VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Dan Bălan. Artistul anului 2010
Februarie 2011, Nr. 81-82

Dan Bălan. Artistul anului 2010

Comentează   |   Cuprins

31 de ani, interpret, maestru în arte

După succesul mondial al piesei „Dragostea din tei”, urmat de intempestiva dispariţie a formaţiei „O-Zone”, părea că „visul moldovenesc” şi cel care l-a întrupat - Dan Bălan – vor apune ireversibil, umplând zona gri a anonimatului.

A urmat un proiect crazy, cu un Dan Bălan dornic să unească „visul moldovenesc” cu cel american. Un artist de la Chişinău a ajuns să creeze muzică şi să filmeze clipuri pentru prima dată peste ocean, cu creatori şi actori americani, în studiouri americane. Rihanna însăşi îi cere piesa „Dragostea din tei”, pentru a-i da o nouă respiraţie.

Era începutul unei relansări spectaculoase, plină de surprize şi revelaţii nebănuite. După Dan Bălan, băiatul romantic din „O-zone” şi Dan Bălan, nebunaticul din „Crazy Loop” a venit momentul să-l descoperim pe Dan Bălan bărbatul. Şi aici ne aştepta o bombă, mai exact o „Chica Bomb”, în care l-am regăsit schimbat, provocator, plin de seducţie. Cine credea că în materie de clip incendiar se mai poate spune ceva? El a demonstrat că se poate, clipul în cauză continuă să scoată din minţi milioane de bărbaţi de pe planetă. Şi dacă ameţitoarea „Chica” vi s-a părut culmea voluptăţii, a trebuit să vină şi „Justify sex”, care să vă dea lovitura de graţie.

Dar nu vă grăbiţi să-l cantonaţi în categoria artiştilor ahtiaţi de sex, pentru că mai puternic decât orice în Dan Bălan este filonul romantic, este coarda lui cea mai autentică şi iată-l compunând tulburătoarea „Лепестками слез”, pe care o interpretează în duet cu frumoasa Vera Brejneva.

Dan Bălan ne spune prin tot ce face că doreşte să aparţină familiei de spirite al cărei strălucit model a fost Michael Jakson, cel care şi-a propus de fiecare dată să se reinventeze, să uimească, să experimenteze.

Şi dacă unii îi reproşează ceva, de pildă, un controversat episod întâmplat de Hramul oraşului pe scena PMAN, fiţi pe pace. Dan va şti să se revanşeze. Prea serioasă şi gravă este misiunea pe care şi-a asumat-o, ca să se oprească din drumul său.

Pregătiţi-vă, căci în momentele acestea într-un studio ori un hotel din America ori din Europa se coace următorul hit, acolo se naşte un nou Dan Bălan. Cum a votat internetul (www.vipmagazin.md)

Dan Bălan - 45,3%
Olia Tira - 23,1%
Geta Burlacu - 20,1%
Adrian Ursu - 11,5%

Proiect de
Sergiu Gavriliţă.
Coordonator:
Simion Ciochină, Irina Tribusean
Text: Constantin Cheianu. Marcel Toma. Rodica Trofimov
Foto: www.fotoroom.md, Vadim Jantâc

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Este un om talentat.Sunt fanul lui .Este bravo!
Dana   -  
19 Ianuarie 2011, 06:29
Sus ↑
da, e talentat, dar si infumurat al naibii.
BR   -  
20 Ianuarie 2011, 16:49
Sus ↑
Danutz, esti superb..bravo vip magazin
catalina   -  
20 Ianuarie 2011, 18:03
Sus ↑
Dan Balan e superrrrrr!!!!!!
Aliona   -  
23 Ianuarie 2011, 00:02
Sus ↑
esti tare super!!!
silvika   -  
05 Februarie 2011, 12:05
Sus ↑
E foarte bravo!!!!Despre ceea ce a fost la ziua orasului... e o nimica toata, in orice caz a reusit sa ne distreze mai mult decit ceilalti, care au fost pe scena !!!SUCCES MAI DEPARTE!
Ala Dragan   -  
07 Martie 2011, 20:16
Sus ↑
da da da este un compozitor producator si interpret de nota 10
vadim   -  
31 Octombrie 2011, 08:30
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău