VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Rai Project
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Rai Project

Comentează   |   Cuprins

„Rai Project” este mai mult decât un loc de relaxare şi refugiu pe timp de caniculă. Aici simţi pulsul adevăratei distracţii alături de cei dragi, adierea dulce-răcoritoare a piscinei şi, mai ales, cele mai fine cocktailuri care să îţi anime zilele de vară. Ai totul pentru a petrece vara la maximum. Savureaz-o!

Localizare:

Clubul de fitness „Niagara Fitness Club” găzduieşte acest loc superb şi plin de distracţie. Îl găseşti uşor pe str. Ghidighici 5 din capitală, mai exact, în sectorul Buiucani (raionul Sculeni). Amplasarea oferă ca bonus linişte, retragere din tumultul urban, verdeaţă din abundenţă şi un peisaj de o frumuseţe ce te cucereşte pe loc.

Capacitate:

250 de oameni pe zi, peste 80 de şezlonguri, 15 mese, 25 de beanbaguri, patru bungalouri.

Facilităţi:

Superba piscină te ispiteşte să te scalzi în linişte şi să profiţi de şansa unui bronz aşa cum îţi doreşti tu. Fiind înconjurat de diverşi arbori, locul este învăluit în aer proaspăt. Ba mai mult, iubitorii de sport pot să îşi antreneze corpul la multiplele săli de fitness, dar şi de alte exerciţii pe care le găsesc la „Niagara Fitness Club”. În aşa fel, economiseşti timp, fără a te mai deplasa într-o altă parte a oraşului.

Bucătărie:

Meniuri cu arome ce te încântă pe loc, băuturi care cuceresc prin gusturi rafinate, deserturi de nerefuzat sunt pregătite cu mult drag de bucătarii de la „Rai Project”.

Preţuri:

Două tipuri de card;

Day pass – de luni până vineri de la 9 la 19, 150 de lei pe zi (şezlong, prosop);

Weekend – sâmbătă-duminică de la 9 la 19, 200 de lei pe zi (şezlong, prosop).

 

Adresa:

DSC_1008.psd
DSC_0926.psd

Chişinău, str. Ghidighici 5

Tel.: 060 11 28 28

www.raiproject.niagara.md 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°