VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Polo House
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Polo House

Comentează   |   Cuprins

Club cu un concept deosebit, Polo House face parte din categoria rooftop bars with open air, bazat pe ideea petrecerilor în weekend, inspirată de la faimoasele petreceri de pe acoperișurile din New York cu acces semideschis pentru oaspeţi. Polo House pune accent pe Open Air party, rooftop bar preparty, dar este şi un loc perfect pentru relaxare, reprezentând un „mix” conceptual care întruneşte ritmul de noapte al oraşului şi liniștea mării.

În timp ce totul în jur este copleşit de arşiţa verii, Polo House şi clienţii săi se bucură de un vânt răcoritor. Culorile îţi bucură ochii şi te scufundă în atmosfera brizei de mare! Clubul găzduieşte petreceri cu oameni frumoşi, având cele mai interesante şi diverse tematici şi cele mai frumoase şi savuroase cocktailuri! Este cel mai mare rooftop bar station din Chişinău, însumând 21 de metri liniari de bar.

Localizare:

Polo House este amplasat la al patrulea etaj al Centrului Comercial „Atrium”, care se află chiar în centrul capitalei şi într-un punct de răscruce strategic al acesteia.

Capacitatea:

Localul dispune de 110 locuri. În timpul petrecerilor, acesta găzduieşte până la 250 de persoane.

Facilităţi:

Deţinătorii cardului Polo House Club se bucură de o atmosferă relaxantă, dar au inclusiv ocazia de a lua parte la petreceri de tip închis sau semiînchis.

Bar şi bucătărie:

Polo House cocktails (Zombi Tiki, Feelings, Imperial Corona), diverse limonade, Polo House Sparkling Wine. Bucătărie europeană şi orientală.

Publicul-ţintă:

Tinerii care iubesc distracţia şi ştiu să aprecieze calitatea ei, dornici de senzaţii tari în nopţile de vară şi de relaxare maximă în zilele fierbinţi.

4.psd
11393445_886700301378073_7821588043611867092_o.psd
2.psd
6.psd

Lifestyle:

Polo House aduce acea atmosferă ce le lipseşte oaspeţilor noştri acasă. Noi creăm condiţiile şi anturajul în care ei simt că „acum e timpul odihnei”, iar aceasta este de calitate. Toţi doresc să simtă ceva diferit faţă de ce-i înconjoară în majoritatea timpului, iar acest „diferit” este anume Polo House!

Odihnă la înălţime, de alt nivel!

Str. Albişoara 4, CC Atrium et. 4

(intrare din str. Albişoara).

R. Moldova, Chișinău

Tel.: 0671 11 666

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău