VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cinci sub semnul PRO - Lorena Bogza
Septembrie 2011, Nr. 89

Cinci sub semnul PRO - Lorena Bogza

Comentează   |   Cuprins

Dincolo de elementul festiv al serbării celor 12 ani de PRO TV la Chişinău, printre cupe cu şampanie şi felicitări de la toată lumea, cele cinci vedete PRO care ne pun pe tavă acest produs media calitativ au fost luate la întrebări ca să ne împărtăşească trăirile şi sentimentele lor.

Să ne spună cum au trecut şi ce reprezintă pentru ele aceşti 12 ani, ce cred despre viaţa şi munca lor şi despre cei cărora ea este adresată – telespectatorii. Să ne explice cum au fost în stare să creeze şi să educe o generaţie – „Generaţia PRO”. Să ne spună, inclusiv, cum este să gândeşti liber şi să ne înveţe şi pe noi s-o facem.

Lorena Bogza
Editor, prezentator al emisiunii „În PROfunzime”, PRO TV Chişinău


>> Am de facut o grămadă de lucruri şi pe toate vreau să le fac cu dragoste şi cu pasiune. Fiecare dintre noi ia cu el doar ceea ce este sau, mai exact, faptele sale. Nimic nu este mai preţios decât familia şi prietenii, iar regretul meu este că nu mă aflu cu ei atât timp cât mi-aş dori.

>> Ştiu că e o utopie, dar mi-aş dori să ajung ziua în care să redactez un jurnal din ştiri pozitive - despre cât de bine trăim, despre cât de fericiţi sunt copiii noştri, despre bătrâni fără griji şi despre cât de mult ne iubim şi ne ajutăm unii pe alţii. Astfel de ştiri pot avea priză la public, sunt convinsă, în cazul în care nu am avea atâtea nevoi pe cap...

>> Ca să fii cel mai bun, trebuie să te cunoşti şi să încerci să te autodepăşeşti, să fii onest, atent la problemele celor din jur şi să faci cu suflet ceea ce faci. Să iubeşti fără a aştepta ceva în schimb şi să ştii să ierţi.

>> Fac ceea ce fac pentru cei care au nevoie de asta, telespectatorii PRO TV, cărora vreau să le aducem adevărul în casă. Vreau ca ei să ştie cu adevărat ce se întâmplă în jurul lor, ca subiectele tabu să ajungă în casele lor, vreau să fie informaţi corect, iar PRO TV este televiziunea care informează corect.

Chestionar
Studii: Filologie
Starea civilă: Necăsătorită
De cât timp la PRO: 15 ani (din 1996)
Perioada de acomodare: Nu a avut nevoie
Mărimea purtată la pantofi: 35 (36)
Culoarea ochilor: Căprui
Marca automobilului din dotare: „Citroen C3”

(Text: Marcel Toma. Foto: www.fotoroom.md).

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău