VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cinci sub semnul PRO - Cristina Gheiceanu
Septembrie 2011, Nr. 89

Cinci sub semnul PRO - Cristina Gheiceanu

Comentează   |   Cuprins

Cristina Gheiceanu
Reporter-prezentator, PRO TV Chişinău

>> Mi-am propus să trăiesc viaţa în aşa fel încât, atunci când voi privi înapoi, să zâmbesc, iar atunci când voi privi în viitor, să o fac cu încredere. Ador provocările, de asta nici nu îmi planific viitorul. De un lucru sunt sigură: că el are o legătură foarte strânsă cu PRO TV-ul. Am marele noroc că, datorită acestui serviciu, învăţ în fiecare zi lucruri noi.

>> Nu ştiu dacă există o reţetă sigură pentru liderism, dar cred că sunt nişte elemente necesare care îţi garantează întâietatea: profesionalismul, devotamentul, încrederea în propria persoană. Desigur, ajută mult să-ţi stabileşti o sumă de priorităţi pe care să le bifezi pe rând, cu perseverenţă şi răbdare.

>> Formula succesului ar consta dintr-o familie reuşită şi frumoasă, o carieră solidă şi independentă financiar, tradusă în siguranţa zilei de mâine.

>> „Generaţia PRO” este fiecare persoană care a pus o cărămidă, cei care construiesc PRO TV-ul şi îl fac puternic şi durabil în timp.

>> Am aşteptări foarte mari de la Republica Moldova, o văd ca pe o ţară frumoasă – pentru asta lucrăm cu toţii. Mai vreau o Moldovă care să ţină oamenii acasă.

Chestionar
Studii: Licenţiată în Economie, Facultatea Relaţii Economice Internaţionale, Titlul de master în Economie, Facultatea Turism şi Servicii Hoteliere (ASEM)
Starea civilă: Necăsătorită
De cât timp la PRO: patru luni
Perioada de acomodare: Aproximativ o lună
Mărimea purtată la pantofi: 37
Culoarea ochilor: Verzi
Marca automobilului din dotare: E pe drum

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău