VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile”
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile”

Comentează   |   Cuprins

Situată în apropierea capitalei, într-un splendid cadru natural, pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile” oferă cazare la cele mai înalte standarde de confort, bucate tradiţionale moldoveneşti pentru toate gusturile şi numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. Pensiunea e înconjurată de un lac natural şi de o fâşie de sălcii, care creează un peisaj uimitor şi un mediu perfect pentru a evada din zăpuşeala oraşului în toiul verii.

Localizare:

Pensiunea este situată în satul Tohatin, la 3 km de capitală, pe traseul spre Vadul lui Vodă, într-o zonă liniştită, în mijlocul naturii. Poţi ajunge cu mașina personală, dar și cu un mijloc public de transport.

Capacitate:

Restaurantul are o capacitate maximă de 160 de persoane. Terasele de vară oferă spaţiu pentru 300 de persoane, iar cele de iarnă cu cămin au o capacitate maximă de 50 de persoane.

Facilităţi:

Pe teritoriul pensiunii sunt amenajate mai multe terase cu capacitatea de la două-patru persoane până la 300 de oameni, pentru festivităţile mai mari. Foişoarele situate pe lac sunt un refugiu excelent pentru zilele toride de vară. Pentru cazarea oaspeţilor, „La Hanul lui Vasile” propune cinci căsuţe de lemn, fiecare pentru câte două persoane, precum şi nouă numere de hotel duble. Toate sunt dotate cu paturi matrimoniale, baie, TV. Doritorii de a se răsfăţa pot alege una dintre cele patru camere VIP – odăi spaţioase, cu vedere spre lac şi cu toate facilităţile. Pentru amatorii pescuitului, pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile” oferă o păstrăvărie, iar copiii îşi vor găsi ocupaţia preferată pe terenul de joacă special amenajat pentru ei.

Publicul-ţintă:

Toată lumea e așteptată la pensiune pentru a petrece timpul frumos.

Bucătărie:

Meniul tradiţional, cu o gamă vastă de bucate savuroase, așteaptă să fie gustat de vizitatori. Bunătăţi din carne şi peşte, fructe, legume şi cele mai tentante deserturi, potrivite atât pentru o cină romantică în doi, o petrecere cu prietenii sau familia, cât şi pentru evenimente corporative mari, vă sunt pregătite cu măiestrie de bucătarii pensiunii.

IMG_9233.psd
IMG_9120.psd
IMG_9199.psd

Republica Moldova, mun. Chişinău, com. Tohatin

Tel: +373 22 387977 / 022 38 79 85

Mob.: +373 69173730 /

www.hanulluivasile.md

[email protected]

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău