VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Fata Morgana
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Fata Morgana

Comentează   |   Cuprins

Pensiunea cu exoticul nume Fata Morgana se vrea un popas pentru călătorii dornici de o oază de linişte ancorată chiar pe malul cuminte al Nistrului. Căsuţele din piatră şi lut cocoţate cochet pe malul plin de verdeaţă sunt refugiul perfect pentru cei care vor să evadeze din zgomotul orașelor. Un weekend la Fata Morgana îţi încarcă bateriile pentru o săptămână înainte, pentru că aici timpul are alte dimensiuni, gândurile sunt mai ascultătoare şi ochii obosiţi se scaldă în albastrul râului şi în verdele peisajelor încântătoare. Bucatele delicioase, căldura gazdelor şi drumeţiile oferite amatorilor de odihnă activă conferă locului o energetică pe care o vei simţi din primele ore petrecute la Fata Morgana.

Localizare:

Satul Molovata, raionul Dubăsari. Pensiunea se află la o distanţă de 27 de kilometri de raionul Criuleni și la 55 de kilometri de capitală. Drumul până aici este de poveste.

Capacitate:

40 de persoane.

Facilităţi:

Pensiunea dispune de piscină, șezlonguri, foișoare, bărci, parcare şi grătare. Dacă vă plictisiţi de statul la piscină, escapadele în locurile magice din împrejurimi vor fi o adevărată revelaţie pentru tine şi prietenii tăi. Veţi descoperi cu încântare mormintele în piatră ale unor uriaşi preistorici, veţi vizita Peştera Femeilor Infidele, iar zborurile cu parapanta vă vor face mai picantă mica vacanţă la Fata Morgana. Un pahar de vin bun în adierea ușoară a vântului şi comunicarea cu cei dragi ar putea fi cel mai frumos cadou. Pentru senzaţii tari, puteţi face o plimbare cu motocicleta de apă sau cu barca, admirând lacul de acumulare Dubăsari, malurile de mii de ani ale Mării Sarmatice, dar și alte locuri pur şi simplu magnifice.

Bucătărie:

Bucatele tradiţionale, dar și cele europene se regăsesc în meniul plin de arome oferit de pensiune. Cei mai buni maeștri în arta gastronomică vă vor alinta cu delicii tentante. Ingrediente eco sunt folosite la prepararea meniurilor, iar bărbaţii pot face o tură şi prin crama în care gazda a depus atâta suflet.

Publicul-ţintă:

Sunt așteptaţi toţi cei care vor să se distreze bine, care apreciază natura, liniştea, dar şi senzaţiile tari, la alegere. Pentru doar 1800 de lei, un cuplu poate beneficia de o săptămână superbă cu trei mese incluse.

Soluţii pentru a scăpa de căldură și aglomeraţie:

O natură cu un relief superb, maluri cu suprafaţa de 170 de kilometri pătraţi, plimbări cu barca sau cu jetskiul, excursii în peștera din stâncă, înot în piscină sau în Nistru.

Preţuri:

Preţuri: 250 de lei/persoană.

IMG_1669.psd
IMG_1654.psd
IMG_1582.psd

 

Adresa: satul Molovata, raionul Dubăsari

Tel: 069123310, 069917775

www.fatamorgana.md

E-mail: [email protected]

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău