avea un atelier de reparaţie a bijuteriilor. Având două facultăţi în spate - energetică, la UTM, şi drept, la USM, Elena Volovetcaia nu s-a gândit nici pentru o clipă că urmează să-şi aplice cunoştinţele în domeniul frumosului. Are o siluetă de invidiat. Aflăm că a făcut mai mulţi ani scrimă şi judo, iar acum merge la sala de forţă. Odată pe lună vizitează cosmeticianul - spune că e o procedură obligatorie pentru toate femeile, indiferent de vârstă.

Stil
Este adepta stilului clasic, elegant. Poate purta şi blugi rupţi, dar aceasta se întâmplă foarte rar.

Culori
Roz şi bleu. Cel mai straniu e că nu prea are în garderoba sa piese de culoare roz! La serviciu, poartă mai mult bej şi negru - din comoditate.

Marca
Admiră stilul lui Valentino, în schimb se regăseşte în „Mango" şi este clienta permanentă a acestei mărci spaniole din câteva motive: îşi găseşte haine după mărime, stil şi culori.

Shopping
Călătoreşte mult, pentru că frecventează toate expoziţiile specializate. Anul trecut, a rămas frapată de expoziţia din Thailanda. De regulă, îşi face cumpărăturile la „Mango" şi alte shop-uri din Europa. Preferă „terapia cumpărăturilor" - asta se întâmplă atunci când n-are dispoziţie pe care o reface imediat după ce achiziţionează ceva frumos.

Accesorii
Îi plac toate bijuteriile. Ceasul este obligatoriu. Nu are preferinţe faţă de un metal anume. Preferă bijuteriile executate într-o manieră deosebită. Cel mai preţios accesoriu pentru ea este un colier, făcut anul trecut, cu ocazia unei aniversări. Este o adevărată capodoperă cu flori împletite şi fluturi din aur.

Eleganţă
o femeie cu gust.

Şic
Eleganţă, autoexprimare. Un detaliu ce conferă o imagine cu totul şi cu totul specială.

Sexy
E o temă vastă, la care se poate discuta ore în şir. O femeie nu poate fi mereu sexy - e complicat. Când o femeie se simte sexy, ea este sexy. Totul depinde de dispoziţie.

Succes
Pentru a avea succes în afaceri, o femeie trebuie să rămână femeie. Să nu fie îmbrăcată pretenţios şi, în nici un caz, provocator. Ăsta deja nu e business. Cel mai bine e să găseşti echilibrul şi, în esenţă, să fii simplă, plăcută şi încrezătoare în propriile puteri.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău