VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Colectia VIP magazin 2007
Aprilie 2007, Nr. 36

Colectia VIP magazin 2007

Comentează   |   Cuprins

Lenuţa Volcovschi
director administrativ
dezarmantă. Când comunici cu ea, scapi armurile. Administraţia multor cancelarii ar putea împrumuta de la ea. Nu banii, fireşte, ci calmul.

Rodica Trofimov
redactor-şef adjunct
Enigmatică. Ştiţi că a dezlegat tainele multor VIP-uri? Nici Palatul de la Cotroceni n-a rezistat. Cunoaşte nişte coduri speciale…

Nicolae Piscun
designer
microchirurgul. Corectează cutele şi ridurile, rotunjeşte sânii, aplică estetic titlurile. Nici nu simţi când te face să te simţi mai bine.

Irina Tribusean
redactor
salvatoarea. Când o idee se îneacă din lipsă de resurse, Irina se aruncă şi în apă clocotită ca să salveze situaţia. Şi iese mereu la mal cu succes.

Sergiu Gavriliţă
redactor-şef
Istoricul. În concepţia lui, orice pagină scrisă azi poate deveni mâine istorie. De aceea totul trebuie conceput perfect. Istoria nu rabdă.

Rodica Ciorănică
director general
Cuceritoare. Nu vă gândiţi doar la inimi, cucereşte idei şi proiecte. Face mai multe lucruri odată, dar revista iese una şi bună.

Eugenia Buzu
manager marketing
promiţătoare. Promite oamenilor de afaceri spaţiu publicitar şi chiar li-l oferă. Desigur, după un schimb de… idei, căci publicitatea bună cu idei tari se face.

Marcel Toma
redactor
robotul. Numai un robot poate lucra cu sânge rece printre VIP-uri şi autoare de VIP. Uneori  merge pe o noapte la o pârtie de ski, tot cu vedetele, căci şi roboţii se înfierbântă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău