VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Despre viaţă prin fotografie…
Februarie 2014, Nr. 116-117

Despre viaţă prin fotografie…

Comentează   |   Cuprins

Ex-ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor dar şi prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, Anatol Şalaru, a început să fotografieze pe când era elev şi cam tot atunci a realizat prima fotografie împreună cu colegul său de clasă, Ion Apostol.

Chiar dacă la început  prezenta un interes deosebit doar pentru aparatele de fotografiat, după doi ani de studiu al artei fotografice, totul s-a transformat într-o adevărată pasiune pentru fotografie. Sursa de inspiraţie a regăsit-o în nenumăratele sale călătorii, dar şi în competiţiile sportive la care participa şi fiul său, vicecampion la dansuri sportive. Până nu demult folosea numai aparate de film, însă de ceva timp are la îndemână şi un aparat foto digital. Chiar dacă câteva dintre  aparatele de film pe care le deţine au mai mult de şaizeci de ani, acestea sunt într-o stare perfectă de funcţionare. Anatol Şalaru consideră că majoritatea subiectelor sunt interesante, însă mai puţin macrofotografia, care necesită o pregătire şi obiective speciale, dar şi mai multă răbdare.

Mănăstirea Curchi înainte de reconstrucţie. În fotografie este părintele Avraam.Orheiul Vechi. Fata are o privire deosebită şi un caracter de lider.Grecia după apusul soarelui. Câţiva copii aruncau pietre în apă. Mi-a plăcut peisajul şi silueta fetiţei care apare pe fundalul apei.


Pe feribot în Grecia, fiica mea, Victoria-Maria, dădea mâncare pescăruşilor.Fiica mea şi prietenul Mihăiţă, care nu pot sta locului când văd un câine sau o pisică.


Portul din Barcelona. Un tânăr care dormea alături de câinele său sau poate invers, important e că aceştia aveau aceeaşi poziţie.Barcelona, oraşul vechiSus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău