VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Cele mai râvnite mirese-2
Mai 2010, Nr. 73

Cele mai râvnite mirese-2

Comentează   |   Cuprins

Acum un an vă prezentam nouă frumuseţi libere şi independente, inteligente şi gospodine, numai bune de măritat. Între timp, au mai crescut şi alte tinere domnişoare, şi-au demonstrat talentele şi calităţile, astfel încât am decis să continuăm proiectul şi să prezentăm a doua „serie” de mirese. Asta în caz că burlacii moldoveni (şi, de ce nu, şi cei de pe alte meleaguri) s-au rătăcit între atâtea fete frumoase şi nu ştiu pe cine să aleagă. Conform tradiţiei, ne-am asumat, mai în glumă, mai în serios, rolul de peţitori şi le-am găsit şi potenţiali miri. Aşa, pentru orice eventualitate.

Oxana Iuteş

Ne-am obişnuit s-o vedem pe Oxana în fiecare seară, prezentând ştirile la PRO TV, iar când nu am mai văzut-o câteva seri la rând, ne-am speriat că a „migrat” spre alt post TV. Nu putea fi adevărat, pentru că Oxana este o fire foarte fidelă – şi-a schimbat doar programul un pic, nicidecum postul sau admiratorii! Rochia pe care a îmbrăcat-o pentru această şedinţă foto i-a plăcut foarte mult, dar ne-a mărturisit că la nunta ei va purta o rochie foarte simplă, poate chiar una scurtă, în care să se simtă foarte comod şi să se poată mişca liber. Nunta propriu-zisă va fi o petrecere nu prea mare, cu câteva tradiţii naţionale. Deocamdată, Oxana nu ştie sigur unde va avea loc evenimentul, dar ne promite că se va întâmpla neapărat, la momentul potrivit şi cu persoana potrivită, care, de altfel, poate fi şi fără „cal alb” - are ea unul micuţ, de culoare maro, care îi poate duce pe ambii!

„VIP magazin” recomandă
Veaceslav Sambriş


Simpatica prezentatoare a ştirilor din week-end de la PRO TV Chişinău nu are în cap doar TV şi fotbal – e pasionată şi de tot ce ţine de imperiul frumosului. De teatru, în special, chiar dacă la noi el are o arie destul de restrânsă faţă de alte meleaguri. Iar din această arie restrânsă răsare chipeş „Chiriţoiul” principal al Moldovei, actorul de la „Eugene Ionesco”. Poate, după „peţitul” nostru apare şi un „spectacol” între cei doi, în două acte şi fără nici o pauză.

Tatiana Cergă

Deşi mai cântă uneori cu Serge în formatul „Studio One”, Tatiana lucrează acum mai mult pe cont propriu. Şi-a luat şi un nume nou – Ivana, care vine de la numele tatălui ei. Niciodată nu s-a visat mireasă şi nu e sigură că se va mărita vreodată, dar ne-a mărturisit, după şedinţa foto, că rochia i-a plăcut foarte mult, aşa că s-ar putea răzgândi în privinţa nunţii. În acest caz, aceasta va avea loc pe malul mării Egee sau Mediterane, într-un loc foarte verde, cu multe flori şi mulţi oameni fericiţi – o sărbătoare a iubirii, fără notari şi avocaţi. Mirele trebuie să fie un bărbat puternic, cu o carismă irezistibilă, care ştie să iubească viaţa şi femeia de lângă el. La nunţile de la noi i se pare foarte trist faptul că miresele şi mamele plâng. „Dacă e atât de bine şi frumos să te măriţi şi să fii măritată, nu înţeleg de ce plânge toată lumea”, zice Tatiana.

„VIP magazin” recomandă
Radu Vâlcan


Dacă tot Tania stă mai mult la Bucureşti, ne-am gândit să-i găsim pe cineva „de prin vecini” şi am intuit că i-ar sta bine cu prezentatorul „Poveştirilor” de pe „Acasă TV”. Cel puţin, romantismul şi ţinuta sa misterioasă condimentată cu bărbăţie şi demnitate, i-ar cădea domnişoarei Cergă tocmai la ţanc la cum o ştim noi – cu „capul în nori” în sensul frumos al expresiei. Rămâne de văzut dacă Radu urmăreşte şi presa din Basarabia, altfel cum va afla de recomandarea noastră?

Albina Platonov

Am cunoscut-o pe Albina în momentul în care prezenta ştirile la un post muzical, încă elevă fiind. Astăzi este partenera de platou a lui Dan Negru la concertele săptămânale de la „Fabrica de Staruri 2” şi coprezentatoarea emisiunii „Jdi menea”. Drăguţă şi întotdeauna bine dispusă, Albina zâmbeşte larg tuturor, ascultă ce au de spus cei din jurul ei, dar face aşa cum ştie ea. Pentru că ştie ce vrea de la viaţă şi este genul de femeie puternică şi încăpăţânată (în sensul bun al cuvântului) care nu se lasă până nu obţine ce-i trebuie. Nu se grăbeşte la măritat, dar ştie deja că nunta o va face undeva în afară, pe malul mării, iar invitaţi vor fi doar oamenii cei mai dragi. Prinţul ei de pe cal alb trebuie să fie numaidecât înalt, asta, desigur, pe lângă multe alte calităţi pe care şi le doreşte orice femeie la bărbatul de lângă ea.

„VIP magazin” recomandă
Dan Bălan


Se cunosc de când era ea mică, încă din era „De la 5 la 10” sau „Tanti Ludmila Show” – ea făcea primii paşi pe scenă, el era producătorul deja afirmat – aşa că nu sunt la prima experienţă… în comunicare şi ajung ei la un numitor comun şi în viaţa de familie. Mai ales că ea acum nu mai e mică… Iar cu Tanti Ludmila, potenţiala soacră, s-ar înţelege de minune, ambele  fiind născute sub semnul aceleiaşi zodii. Şi apoi, a crescut-o Tanti Ludmila de mică, ce mai!

Cristy Rouge

Mulţi s-au întrebat cine este Cristy Rouge, dar când au auzit-o cântând şi s-au convins că face bine ceea ce face, întrebările au dispărut. Acum Cristina lucrează la un nou single. Între timp reuşeşte să-şi facă şi teza de licenţă. Oricât de incredibil ar suna, Cristina susţine că nu s-a prea gândit până acum la ce fel de nuntă ar vrea să aibă. Deşi nu e prima oară când îmbracă o rochie de mireasă – s-a mai întâmplat şi pentru alte şedinţe foto. Important este ca mirele să fie destoinic, inteligent, educat, iar restul se va aranja. „Din păcate, foarte puţini din tinerii cu care fac cunoştinţă ştiu ce înseamnă bunele maniere şi cum trebuie să te comporţi cu o domnişoară”, spune Cristina. Atenţie, băieţi, la moment Cristina nu are un iubit, aşa că aveţi şansa să-i demonstraţi că mai sunt băieţi de treabă în Moldova!

„VIP magazin” recomandă
Cătălin Josan


În cazul celor doi, voce la voce trage dacă e să parafrazăm cunoscuta zicală. O voce bună la una la fel de bună, cei doi fiind recunoscuţi pentru iscusinţa de a cânta anume live. Drept că, Cristinica noastră trebuie să dea serios din coate în contextul „colaborării” celor doi pentru că arătosul megastar are parte de destulă atenţie a publicului feminin de peste Prut. Dacă, totuşi, Cristy îşi pune în valoare tot potenţialul şi caracterul pe care îl ştim, n-ar fi deloc o „mission impossible” pentru ea.

Text: Irina Tribusean, Marcel Toma.
Foto: Florin Tăbârţă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

toate rochiile sunt superbe la fel si miresele.............pupici multi........
Doinita   -  
07 Iunie 2010, 12:04
Sus ↑
super tare
IULIA   -  
15 Iunie 2010, 09:56
Sus ↑
sunt superbe
ika   -  
17 Iunie 2010, 01:37
Sus ↑
ROCHIILE SUNT FENOMENAL DE FRUMOASE CA SHI MIRESELE!
MARTA   -  
19 Iunie 2010, 16:56
Sus ↑
Ma uit la Albina si ma intreb: "E reala? e naturala?"...e superba.Dupa mine e cea mai frumoasa blonda din Md. D-zeu kiar ia dat de toate! Uoff,cine o aea de nevasta,tare norocos o mai fi.Sper sa nu fie vreun bogatas cu 20 de ani mai mare ca ea,cu chelie s burta :))
Ina   -  
20 Iunie 2010, 15:41
Sus ↑
SINT NEMAIPOMENITE ROCHIILE SI MIRESELE LA FEL!!!!
pupsic   -  
22 Iunie 2010, 12:24
Sus ↑
Miresele sint minunate...nu am cuvinte...mai ales OXANA si ALBINA sunt cele mai frumoase si cele mai tari prezantatoare...bv fetelor...pupici dulci...
Karolincik   -  
26 Iunie 2010, 19:33
Sus ↑
Toate sunt foarte frumoase, ca doar mirese urite n-am vazut nicaieri si nici n-am auzit vreodata. dar...

cea mai naturala, simpla, angelica si misterioasa e Tanea Cerga.
Marena   -  
27 Iunie 2010, 20:45
Sus ↑
Ce fericire poate avea o femeie în veata decît sa fie mireasa!Toate miresele sunt super frumoase mai ales Albina!
Veronica   -  
11 Iulie 2010, 21:09
Sus ↑
...dar voi nu postati toate mesajele scrise aici??? imi pare rau!!!!!
si eu care credeam ca sunteri o revista moderna...
ma-ti cam dezamagit...ca doar nu trebuie sa scriem toti aici numai cuvinte de lauda cum, de fapt, sunt toate articolele voastre.
uneori , sincer, ti se cam face greata ,citindu-le. mai bagati si voi cate un pic de adevar pe ici colo ca deveniti cam plictisitori...
sincer   -  
06 Septembrie 2010, 21:11
Sus ↑
..imi poate spune cineva, cui ii apartine piesa din videoclipul cu mirese......
Iana   -  
14 Ianuarie 2011, 13:02
Sus ↑
Doamne ce frumoasa e Albina....ma uit la ea si nu mi vine sa cred....oare cu cine se va marita??? ea de parca ar fi o regina....la noi chiar nu sint fete atit de frumoase destepte si deosebite...va dati seama ce norocos vafi barbatul ei......
ADRIAN   -  
30 Martie 2011, 21:18
Sus ↑
mmm frumoase mirese .. bravo !!
anonn   -  
18 Aprilie 2011, 11:15
Sus ↑
sal,,ati putea sa-mi spunetzi va rog de unde as putea gasi rokia in kare a pozat Albina Platanov,,,ms mult
iuliana   -  
22 Februarie 2013, 16:51
Sus ↑





* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău