VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Centrul Educaţional QUO VADIS
Noiembrie 2015, Nr. 136

Centrul Educaţional QUO VADIS

Comentează   |   Cuprins

Cu o experienţă de peste 12 ani, Centrul Educaţional QUO VADIS este, în momentul de faţă, cel mai important prestator de cursuri de limbi străine și programe de dezvoltare personală pentru copii de la doi ani din municipiul Chișinău, oferind cursuri profesioniste şi pentru adulţi sau companii. Misiunea principală a centrului este furnizarea unui pachet educaţional integru, conceput simplu și care să corespundă standardelor internaţionale.

Venind la QUO VADIS, descoperi o ambianţă caldă, abordare personală şi o echipă de profesionişti. Şi pentru că aici ai parte de asistenţă pas cu pas, progresul în învăţarea unei limbi străine este resimţit din prima zi. La QUO VADIS lecţiile nu au la temelie gramatică sau teste, ci conversaţii din viaţa cotidiană, fapt ce garantează eficienţa cursului pentru o comunicare fluidă. Învăţarea devine pentru copii o experienţă plăcută cu alură de joacă, pentru că la QUO VADIS ei învaţă interactiv, limba studiată fiind ascultată, văzută, vorbită, cântată, jucată în funcţie de rol. Maturii sunt ancoraţi direct în mediul propice comunicării în limba studiată, dezvoltându-şi abil capacităţile lingvistice.

Doina Crigan

Director „Quo Vadis”

Limbile străine sunt folosite în toate domeniile, ele aduc oamenii aproape şi leagă continente, leagă ţări, leagă culturi şi civilizaţii. Fără cunoaşterea şi folosirea limbilor străine, nu ar mai fi existat alianţe politice, mişcări diplomatice sau relaţii internaţionale. Limbile străine reprezintă paşaportul tău către ceilalţi oameni.

 

Geta Burlacu

Interpretă, studentă „Quo Vadis”

Pentru un interpret, cunoaşterea limbilor străine este o necesitate vitală, altfel te simţi la propriu cu mâinile legate. Mai mult, în contextul modernizării şi globalizării, viaţa de zi cu zi impune deja necesitatea cunoaşterii limbilor de uz internaţional. În prezent, îmi aprofundez cunoştinţele de limbă engleză la QUO VADIS. De ce i-am ales pe ei? Pentru că sunt foarte buni, pentru că îmi oferă siguranţa că nu pierd timp şi că primesc un bagaj solid de cunoştinţe, pentru că la ei am parte de confort emoţional şi asta contează foarte mult. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău