VIP Magazin
18 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Destinații de vară: Agropensiunea „Butuceni”
August 2016, Nr. 142-143

Destinații de vară: Agropensiunea „Butuceni”

Comentează   |   Cuprins

Livezi de caişi, festival de operă în aer liber, căsuţe cu piscine, bucătărie tradiţională savuroasă şi o adevărată fermă cu animale, localizată între celebrele stânci de la Orheiul Vechi. De mai bine de opt ani, Agropensiunea „Butuceni” este cartea de vizită a turismului rural moldovenesc. Atât localnicii, cât şi străinii confirmă acest lucru prin faptul că se reîntorc în acest loc rupt parcă din poveşti. Cu o ambiţie de nedescris, proprietarul pensiunii, Anatolie Botnaru, îşi creşte „copilul turistic” din dorinţa de a arăta lumii întregi frumuseţea tradiţiilor noastre. Oaspeţi din ţări precum Austria, Rusia, Suedia, Portugalia, Israel aleg să-şi petreacă vacanţele aici, Butuceniul găduieşte evenimente naţionale şi internaţionale, iar povestea de succes a acestei pensiuni continuă.

Localizare:

Pensiunea este situată în satul Butuceni, raionul Orhei, la 47 de kilometri de Chișinău (direcţia Nord). E o localitate rustică înconjurată de stânci milenare pe malul Răutului.

Capacitate:

Sunt disponibile 20 de camere pentru cazare (circa 40 de persoane), iar restaurantul poate deservi până la 150 de persoane.

Facilităţi:

La Agropensiunea „Butuceni” îţi este asigurat confortul de care ai nevoie. Odăile sunt dotate cu baie, televizor, WC şi tradiţionalele lejănci. Gastronomia tradiţională este cea care a pus stăpânire pe bucătăria de la pensiune, iar turiştii care o gustă au doar cuvinte de laudă despre ea. Puteţi să vă răsfăţaţi la saună sau cu proceduri SPA, la piscină sau savurând clipe de linişte în drumeţii. Printre alte facilităţi se vor regăsi locul de joacă pentru copii, parcare, săli pentru evenimente, zonă de agrement, o livadă şi o fermă care e o adevărată atracţie mai ales pentru copii.

Bucătărie:

Gospodarii de aici ştiu cel mai bine cum să împlinească poftele celor mai fiţoşi gurmanzi. Ingredientele ecologice sunt crescute pe teritoriul pensiunii, iar bucatele precum zeama, sarmalele, friptura din muşchi de porc cu mămăligă, plăcintele la cuptor, tocăniţele din legume proaspete sau brânza de oi încântă papilele gustative ale fiecărui pasionat de mâncare delicioasă. Aici puteţi găsi pachetele gastronomice „Econom” şi „Eco”.

Publicul-ţintă:

Oricine este bine-venit şi aşteptat la pensiune!

Soluţii pentru a scăpa de căldură şi aglomeraţie:

La Butuceni fiecare colţ de piatră e o poveste de mii de ani, iar frumuseţea surprinsă la adormirea soarelui aduce cu sine cântecul de leagăn al Răutului. O simbioză între aer curat, natură de basm și un vin bun produs la agropensiune este refugiul pe care îl recomandăm cu încredere. Piscina este și ea o atracţie interesantă unde vă puteţi bronza și destinde. Agropensiunea „Butuceni” este locul perfect unde vacanţele se trăiesc moment cu moment.

Preţuri:

Cameră single cu mic dejun inclus și cu acces la SPA – 650 de lei.

Cameră double – 1000 de lei.

Copiii până la șase ani au acces gratuit.

Copiii de la 6 ani până la 12 ani achită 250 de lei.

Pat adiţional – 200 de lei.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+4°