VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Château Vartely
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Château Vartely

Comentează   |   Cuprins

Vinuri nobile, aer curat ce adie dinspre inima codrilor, priveliști pictate de Însuși Creatorul, deservire impecabilă și mult suflet pus în fiecare colţ al vinăriei, așa poate fi descris Château Vartely Wine. Culture and Leisure Resort. Timpul parcă prinde alte noţiuni când îl petreci la noua terasă primitoare sau la etajul doi al restaurantului (renovat recent). Aici ai ocazia să guști vinurile „Château Vartely” și să te bucuri de noul pachet turistic „Sommelier”, care include zece vinuri și o palpitantă excursie la vinărie.

Localizare:

Château Vartely este situat la o distanţă de 45 km de capitală.

Capacitate:

Aici pot fi organizate evenimente cu până la 260 de persoane. Cei care doresc să-și continue șederea pot opta pentru cazare în una dintre vilele turistice. Complexul dispune de 14 camere, având capacitatea de a caza în total cca 40 de persoane.

Facilităţi:

Vilele turistice sunt gata să găzduiască vizitatorii în camere standard și în apartamente VIP, oferind o atmosferă relaxantă și confortabilă și, la dorinţă, saună, darts, zaruri, biliard, șemineu și, desigur, un teren de joacă pentru copii. De asemenea, veţi avea parte de excursii și degustări alături de ghizi profesioniști. Și dacă un vin v-a plăcut în mod deosebit, magazinul „Château Vartely”, situat la ieșirea din complex, este locul unde acesta poate fi procurat în calitate de cadou pentru o persoană importantă sau în calitate de o nouă „piesă” pentru colecţia personală.

Bucătărie:

De curând, la etajul doi al vinăriei a fost renovat restaurantul, un prilej bun de-a petrece timpul savurând bunătăţi din meniul tradiţional sau european. Bucătarul-șef al restaurantului „Château Vartely” și echipa sa vor crea meniul perfect care să corespundă preferinţelor voastre culinare.

Publicul-ţintă:

Toţi iubitorii de a petrece timpul departe de iureșul urban. Localul este perfect pentru organizarea unor conferinţe, întâlniri de afaceri, cursuri, traininguri indoor, programe de outdoor, team-building, precum și pentru petrecerile hedoniștilor.

Soluţii pentru a scăpa de căldură și aglomeraţie:

Degustarea vinurilor în miezul rocilor de calcar, smoothie, limonadă naturală, sangria etc. Recent, Château Vartely a modificat pachetul turistic, așa că trebuie să îl descoperiţi neapărat!

Preţuri:

Cazare / SGL, tarif / 1 pers, mic dejun inclus: 60 de euro

Cazare TWIN / DBL, tarif / 2 pers, mic dejun inclus: 80 de euro

Cazare mansardă SGL / DBL, mic dejun inclus:

50 de euro / 70 de euro.

Cazare VIP apartment (apartament, tarif / 2 pers,

mic dejun inclus): 110 euro.

Pachete turistice de la 120 de lei / persoană.

IMG_6457.psd
IMG_6441.psd
IMG_6483.psd

 

Adresa: ÎM Château Vartely SRL

R. Moldova, or. Orhei, str. Eliberării 170/B

[email protected]

www.vartely.md

Turism: + 373 22829891

Event: + 373 22829890

Hotel: + 373 69644445

Restaurant: + 373 68500555

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău