VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Dmitri Voloșin
Martie 2016, Nr. 138

Dmitri Voloșin

Comentează   |   Cuprins

41 de ani, director general Simpals

Om de afaceri, totodată, om de creaţie, este… ca toţi oamenii de creaţie. Şi cu codiţă à la Kostya Tszyu. Şi cunoştinţă cu iubita sa soţie, Viorica, a făcut, la fel, în nişte circumstanţe… creative, chiar dacă atunci pentru el erau jenante. Sunt în căsnicie de 13 ani şi se mândresc cu fiica Nica şi cu feciorul Mihail, de 11 şi, respectiv, de şase ani.

Istoria dragostei lor a început în 2002, când ea era cu gândul la ducă pentru că nu prea o ţinea nimeni şi nimic în ţara asta, iar el era un tânăr plin de… speranţe şi încredere în ziua de mâine şi în viitorul ţării, chiar dacă buzunarele lui nu prea erau în stare să achite chiria pentru apartamentul de la Buiucani.

Mesaj pentru Viorica

Tu mi-ai schimbat viaţa, m-ai învăţat multe lucruri şi mereu mi-ai fost aproape în momentele cele mai grele. Iartă-mă pentru că, uneori, sunt nu tocmai adecvat şi tu nu poţi înţelege ce am. Normal că nu sunt de pus la icoană, dar crede-mă că voi face totul şi mă voi împărţi în patru pentru ca tu şi copilaşii noştri să fie fericiţi.

Unica mea, fetiţa mea, te iubesc!

>>> Prima noastră întâlnire… a fost de afaceri, formal – o întâlnire oficială între Victoria, după cum îi zice toată lumea, preşedinta unui ONG, şi proprietarul unui forum popular. Adică, eu. După primele cinci minute de discuţii, mi-am dat seama că afacerile nu mă mai interesează în raport cu ea şi interesele mele devin de altă natură.

>>> Istoria noastră comună şi fericită a început… de la 20 de dolari şi de la genunchiul ei. Acei bani, eu nu-i aveam. În schimb, îi avea ea – după prima întâlnire, de afaceri, am mers la cafenea cu actuala mea soţie şi cu prietena sa, însoţită de cavalerul său. Ca să sărbătorim cunoştinţa recent făcută. Invitaţia o făcusem eu, cică. Pizza şi cola fiind consumate, ţigările, fumate, a aterizat şi nota de plată pe masă în faţa mea, fără să ştie că ai mei 25 de lei nu puteau acoperi consumul a patru oameni. Firesc, nu arătam asta, chiar dacă toată fiinţa mea s-a dus în… jos. Atunci am simţit atingerea genunchiului ei şi mâna care-mi întindea pe sub masă 20 de dolari.

>>> Am înţeles că o iubesc… tot atunci, când vocea-i plăcută şi privirea-i magică le aparţinea celor de la masă, fără să mă bage în seamă, în timp ce mâna îmi propunea să iau acei 20 de dolari. I-am luat şi i-am aruncat pe masă cu o atitudine de parcă aveam o valiză plină cu astfel de bancnote. Toată lumea s-a bucurat, iar cel mai tare s-a bucurat Vica. A fost prima şi ultima dată când ea, după întâlnire, s-a întors acasă. A doua zi ne-am întâlnit şi nu ne-am mai despărţit niciodată.

>>> Dacă n-ar fi existat 8 Martie… sărbătoarea femeii ar fi trebuit marcată în fiecare zi. Aşa că… trăiască 8 Martie!

>>> Mai deşteaptă decât femeia… doar femeia care îi permite bărbatului să fie mai deştept decât ea poate fi.

>>> Dacă femeia tace… bărbatul trebuie să se aştepte la tsunami cu taifun la un loc, soldate cu grave traumatisme incompatibile cu viaţa.

>>> De 8 Martie 2116, bărbaţii vor dărui femeilor… panoul de comandă al bărbaţilor.

>>> Femeilor niciodată nu le sunt destule… hainele, dragostea şi încrederea în propria irezistibilitate.

>>> Ultima dată când i-am adus cafeaua în pat iubitei… ea a cerut o râşniţă de cafea, apă fiartă şi un pahar.

>>> Partea frumoasă a femeii… se ascunde în şifonier.

>>> Cel mai greu a fost să-i spun ei… adevărul că sunt un derbedeu.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău