VIP Magazin
25 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Cristina Platon și Garry Cozma
Septembrie 2015, Nr. 134

Cristina Platon și Garry Cozma

Comentează   |   Cuprins

Cristina Platon (actriță) și Garry Cozma (iluzionist)

Împreună de patru luni

Destinele Cristinei și al lui Garry seamănă uimitor de mult, poate de aceea a fost nevoie să treacă prin mai multe încercări din prima zi când s-au văzut, până astăzi, când pot admira răsăriturile de soare din același geam. Ei știu cum este relația dintre un magician și o actriță, s-au obișnuit să fie peste tot împreună și nu au nevoie de cuvinte când sunt în doi. După ce au trecut ambii prin câte un divorț, a apărut un nou început.

Astăzi viața lor este un teatru, ea l-a învățat să se trezească dimineața devreme, iar el o ajută în toate, și atât cât sunt alături unul de celălalt, măștile lor sunt agățate în cui, păstrate pentru ceilalți. Deși sunt împreună de patru luni, pot afirma cu certitudine că formează o familie, alături de Eva, fiica Cristinei, care și ea l-a îndrăgit pe Garry și-l dezmiardă „Cuzea”.

„El m-a luat ca pe o pasăre care nu știa unde să zboare și m-a prins, dar nu într-o colivie, ci într-un sentiment extraordinar. El e jumătatea mea, și toată lumea îmi spunea întotdeauna că aveam nevoie de un bărbat ca Garry”.

Sunt prinși într-o sumedenie de planuri și activități, așa că nu au când să fie mâncați de rutină. Despre planurile lor pot vorbi la nesfârșit și chiar faptul că și-au luat recent un toaster îi bucură, pentru că e ceva cumpărat împreună, chiar dacă nu e ceva foarte scump și semnificativ, sau că au adăugat un magnet pe frigider sau au schimbat mobila. Chiar și în plan profesional, au ajuns la un consens: Garry va participa într-un spectacol la teatrul unde activează Cristina, iar ea, la rândul ei, îl ajută la trucurile sale noi.

Tot ce pot spune azi despre nuntă e că nu planifică o nuntă mare, ci doar cu cei mai apropiați oameni, care se vor bucura împreună cu ei de fericirea lor.

 

Cristina Platon, 29 de ani, Actriță

1. Locul nașterii:  Chișinău

4. Zodie: Pești

5. Hobby: Muzica, gătitul, colecționez Snow ball-uri

6. Mâncare: Steak

7. Culoare:  Negru, mov, blue marin

8. Flori: Florile de camera si cele primăvăratice

9. Locul unde aș vrea să locuiesc: Moldova

10. Marca preferată de mașini: Mercedes 

Garry Cozma, 27 de ani, Iluzionist

1. Locul nașterii:  Dondușeni

2. Zodie: Taur

3. Hobby: Cititul, gătitul, muzica

6. Mâncare: Mâncarea tradițională

7. Culoare: Albastru, galben, roșu

8. Flori: Florile de cameră

9. Locul unde aș vrea să locuiesc:  Oriunde alături de Cristina

10. Marca preferată de mașini:  Chrysler

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău