VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Dianna Rotaru  în rolul  Angelei
 Descarcă
Februarie 2011, Nr. 81-82

Dianna Rotaru în rolul Angelei

Comentează   |   Cuprins

Singura tangenţă pe care o are Dianna cu filmul şi personajul este baia de trandafir – obişnuieşte să o facă asemeni Cleopatrei, care avea metode secrete de frumuseţe, petalele de trandafir fiind pline de esenţe, netezesc, catifelează şi împrospătează pielea.

O adevărată binefacere pentru ten. Să dăm crezare femeilor. Nu a folosit, baia de trandafir şi în aspect profesional: Jucătoru nu i-a presărat petale în clipul „Honey”, dar nu e exclus, pe viitor, s-o vedem într-un clip solo într-o asemenea ipostază senzuală. Despre film, Dianna vorbeşte ca despre o tragi-comedie care a plictisit-o la prima vizionare, monoton, dar actual, chiar dacă a fost realizat cu peste 10 ani în urmă. Mesajul i-a plăcut, însă: pasiunea şi frumuseţea pot apare acolo unde nu te aştepţi deloc şi când nu te aştepţi deloc.

„American Beauty” (1999)
Prima lucrare a regizorului Mendes şi, de asemenea, prima reuşită a scenaristului Alan Ball. Lester Burnham (jucat de Kevin Spacey), este un funcţionar obişnuit, scârbit de job şi familie şi începe a nutri sentimente pentru cea mai bună prietenă a fiicei sale. Soţia şi fiica lui sunt interpretate de Annette Bening şi, respectiv, Thora Birch, iar Angela, prietena fiicei sale, de Mena Suvari. După un subiect încurcat, personajul principal este împuşcat în cap, stând lângă cada în care făcea baie cu petale Angela, nu înainte de a conştientiza greşeala şi a se întoarce la sentimente faţă de „cea de acasă”. Filmul a cunoscut cea mai mare apreciere din partea criticilor şi a audienţei în cursul anului 1999: a acumulat 350 mln. USD în toată lumea şi a fost nominalizat la mai multe premii internaţionale, câştigând 5 „Oscar”-uri, inclusiv pentru „Cel mai bun film al anului”.

Proiect de Sergiu Gavriliţă.
Coordonatori: Simion Ciochină, Irina Tribusean.
Text: Marcel Toma. Foto: Vadim Jantâc. Stil: Eugen Reabenikyi. Coafură şi machiaj: salonul MICUŞA STIL.
Locaţii: hotel CODRU, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Vestimentaţie: Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”.
Mulţumim pentru susţinere magazinului de suvenire ARBALET

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

esti superba!!! o zina intre trandafirii stropiti de singe!!!! esti o fiinta de succes!!!
tania   -  
10 Februarie 2011, 20:16
Sus ↑
кто фотографировал ее? такая зажатая и поза ужасная, хотя в жизни она намного лучше)
masha   -  
23 Martie 2011, 23:15
Sus ↑
mmmmm
galea   -  
31 Decembrie 2012, 16:21
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău