VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cristina Moldovanu: „Cel mai important este ca demonii mei și demonii lui să aibă aceleași interese”
Iulie 2015, Nr. 132-133

Cristina Moldovanu: „Cel mai important este ca demonii mei și demonii lui să aibă aceleași interese”

Comentează   |   Cuprins

Din pietul câmpiilor verzi sufla un vânt nepăsător. Draperiile fremătau încet de parcă o balerină ar încerca să pirueteze pe o lamă de cuţit. Candelabrele din hotel păreau că imită luminile metropolelor americane. O tânără femeie încerca să reziste unui asediu provocat de beatitudinea ei copleșitoare. Nu, nu trăim orgolioasele clipe ale lui Menelau și Agamemnon, nu-i vedem nicăieri nici pe Elena sau pe Paris, nu e un început din Odiseea lui Homer, iar câmpiile nu-s cele din Asia Mică. Este o zi prea blândă pentru a deplânge povestea tristă a căderii Troiei. Noi ne vom hrăni din tabloul altui asediu, unul cu bliţuri, nu cu suliţe, în zilele noastre, la o margine de Chișinău, într-o zi toridă încât nu-ţi rămâne decât să te dezgolești. Orbitor de senzuală, cu zâmbetul ce prevestește gustul mierii din Corint, Cristina Moldovanu ne otrăvește din nou.

Ce nu știe lumea despre Cristina Moldovanu?

Mulţi nu știu că sunt pasionată de curentele spirituale ezoterice și că tare îmi doresc să ajung în Tibet. Îmi place astrologia, zilnic citesc despre fazele lunii și sunt foarte atentă la tot ce visez. Sunt omul care crede că lumea poate deveni mai bună doar dacă fiecare dintre noi va reuși să își depășească propriul ego și va începe să iubească tot ce îl înconjoară. Lumea nu mai știe că îmi place să cânt, iar undeva, în adâncul meu, sunt o „cântăreaţă nerealizată”.

De fapt, doream să te întreb dacă e adevărat că în această primăvară ai fost cerută în căsătorie? Iată despre asta lumea tot nu știe.

Da, este adevărat. S-a întâmplat mai exact în luna ianuarie, când am împlinit un an de relaţie. Eram plecaţi într-o vacanţă în Dubai, la nunta unor prieteni. A fost un moment intim pe care nu o să-l uit niciodată. S-a întâmplat așa cum am visat eu – dimineaţa și doar noi doi. Nu îmi plac cererile în căsătorie publice și m-am bucurat nespus de mult că a fost anume așa.

Și cum a avut loc acest moment?

Eram la o terasă și făceam niște poze, apoi de mine s-a apropiat Alexandru și mi-a spus să nu mă mișc. Iniţial m-am speriat, credeam că am vreo șopârlă pe mine. Dar când m-a îndemnat să mă întorc, l-am găsit în genunchi și cu inelul în mână. Apoi a urmat un „DA” cu lacrimi de bucurie.

Când jucaţi nunta? Când veţi lăsa și niște semnături ca soţ și soţie la biroul Stării Civile?

Vă dezvălui un secret. Noi deja suntem soţ și soţie în faţa legii. Cununia civilă a avut loc în luna martie. Au știut doar cei mai apropiaţi oameni. Nunta, însă, va avea loc în luna septembrie, iar pregătirile sunt în toi.

Cum te vezi soţie?

E un lucru care nu m-a speriat, pentru că eu deja mă simţeam pregătită pentru acest pas. Și acest lucru probabil se datorează soţului.

Ce înseamnă pentru tine starea de bine?

Starea mea de bine e atunci când pot să mă detașez de toate gândurile, emoţiile și fricile. Starea de bine e atunci când am persoana iubită alături și pur și simplu savurez fiecare clipă. E atunci când îţi știi familia sănătoasă și împlinită, când trăiești aici și acum, fără grija viitorului sau a trecutului.

Să fii femeie înseamnă să exprimi senzualitate și feminitate prin fiecare părticică a corpului tău?

O femeie niciodată nu trebuie să facă ceva intenţionat sau forţat. Feminitatea și senzualitatea nu o poţi inventa sau produce, sau le ai, sau nu le ai deloc. Dar dacă le ai, atunci, da, poţi să emani farmec prin fiecare moleculă a corpului tău.

Cum te relaxezi atunci când te afli într-o perioadă agitată?

Merg la sala de forţă. Cineva spunea că sala de forţă înlocuiește o sută de psihologi. Și eu cred că e adevărată această afirmaţie. Fiecare dintre noi, într-o perioadă tulburătoare, adună în sine frustrare, stres și energie negativă. Antrenamentele sunt, pentru mine, un soi de meditaţie. Atunci chiar nu mă pot gândi la 3528563.jpg nimic decât la ceea ce fac în acea clipă. Mai am și alte metode de relaxare. Un pahar de rozé savurat la terasă, când apune soarele, de asemenea îmi provoacă o stare de relaxare și detașare totală.

Care este scopul vieţii tale și în ce împrejurări l-ai descoperit?

Oare ce scop mai important poate fi decât acela de a fi fericit?! Indiferent ce ai face, oriunde te-ai afla și oricine ai fi. Atât timp cât ești fericit, nimic nu mai contează. Dar, ca să fiu mai explicită, scopul meu este să am o familie împlinită, fericită, iubitoare, să am copii sănătoși și înţelepţi. Eu și familia mea să fim un tot întreg.

Cum ai grijă de corpul tău? Ne poţi da detalii despre cum te alimentezi, despre exerciţiile fizice, despre metodele prin care îţi păstrezi silueta și despre modul în care îţi relaxezi și odihnești trupul?

Merg la sala de forţă de trei ori pe săptămână, uneori chiar și de patru ori. De cele mai multe ori, fac exerciţii cu greutăţi și cardio. În ce privește alimentaţia, încerc să mănânc corect și să nu fac excese. Cert e că nu pot renunţa la dulciuri. Am și eu micile mele păcate. În rest, întrebuinţez în alimentaţie multe seminţe, alune, fructe și uleiuri naturale. Dacă ar fi să numesc un fruct minune, din punctul meu de vedere, atunci acesta ar fi avocado.

Ce înseamnă, în opinia ta, a fi bărbat?

A fi bărbat înseamnă să ai curaj. Nu în zadar, chiar și unei femei, într-o anumită situaţie, îi poţi spune „fii bărbat (ă)”. A fi bărbat înseamnă să ai curaj pentru a lupta pentru ceea ce îţi dorești până la capăt. Să ai curaj să poţi iubi o femeie toată viaţa. Să ai curaj să spui mereu adevărul. Să ai curaj să devii tată și să îţi asumi responsabilităţile. Să ai curaj să îţi aperi familia în faţa oricui. Să ai curaj să spui nu în faţa provocărilor și ispitelor. A fi bărbat înseamnă să fii puternic, și nu mă refer la mușchi în acest caz.

Crezi că un bărbat merită a doua șansă? I-ai putea ierta o aventură bărbatului de lângă tine?

Am un principiu de care mă conduc în această viaţă – dacă un lucru se întâmplă o singură dată, există probabilitatea că acesta nu se va mai întâmpla nicicând, dar dacă un lucru se întâmplă de două sau trei ori, fii sigur că se va întâmpla mereu. Atât.

Intimitate, sex, amor, dragoste – o arie care îi interesează, dar și îi sperie uneori pe mulţi oameni. Cât de important este pentru tine acest aspect și cum crezi că ar trebui abordat, manifestat în general?

Consider că este importantă intimitatea fizică dintre doi oameni care se iubesc, pentru că astfel se face un schimb de energii între aceste două persoane, care, în fond, îi leagă și mai mult. A face amor din dragoste este ceva dumnezeiesc după părerea mea. A face sex din pură poftă carnală (ce nu are nimic în comun cu dragostea) este ceva la limita de jos. Înseamnă că trebuie să mai lucrezi asupra dezvoltării tale spirituale.

Care e definiţia femeii în societatea din zilele noastre?

Primul gând care mi-a venit în minte acum este că, în zilele noastre, femeia este ca un căluţ de tracţiune! Nu am de gând să îmi neg gândul și să încerc să formulez o altă definiţie. Și știţi de ce? Pentru că femeia din zilele noastre are o groază de roluri: soţie, mamă, copil, gospodină, angajat, șef, prieten și lista poate continua. Face și drege, le reușeste pe toate. Important este ca în toată învălmășeala asta de roluri, femeia să nu uite în primul rând că este femeie.

Ești de acord că o femeie senzuală este, în primul rând, o femeie care se iubește pe ea însăși?

Da. Nu te poate iubi nimeni, dacă nu te iubești tu pe tine însăţi. Nu te poate dori nimeni, dacă tu nu îţi permiţi să fii senzuală. Lumea mereu își pune prea multe limite sieși, temându-se de ce vor zice ceilalţi, ce vor crede și alte prostii din această categorie distrugătoare. Cel mai important este ca întotdeauna să fii în armonie cu tine însăţi.

Când și unde își poate permite o femeie să fie obscenă, perversă, nebună?

Acasă, în pat cu soţul, își poate permite orice.

Crezi în legenda conform căreia băieţii buni sunt atrași de fetele rele și viceversa?

Nu cred. Cunosc o altă legendă: că fiecare băiat își dorește o fată bună, care să fie rea doar cu el, și fiecare fată își dorește un băiat rău (a se citi „bad boy” în sens figurat), care să fie bun doar cu ea. În fond, știţi piesa aceea: „Și îngerii au demonii lor…”? Cel mai important este ca demonii mei și demonii lui să aibă aceleași interese.

Îţi plac aventurile excentrice? Sexul în public este o idee bună?

Îmi plac aventurile în doi, fie acestea excentrice sau nu. Consider că doi oameni care se iubesc pot să facă orice își doresc ei, atât timp cât nu încalcă liniștea și drepturile altor oameni.

Mărimea contează?

Desigur. Mărimea este foarte-foarte importantă. Eu vorbesc de mărimea inimii.

Ai fost vreodată atrasă de vreo femeie?

Trebuie să recunosc că da. Dintotdeauna am fost atrasă de femeile frumoase, deștepte și talentate. Aș putea să petrec chiar o noapte întreagă cu o asemenea femeie, vorbind cu ea despre suflet, dragoste și viaţă.

În ce circumstanţe ai accepta să pozezi goală în totalitate pentru vreo revistă?

Nu aș accepta niciodată să pozez goală în totalitate pentru vreo revistă. Cum aș argumenta peste ani acest lucru în faţa copiilor mei? Că mi-am dorit atenţie? Că am râvnit să fiu populară? Că acest lucru m-a făcut mai deșteaptă sau mai împlinită? Nu. Cert este că nudul în artă îl admir, dar asta este deja cu totul altă poveste.

Care parte a corpului unui bărbat îţi place cel mai mult?

Mâinile. Pentru că atunci când te îmbrăţișează cu dragoste, îţi oferă cel mai frumos feeling care poate exista.

Unde și când ai avut cea mai memorabilă noapte de dragoste?

Pentru mine, toate nopţile de dragoste cu persoana iubită sunt memorabile. 3515916.jpg

 

Text: Alexandru Bordian. Foto: SALT. Locație: Hotelul Maxim Pasha
Vestimentație: Lana Furs, Intimo, garderoba personală
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău