VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Asconi Winery
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Asconi Winery

Comentează   |   Cuprins

Petrecerea timpului liber va căpăta o altfel de semnificaţie, dacă măcar o dată veţi reuşi să ajungeţi la Asconi Winery. Pe lângă zecile de soiuri de vin ce aşteaptă să fie degustate în timp ce sorbiţi poveşti despre apariţia lor, locaţia reprezintă un refugiu perfect pentru toţi cei care vor să simtă şi să guste din plin adevăratele tradiţii ale Moldovei. Nu în zadar Asconi Winery a fost desemnată drept cea mai bună vinărie din ţara noastră în 2015.

Localizare:

La doar 35 de kilometri de Capitală, se află unul dintre cele mai pitoreşti destinaţii la care trebuie să ajungi neapărat în această vară. Şi nu doar pentru că acolo poţi să admiri priveliştea superbă a traseului turistic şi podgoriile, să inspiri aerul proaspăt, dar şi pentru că destinaţia îţi propune să savurezi cele mai delicate şi selecte vinuri, demne de colecţie. Fie că eşti din nordul Moldovei sau din sudul ei, s. Puhoi mereu va avea uşile deschise pentru turişti. Nu în zadar, cele 15 minute în care străinii parcurg drumul de la Aeroportul Internaţional Chişinău până la Asconi Winery vor trece mai mult decât pe neobservate.

Capacitate:

Terasa mare – 60 de persoane. Terasa mică – 45 de persoane. Restaurantul – 65 de persoane. Evenimentele – 120 de persoane.

Facilităţi:

Locaţia e perfectă şi pentru întâlnirile de afaceri, pentru că aici veţi găsi Wi-Fi gratuit şi cel mai prietenos personal, care îşi va deservi oaspeţii la cel mai înalt nivel. Începând cu primăvara anului 2017, pe teritoriul Asconi Winery va fi deschisă una dintre cele mai mari piscine din ţară, de peste 600 mp2. Tot atunci, cei care îşi vor dori mai mult decât o simplă vizită vor putea rămâne peste noapte la vinărie, unde vor fi cazaţi în camerele pregătite cu mult drag.

Publicul-ţintă:

Amatorii de vin şi de mâncare tradiţională locală, turiştii străini care vor să cunoască îndeaproape arta vinului, dar şi toţi cei care caută un strop de relaxare departe de zgomotul citadin.

Bucătărie:

Tradiţională locală şi românească.

Preţuri:

De la 100 de lei.

IMG_6125.psd
IMG_6137.psd
IMG_6115.psd

Adresa: strada Ştefan cel Mare 1
s. Puhoi, r. Ialoveni, MD 6824

www.asconi.md, asconi@asconi.md

0799 88 133

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău