VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Carla’s Dreams. Descoperirea anului 2012
 Descarcă
Decembrie 2012, Nr. 103

Carla’s Dreams. Descoperirea anului 2012

Comentează   |   Cuprins

Proiect muzical

Mituri, Vise şi Mistere
Nimeni nu ştie cine este sau cine sunt, dacă e unul sau mai mulţi, cum arată, cum se scrie în buletin şi de unde vine - misticism total. E real, e un mister?... Deloc întâmplătoare şi taina care dăinuieşte asupra proiectului, clar lucru că este pasionat, dacă nu copleşit de lumea care nu se vede, de tot ce înseamnă mistic, ascuns şi interpretabil. Stă la baza proiectului muzical care a „explodat” în 2012 - „Băieţii de sub glugă”, în scurt timp după lansare s-au ales cu mii de fani şi aproape două milioane de vizualizări pe YouTube, fără ca să se cunoască informaţia concretă despre câte persoane sunt în componenţa CSD şi care le sunt numele.

Ce cuvinte i-ai spune la plecare anului 2012? A fost cuminte? Pe unde ţi-a dat bătăi de cap?
a. Pa!
b. Ca orice copil... şi da, şi nu ;)
c. +39 vara. Uff...

Au fost realizările concrete, ce lucruri ţi-au reuşit? Nota şi aprecierea pe care ţi-ai oferi-o pentru reuşitele de pe durata acestui an. Ce a rămas de făcut şi pe la anu’?
a. Am reuşit să creăm şi să menţinem un proiect muzical prin care să ne manifestăm alter egoul în formele în care ar fi imposibil să o facem altfel.
b. Satisfăcător, dar departe de 10.
c. De trăit.

Programul ţi-a fost influenţat în vreun fel de natura apocaliptică a anului?
a. Suntem majoritar agnostici, astfel, neavând argumente nici măcar de ordin logic (nemaivorbind de cele ştiinţifice), influenţa acestei „noutăţi” s-a redus la zero.
b. Da, e ziua în care vom colecta multe câştiguri din pariuri ;)
c. Da. Când veneam iarna spre Chişinău, pe gheţuş şi fără căldură în maşină.

Pe cine ai vedea în locul tău în fruntea acestei nominalizări? Există cineva care ar merita să-ţi ia faţa?
Fără dubii. În primul rând, oricare din cei selectaţi de „VIP magazin” pentru această nominalizare şi în al doilea, mulţi dintre cei care au reprezentat o descoperire pentru noi, CSD, în acest an.

Care va fi ziua când vei spune că eşti un om împlinit? Ce mai urmează să faci pentru a exclama uşurat: „Viaţa mi-a reuşit!”?
a. Ah! Dac-am şti...
b. Un mare gânditor spunea: „Succesul vine de obicei la cei care sunt prea ocupaţi să-l caute”, iar ocupaţia noastră de bază este „viaţa”, care, spre fericirea noastră, este atât de plină, încât nu ne lasă timp pentru a ne gândi ce să facem ca să reuşim.

Ce este de fapt CSD? Ce fel de operă de artă sau mâncare de peşte?
Anul 2012 a propulsat în atenţia publicului moldav proiectul „Carla’s Dreams”. Un proiect care uimeşte prin anumite caracteristici care par a fi contradictorii, cel puţin la prima vedere: popularitate bruscă vs. nedorinţă de a savura celebritatea; comunicare zilnică cu susţinătorii proiectului vs. anonimatul membrilor colectivului; repertoriu în care se regăsesc mesaje pătrunzătoare despre bunătate, dragoste, toleranţă vs. deja renumitele „...tu ce ai şapte vieţi!? Dăti-n k… mătii!”, de rând cu „Azi e VINEREA!” Evoluţia pe care a avut-o proiectul CSD de la lansarea acestuia în ianuarie 2012 – trezeşe cel puţin curiozitate: de la un cântec postat pe youtube.com – la şocul resimţit de basarabeni în momentul difuzării piesei „P.O.H.U.I.” la radio din Bucureşti.

„Mituri, vise şi mistere”
Mircea Eliade
De o importanţă capitală în societatea tradiţională, iniţierea este practic inexistentă în societatea occidentală din zilele noastre… În societatea modernă omul se vrea a trăi într-o lume „desacralizată”, în care el se reprezintă pe sine ca singura istorie adevărată şi plină de sens... Dacă n-aţi înţeles mare brânză, puneţi mâna pe carte, care are foooarte multe tangenţe cu personajul nostru şi lumea lui interioară.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Aista matinca ii Vanea Secu
hydro   -  
08 Februarie 2013, 23:15
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău